Αγαπημένα του Internet Explorer 101

Πολλοί άνθρωποι αναζητούν τον Ιστό χρησιμοποιώντας τον Internet Explorer, ένα δημοφιλές πρόγραμμα περιήγησης στο Web . Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε έναν ιστότοπο που σας αρέσει να επιστρέψετε αργότερα και χρησιμοποιείτε τον Microsoft Internet Explorer, τότε θα πρέπει να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε τα αγαπημένα του Internet Explorer. Τα αγαπημένα του Internet Explorer, επίσης γνωστά ως σελιδοδείκτες, είναι απλώς ένας τρόπος αποθήκευσης ενός ιστότοπου που σας αρέσει, ώστε να μπορείτε να τον βρείτε αργότερα χωρίς να πηγαίνετε στον Ιστό για να το αναζητήσετε ξανά. Είναι επίσης ένα εξαιρετικό σύστημα για την οργάνωση των προσπαθειών αναζήτησης σε διαχειρίσιμους φακέλους. Εάν δεν διαθέτετε Internet Explorer και θέλετε να το δοκιμάσετε, κάντε λήψη του Internet Explorer από τον ιστότοπο του Internet Explorer της Microsoft.

Πώς να δημιουργήσετε ένα αγαπημένο στον Internet Explorer

 1. Βρείτε έναν ιστότοπο που σας αρέσει στα ταξίδια αναζήτησης ιστού και θέλετε να το αποθηκεύσετε για μελλοντική αναφορά.
 2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο "Αγαπημένα" στη γραμμή εργαλείων του Internet Explorer.
 3. Θα εμφανιστεί είτε ένα αναπτυσσόμενο μενού είτε ένα παράθυρο στην αριστερή πλευρά της οθόνης, ανάλογα με το εικονίδιο ή το κουμπί Αγαπημένων που επιλέξατε (υπάρχουν δύο). Επιλέξτε "Προσθήκη" και κάντε κλικ στο OK.
 4. Με τη δική μου εμπειρία, είναι καλύτερο να οργανώσετε τα αγαπημένα σας Internet Explorer καθώς τα προσθέτετε συλλέγοντάς τα σε φακέλους. Διαφορετικά, θα έχετε ένα δύσκολο χάος που είναι περισσότερο πρόβλημα από ό, τι αξίζει.

Χρήση των Αγαπημένων

Να θυμάστε ότι το εικονίδιο Αγαπημένα στη γραμμή εργαλείων του Internet Explorer; Κάντε κλικ σε αυτό ξανά και, στη συνέχεια, βρείτε το Αγαπημένο που θέλετε να επισκεφθείτε.

Οργάνωση των Αγαπημένων σας

Η οργάνωση των σελιδοδεικτών σας είναι πολύ εύκολη. Κάντε κλικ στο κουμπί "Αγαπημένα" στην αριστερή άκρη του παραθύρου του προγράμματος περιήγησης.

 1. Κάντε κλικ στο κουμπί Οργανώστε τα αγαπημένα. Θα δείτε ένα αναδυόμενο παράθυρο που ονομάζεται Οργανώστε τα Αγαπημένα.
 2. Επιλέξτε το κουμπί Δημιουργία φακέλου. Επιλέξτε ένα διαισθητικό όνομα για την ομάδα αγαπημένων που οργανώνετε, όπως " Καλύτερες τοποθεσίες αναφοράς ", και κάντε κλικ στο OK. Το τέχνασμα με τη δημιουργία φακέλων είναι ότι πρέπει να διαλέξετε κάτι που θα μπορείτε να καταλάβετε αργότερα. προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν προφανέστεροι.
 3. Επιλέξτε το Αγαπημένο που επιθυμείτε να οργανώσετε και κάντε κλικ στο κουμπί Μετακίνηση σε φάκελο.
 4. Μόλις κάνετε κλικ στο κουμπί Μετακίνηση σε φάκελο, θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο με την ένδειξη Αναζήτηση φακέλου. Αυτό το αναδυόμενο παράθυρο θα περιέχει όλους τους φακέλους που έχετε κάνει ποτέ. Εάν αυτή είναι η πρώτη σας φορά που οργανώνετε τα Αγαπημένα σας από ό, τι πιθανότατα έχετε μόνο το ένα φάκελο εκεί που κάνατε με το προηγούμενο βήμα. Επιλέξτε το φάκελο στον οποίο θέλετε να μετακινήσετε τον Internet Explorer Αγαπημένο σε και κάντε κλικ στο OK.
 5. Αυτό είναι. Τώρα, το αδέσποτο Αγαπημένο σας έχει οργανωθεί σε ένα φάκελο, όπου μπορείτε να προσθέσετε περισσότερα Αγαπημένα που σχετίζονται με το θέμα του φακέλου καθώς τα συναντάτε κατά την αναζήτηση στο Web. Αυτή είναι μια ανεκτίμητη δεξιότητα για καθένα και μόλις το καταφέρατε!

Ένας άλλος τρόπος να οργανώσετε τα Αγαπημένα σας είναι:

 1. Κάντε δεξί κλικ στην επιλογή "Έναρξη" στη γραμμή εργαλείων. στη συνέχεια, επιλέξτε Εξερεύνηση.
 2. Επιλέξτε το φάκελο "Αγαπημένα" από το σκληρό σας δίσκο. Το ορυχείο ήταν κάτω από Έγγραφα και ρυθμίσεις.
 3. Μπορείτε να οργανώσετε φακέλους, να προσθέσετε νέους φακέλους και να διαγράψετε μαζικά εδώ.

Διαγραφή των αγαπημένων σας Internet Explorer

Μερικές φορές θα συναντήσετε ένα Αγαπημένο που δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και δεν μπορείτε πραγματικά να καταλάβετε γιατί το προσθέσατε στην πρώτη θέση. Αυτό είναι όπου το πλήκτρο Delete είναι χρήσιμο.

 1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Αγαπημένα του Internet Explorer και επιλέξτε Οργανώστε τα αγαπημένα.
 2. Επιλέξτε το Αγαπημένο που θέλετε να διαγράψετε και κάντε κλικ στο κουμπί Διαγραφή.
 3. Θα ερωτηθείτε αν είστε βέβαιοι ότι θέλετε να διαγράψετε αυτό το θέμα. κάντε κλικ στο κουμπί Ναι.

Εκτύπωση των αγαπημένων σας Internet Explorer

Η εκτύπωση ιστοσελίδων είναι εύκολη. Εντούτοις, αυτό λέγεται, πιθανότατα δεν θέλετε εντατικές διαφημίσεις γραφικών σε όλες τις πληροφορίες σας. Εδώ είναι πώς να το κάνουμε χωρίς τα επιπλέον σκουπίδια:

 1. Επιλέξτε το κείμενό σας. Μπορείτε να το κάνετε κρατώντας πατημένο το πλήκτρο του ποντικιού σας πάνω στο κείμενο ή πατώντας το Ctrl A. Ωστόσο, αν υπάρχουν γραφικά στη σελίδα, το Ctrl A θα πάρει και τα γραφικά.
 2. Εκτύπωση . Μόλις επιλέξετε το κείμενό σας, πατήστε Ctrl και στη συνέχεια P. Δεν θα μπορείτε να περιορίσετε την επιλογή σας. Αντίθετα, αν κάνετε κλικ στο Ctrl P, θα μπορείτε να επιλέξετε το κουμπί επιλογής "Print Selection". Θα εκτυπώσετε μόνο όσα έχετε επιλέξει με αυτόν τον τρόπο. (Το κουμπί Ctrl βρίσκεται στο κάτω αριστερό μέρος του πληκτρολογίου. Πατήστε Ctrl, στη συνέχεια P, για εκτύπωση.
 3. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το απίστευτα χρήσιμο βοηθητικό πρόγραμμα του δικτυακού τόπου PrintWhatYouLike.com για να βεβαιωθείτε ότι εκτυπώνετε μόνο ό, τι θέλετε από την ιστοσελίδα .