Πώς να καταστρέψετε την κατάταξή σας Google

01 από 12

Μην είστε ένας τραγουδιστής: 10 τρόποι για να αποκτήσετε την περιοχή σας απαγορευμένη από το Google

Μέσω Getty Images Από: Darren Rogers Συλλογή: Στιγμή

Δεν σας αρέσει να βρίσκεστε στο Google; Εδώ είναι μερικοί τρόποι για να μειώσετε την κατάταξή σας και να πάρετε τα χειρότερα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης. Αυτά είναι μερικά από τα χειρότερα από τα χειρότερα βρώμικα κόλπα και μπορούν να μειώσουν την κατάταξή σας στην Google ή απλά να σας απαγορεύσουν τα αποτελέσματα αναζήτησης εντελώς.

Η λήψη προβολών σελίδας με οποιοδήποτε κόστος δεν αποτελεί καλή τακτική. Ποτέ δεν λειτουργεί μακροπρόθεσμα, ακόμα και αν μπορεί να λειτουργήσει για μικρό χρονικό διάστημα. Προσέχετε οποιαδήποτε εταιρεία που σας προτείνει να χρησιμοποιήσετε κάποια από αυτές τις τεχνικές. Η JC Penny μάθει πρόσφατα το μάθημα. Η μαύρη καπέλα τους SEO τεχνική πληρωμής για τις συνδέσεις λειτούργησε απίστευτα καλά μέχρι ένας δημοσιογράφος της New York Times αποκάλυψε το σχέδιο.

02 από 12

Κάλυψη

Dave και Les Jacobs / Getty Images

Μπορείτε να σχεδιάσετε τον ιστοχώρο σας ώστε να ταξινομείται αποτελεσματικά από την Google και μπορείτε να καθορίσετε ποιοι ιστότοποι πρέπει να αποθηκευτούν προσωρινά ή να αγνοηθούν από τα Googlebots. Σχεδιάζοντας τον ιστότοπό σας έτσι ώστε οι μηχανές αναζήτησης να βλέπουν ένα πράγμα και οι επισκέπτες βλέπουν εντελώς διαφορετικό περιεχόμενο ονομάζεται cloaking . Αυτό μπορεί να γίνει με ανακατευθύνσεις ή με προγραμματισμό, και είναι αυστηρά verboten.

Κανείς δεν θέλει να εξαπατηθεί έτσι. Αν ψάχνουν για μια ιστοσελίδα σχετικά με το πλέξιμο, θα πρέπει να σημειωθεί πολύ για να καταλήξουμε σε μια ιστοσελίδα σχετικά με τα άλογα. Ή διαφημίσεις. Ας το παραδεχτούμε, ο ανακατευθυνόμενος χώρος δεν είναι ποτέ για διασκέδαση. Διαφορετικά, θα βρεθούν όλοι

Η απόκρυψη του ιστότοπού σας είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος να αποκτήσετε τον εαυτό σας απαγορευμένος από την Google.

03 από 12

Διπλότυπο περιεχόμενο

Newton Daly / Getty Images

Οι τοποθεσίες ανεπιθύμητης αλληλογραφίας μερικές φορές προσπαθούν να συλλέξουν προβολές σελίδας διπλασιάζοντας το ίδιο περιεχόμενο σε πολλές σελίδες. Αυτό δεν είναι το ίδιο με τη χρήση κεφαλίδων ή υποσέλιδων στις σελίδες σας με το ίδιο περιεχόμενο. Μιλάμε για την επανάληψη του ίδιου αντιγράφου σώματος ή για τη χρήση πολύ μικρών παραλλαγών στο ίδιο θέμα.

Μην αντιγράφετε και επικολλάτε μεγάλα ποσά κειμένου από τις δικές σας σελίδες και σίγουρα δεν παραβιάζετε τα πνευματικά δικαιώματα αντιγράφοντας περιεχόμενο από αλλού. Η Google γνωρίζει ότι απαγορεύει ιστότοπους που διπλασιάζουν υπερβολικό περιεχόμενο ή τιμωρούν τουλάχιστον αυστηρά την κατάταξή τους στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Αυτό μπορεί περιστασιακά να προκαλέσει προβλήματα, επειδή κάποια τοποθεσία Web spamming μπορεί να διπλασιάσει το περιεχόμενό σας . Εάν βρείτε κάποιον που παραβιάζει τα πνευματικά σας δικαιώματα με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ενημερώσετε την Google.

04 από 12

Έχετε ένα ρομπότ Γράψτε το κείμενό σας

Westend61 / Getty Images

Είναι μια κακή ιδέα να αντιγράψετε περιεχόμενο και είναι μια χειρότερη ιδέα να αποκτήσετε μια μηχανή για να γράψετε το περιεχόμενό σας για εσάς. Υπάρχουν προγράμματα εκεί έξω που απομακρύνουν περιεχόμενο από άλλους ιστότοπους ή αντιγράφουν το ίδιο περιεχόμενο αλλά κάνουν μερικές αλλαγές εδώ και εκεί. Αν το Google σας καταπατήσει, και είναι πολύ καλό στο να το πιάσετε αυτό, μπορείτε να φιλήσετε τις απόψεις σας σελίδας αντίο.

Γράψτε το δικό σας περιεχόμενο. Αυτό είναι τόσο απλό όσο γίνεται. Μην αγοράζετε ιστότοπους " στιγμιαίου AdSense ". Αν αυτό το είδος άμεσης ιστοσελίδας θυγατρικών έκανε πολλά παθητικά χρήματα για οποιονδήποτε εκτός από τον πωλητή, δεν θα τα πουλούσε. Τους έκαναν ακριβώς.

05 από 12

Προσθέστε λέξεις-κλειδιά που δεν σχετίζονται με το περιεχόμενό σας

Εικόνες CSA / Αρχείο / Getty Images

Οι λέξεις-κλειδιά του Meta δεν είναι τόσο σημαντικές για την Google πια. Ωστόσο, όταν αναφέρετε λέξεις-κλειδιά , κάντε λίστα λέξεων-κλειδιών που σχετίζονται άμεσα με τον ιστότοπό σας και μην επαναλαμβάνετε την ίδια λέξη-κλειδί πολλές φορές. Κρυπτογράφηση λέξεων-κλειδιών με την καταχώριση κάθε λέξης στο λεξικό είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μειώσετε την κατάταξή σας στο Google.

Ομοίως, μην χρησιμοποιείτε τα εμπορικά ονόματα των προϊόντων που κατασκευάζονται από τους ανταγωνιστές σας ως λέξεις-κλειδιά. Στην καλύτερη περίπτωση είναι μια κακή εμπειρία χρήστη, το χειρότερο μπορεί να σας απαλλάξει από αυτούς τους ανταγωνιστές.

06 από 12

Ανταλλαγές συνδέσεων και κακές γειτονιές

Yenpitsu Nemoto / Getty Images

Η σύνδεση συνήθως θα σας κάνει καλό γείτονα και έναν καλό πολίτη του Διαδικτύου. Ωστόσο, μόνο και μόνο επειδή κάποιος συνδέει με εσάς δεν σας υποχρεώνει να συνδέσετε πίσω σε αυτά. Μερικές φορές κρίνετε την ποιότητα των φίλων που κρατάτε. Η Google καλεί ιστότοπους spamming κακές γειτονιές και η σύνδεση με αυτές θα μπορούσε να μειώσει το PageRank .

Τα προγράμματα ανταλλαγής συνδέσμων, η πληρωμή τοποθετήσεων συνδέσμων και άλλα προγράμματα για τον χειρισμό του PageRank είναι πολύ χειρότερα αμαρτήματα. Μπορεί να ξεφύγετε από αυτό για λίγο, αλλά τελικά, η Google θα πιάσει το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα αναζήτησης θα πέσουν σαν μια άγκυρα. Αυτό είναι ουσιαστικά αυτό που συνέβη στο περιστατικό του JC Penny. Η εταιρεία SEO που προσέλαβε (και στη συνέχεια απολύθηκε) δημιούργησε ένα τεχνητό δίκτυο συνδέσμων σε άσχετους ιστότοπους.

07 από 12

Κρυφό κείμενο

pchyburrs / Getty Images

Μην προσπαθήσετε να αποκρύψετε λέξεις-κλειδιά κάνοντας το χρώμα φόντου το ίδιο με το χρώμα της γραμματοσειράς - γνωστό και ως fontmatching . Αυτό είναι ένα παλιό σχολικό τέχνασμα και δεν έχει δουλέψει για αιώνες. Η Google και άλλες μηχανές αναζήτησης είναι εξειδικευμένες στο να το προσελκύσουν, και πιθανότατα θα υποβαθμίσουν τυχόν προσβλητικές τοποθεσίες Web στο ευρετήριο μηχανών αναζήτησης . Αυτό πηγαίνει πίσω στον προηγούμενο κανόνα μας για να μην κάνουμε περιεχόμενο που δίνει στις μηχανές αναζήτησης και στους ανθρώπους πολύ διαφορετικές εμπειρίες.

Ομοίως, προσέξτε πόσο μικρός θα φτιάξετε το κείμενο. Σε μια παραλλαγή των λέξεων-κλειδιών γέμιση, μερικοί άνθρωποι προσπαθούν να βάλουν teeny μικροσκοπικό κείμενο στο κάτω μέρος μιας σελίδας. Δεν λειτουργεί. Απλώς κάνει τον ιστότοπό σας να μοιάζει με το spam.

08 από 12

Τίτλος Στοίβαξη

nicolecioe / Getty Images

Αυτό το άλλο τέχνασμα από το δρόμο πίσω στις αρχαίες μέρες, όταν οι δεινόσαυροι περιπλανημένοι στον ιστό. Ο παλιός τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι χρησιμοποίησαν τη στοίβα τίτλων ήταν να χρησιμοποιήσουν επιπλέον ετικέτες για να προσπαθήσουν και να προσθέσουν περισσότερες λέξεις-κλειδιά στο πολύ σημαντικό πεδίο. Ο νέος τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι προσπαθούν να κάνουν αυτό είναι να προσθέσουν τίτλους με παύλες και να στοιβάζουν τις βασικές φράσεις "Συνταγές πίτας κρούστας - κερασιές - πίτες μήλου - πίτες ροδάκινων".

Αυτό το είδος συστήματος τίτλων συστήθηκε ιδιαίτερα από SEO σε ένα σημείο. Χρησιμοποιήστε τις αυτές τις μέρες και πιθανότατα θα μειώσετε την ταξινόμηση των μηχανών αναζήτησης.

Είναι καλύτερα να υπολογίσετε έναν έξυπνο τίτλο για κοινή χρήση των μέσων μαζικής ενημέρωσης αντί να το χρησιμοποιήσετε ως τρόπο να προσθέσετε επιπλέον λέξεις-κλειδιά. Γράψτε τους τίτλους σας για να διαβάσουν οι χρήστες , όχι μηχανές αναζήτησης.

09 από 12

Διανέμουν τους ιούς, τα δούρειοι ίπποι ή άλλα Badware

artpartner-images / Getty Images

Εάν ο ιστότοπός σας διανέμει ιό, trojan ή άλλο badware, η Google θα σας απομακρύνει από το ευρετήριό του για το δημόσιο συμφέρον. Αυτό πρέπει να είναι ένα μη-brainer.

Ελέγξτε διπλά κάθε λογισμικό που συμφωνείτε να διανείμετε για να βεβαιωθείτε ότι δεν είναι επιβλαβές και ότι ο διακομιστής σας είναι ασφαλής, έτσι ώστε οι χάκερ να μην αποφασίσουν να καταλάβουν τον ιστότοπό σας και να διανέμουν κακόβουλο λογισμικό για εσάς.

Αν έχετε χάσει και καθαρίσετε τον ιστότοπό σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Google για να τους ενημερώσετε ότι έχετε διορθώσει το πρόβλημα.

10 από 12

Σελίδες εισόδου

Mark Lewis / Getty Images

Οι σελίδες εισόδου ή οι σελίδες Gateway είναι σελίδες που έχουν βελτιστοποιηθεί για ένα βασικό όρο, αλλά είναι πραγματικά σχεδιασμένες για να είναι πύλες για να σας οδηγήσουν σε διαφορετικό περιεχόμενο. Για παράδειγμα, οι πύλες "βατόμουρου", "φράουλα" και "πορτοκαλί" θα μπορούσαν να σχεδιαστούν για να φτάσουν στο "γροθιά φρούτων".

Οι σελίδες των θυρών συνήθως έχουν πολύ λίγη προσοχή στο αρχικό περιεχόμενο και συχνά μανδύα ή ανακατευθύνουν τους χρήστες στον προορισμό του ιστότοπου. Είναι μια παραλλαγή των διπλών ζητημάτων περιεχομένου.

Να γνωρίζετε τα προγράμματα θυγατρικών, επειδή μερικά από αυτά μπορεί να μοιάζουν με σελίδες εισόδου στο Google. Περιστασιακά, τα καταστήματα και άλλοι ιστότοποι μπορούν να αντιμετωπίσουν προβλήματα με αυτό, γι 'αυτό είναι σημαντικό να συνεργαστείτε με τα Εργαλεία για Webmasters Google για να βεβαιωθείτε ότι έχετε δομήσει τον ιστότοπό σας με τρόπο που να έχει νόημα τόσο για τους χρήστες όσο και για το Google και άλλες μηχανές αναζήτησης .

11 από 12

Αυτοματοποιημένες έρευνες

Ryan Etter / Getty Images

Η Google δεν εκτιμά τα ρομπότ να γράφουν το περιεχόμενό σας και είναι ακόμη λιγότερο ευγνώμονες για το ρομπότ που ελέγχει την κατάταξή σας. Τα αυτοματοποιημένα ερωτήματα της Google και η αυτοματοποιημένη υποβολή συνδέσμων συνάδουν με τους όρους παροχής υπηρεσιών της Google και αμφότεροι μπορούν να απαγορεύσουν τον ιστότοπό σας. Δεσμεύουν υπολογιστικούς πόρους για όλους.

12 από 12

Έτσι, Βασικά, μην είστε τρελός

charlie schuck / Getty Images

Μην είσαι τρελός. Βελτιστοποιήστε τον ιστότοπό σας για το Google σχεδιάζοντας έναν σαφή, καλά οργανωμένο ιστότοπο που γράφεται για άτομα αντί για μηχανές. Συγκεντρώστε την κυκλοφορία γράφοντας ποιοτικό πρωτότυπο περιεχόμενο. Μην προσπαθήσετε να εξαπατήσετε τους ανθρώπους ή να πάρετε το τεμπέλης διέξοδο.