Οδηγός αγοραστή για τα κινητά τηλέφωνα με τα καλύτερα camers

Περιορίστε την αναζήτησή σας για μια υψηλής ποιότητας κάμερα smartphone

Δεν δημιουργούνται ίσες όλες οι κάμερες κινητών τηλεφώνων. Μετρητά Megapixels, φυσικά, και τόσο πιο ευχάριστο, αλλά τα megapixels δεν είναι τόσο σημαντικά όσο το άνοιγμα , το οποίο υποδεικνύεται από το f-stop αριθμός-τόσο χαμηλότερο τόσο το καλύτερο. Μια φωτογραφική μηχανή με ευρύ άνοιγμα αφήνει πολύ φως, το οποίο μεταφράζεται απευθείας σε καλύτερη νυχτερινή ώρα ή σε άλλες εικόνες χαμηλού φωτισμού.

Ορισμένα smartphones είναι εξοπλισμένα με διπλούς φακούς στις φωτογραφικές μηχανές τους που βλέπουν προς τα πίσω για να παράγουν εφέ βάθους, ενώ κάποιοι χρησιμοποιούν τους διπλούς φακούς για εναλλαγή μεταξύ τυπικών και ευρείας γωνίας. Όλες οι καλύτερες κάμερες smartphone καταγράφουν επίσης βίντεο, οπότε η ανάλυση βίντεο είναι επίσης σημαντική κατά την αξιολόγηση φωτογραφικών μηχανών. Οι περισσότερες από τις κορυφαίες κάμερες προσφέρουν βίντεο 4K.

Εδώ είναι μια ματιά σε 10 από τις καλύτερες κάμερες smartphone στην αγορά.

01 από 10

Apple iPhone X

Συνολικά, είναι δύσκολο να τοποθετηθούν τα 12-megapixel τηλεφακό και οι κάμερες ευρείας γωνίας στο iPhone X της Apple . Η ευρυγώνια κάμερα έχει διάφραγμα 1,8 / 1,8, ενώ η τηλεφακό έχει διάφραγμα 2,4 / 2,4. Ο φακός των έξι στοιχείων έχει οπτική σταθεροποίηση εικόνας και συλλαμβάνει ένα ευρύ φάσμα χρωμάτων.

Η κάμερα έχει λειτουργία Πορτρέτο, φωτισμό πορτρέτου, αυτόματη εστίαση και πατήστε για εστίαση. Τα χαρακτηριστικά ανίχνευσης σώματος και προσώπου είναι εξαιρετικά. Ακόμα και οι δημοφιλείς Live Photos της Apple έχουν σταθεροποίηση.

Η καταγραφή βίντεο 4K εμφανίζεται όμορφα στην οθόνη του smartphone.

Η φωτογραφική μηχανή 7x megapixel, f / 2,2 που βλέπει προς τα εμπρός στο iPhone X, προσφέρει εφέ πορτρέτου που απαιτούν συνήθως διπλές πίσω κάμερες.

02 από 10

Samsung Galaxy Note8

Το Galaxy Note8 της Samsung δίνει στην Apple X ένα τρέξιμο για τα χρήματά της. Ένα περίεργο μείγμα μικρο-tablet και τηλεφώνου, το Galaxy Note8 έχει μια διαμόρφωση διπλής κάμερας. Ένας φακός 12-megapixel είχε διάφραγμα af / 1,7 και ο τηλεφακός φακού 12-megapixel έχει διάφραγμα af / 2,4. Οι διπλές κάμερες παρέχουν οπτικό ζουμ 2X και οι δύο φακοί διαθέτουν οπτική σταθεροποίηση εικόνας.

Η Σημείωση8 μπορεί να τραβήξει ταυτόχρονα ένα κοντινό πλάνο και μια ευρυγώνια λήψη. Μπορείτε να ελέγξετε την ποσότητα θολώματος φόντου στις φωτογραφίες χρησιμοποιώντας τη λειτουργία ζωντανής εστίασης και να ρυθμίσετε τη θολούρα μετά τη λήψη της φωτογραφίας. Το βίντεο καταγράφεται σε 4Κ.

Η εμπρός όψη 8 megapixel, η κάμερα f / 1,7 χρησιμοποιεί τη λειτουργία Smart Auto Focus για την παρακολούθηση των προσώπων σε κάθε λήψη.

03 από 10

Google Pixel 2 XL

Το Google Pixel 2 XL υπερέχει σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Η απλή φωτογραφική μηχανή 12 megapixel που βλέπει προς τα πίσω χρησιμοποιεί υπολογιστική φωτογραφική μηχανή για να παράγει εικόνες σε στυλ πορτρέτου παρόμοιες με αυτές που παράγονται από κάμερες διπλού φακού. Αυτή η κάμερα smartphone διαθέτει διάφραγμα F / 1.8, οπτική σταθεροποίηση εικόνας, διπλό φλας LED, αυτόματη εστίαση με λέιζερ και εστίαση αφής.

Ο φακός φωτογραφικής μηχανής με μπροστινή όψη 8 megapixel χρησιμοποιεί διάφραγμα 2,4 /.

04 από 10

Samsung Galaxy S8

Διαθέτοντας μία από τις πιο εξελιγμένες κάμερες της βιομηχανίας smartphone, η Samsung δημιούργησε το S8 με αισθητήρα διπλού εικονοστοιχείου 12 megapixel και φακό διαφράγματος F / 1.7. Η φωτογραφική μηχανή βάζει όμορφο βίντεο σε ανάλυση 4K.

Το S8 προσφέρει μια προαιρετική λειτουργία Pro για έμπειρους φωτογράφους. Επιτρέπει στο χρήστη να ρυθμίζει την ταχύτητα κλείστρου, το ISO, την έκθεση, την ισορροπία λευκού, τον χρωματικό τόνο και τη χειροκίνητη εστίαση.

Το βίντεο καταγράφεται σε 4Κ. Η φωτογραφική μηχανή 8 megapixel που βλέπει προς τα εμπρός διαθέτει έξυπνη αυτόματη εστίαση και φακό AF / 1.7.

05 από 10

HTC U11 Life

Με τα 16 megapixel f / 2.0 κάμερες με οπίσθιο φωτισμό και εμπρός, το HTC U11 Life προσφέρει υψηλής ποιότητας εικόνες σε ένα smartphone που κοστίζει πολύ λιγότερο από τους ανταγωνιστές του. Αυτή η φωτογραφική μηχανή χρησιμοποιεί την Αυτόματη εστίαση ανίχνευσης Phase για την παροχή σούπερ ταχύτητας εστίασης με μικρή θολότητα.

Αυτό το πακέτο με προστασία IP67 που είναι ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες του smartphone σας επιτρέπει να τραβάτε εξαιρετικές φωτογραφίες σε βροχερές ή χιονισμένες καταστάσεις.

Οι 4K εγγραφές βίντεο και ο ήχος υψηλής ανάλυσης συνδυάζονται για την αποστολή αξέχαστων βίντεο.

06 από 10

OnePlus 5Τ

Το OnePlus 5T καταγράφει κρυστάλλινα γυρίσματα χάρη στις 16- και 20-megapixel, f / 1,7 κάμερες ανοίγματος, οι οποίες είναι βελτιστοποιημένες για φωτογράφηση χαμηλού φωτισμού και πορτρέτου.

Το OnePlus 5T χρησιμοποιεί τεχνολογία Intelligent Pixel για να συγχωνεύσει τέσσερα εικονοκύτταρα σε ένα όποτε το φως του περιβάλλοντος είναι χαμηλό. Αυτά τα χαρακτηριστικά μειώνουν τον θόρυβο σε εικόνες χαμηλού φωτισμού και βελτιώνουν τη σαφήνεια.

Το εκπληκτικό βίντεο 4K απολαμβάνει προχωρημένη βελτιστοποίηση εικόνας για να απομακρύνει πάντα το τρελό βίντεο.

07 από 10

Huawei Mate 10 Pro

Η κάμερα διπλού φακού Huawei Mate 10 Pro έχει το μικρότερο άνοιγμα οποιασδήποτε κάμερας smartphone σε αυτήν τη λίστα. Στο f / 1,6, έχει σχεδιαστεί για να υπερέχει σε καταστάσεις χαμηλού φωτισμού και να προσφέρει εικόνες χωρίς αιφνίδια κίνηση κινούμενων αντικειμένων. Ο αισθητήρας μονοφωνίας 20-megapixel και ο αισθητήρας RGB 12 megapixel με οπτική σταθεροποίηση εικόνας καταγράφουν ακόμα περισσότερο φως.

Η φωτογραφική μηχανή με μπροστινή όψη 8 megapixel έχει διάφραγμα f / 2.0.

08 από 10

LG G6

Οι διπλές κάμερες του LG G6 μετακινούνται εύκολα μεταξύ τυπικής και ευρείας γωνίας λήψης 13 megapixel. Η τυπική κάμερα προσφέρει οπτική σταθεροποίηση εικόνας και διάφραγμα 1,8. Το διάφραγμα f / 2,4, ο ευρυγώνιος φακός δεν προσφέρει σταθερότητα αλλά υπερέχει στις φωτογραφίες του τοπίου.

Το G6 προσφέρει πιο ακριβές χρώμα από τους περισσότερους ανταγωνιστές του.

Η κάμερα που βλέπει προς τα εμπρός είναι μια φωτογραφική μηχανή 5 megapixel, f / 2.2.

09 από 10

ZTE Axon M

Το πτυσσόμενο ZTE Axon M διπλής οθόνης μπορεί να σας κάνει να κάνετε διπλή λήψη, αλλά μην παραβλέπετε το γεγονός ότι διαθέτει μόνο μία κάμερα, μια κάμερα 20 μπιπ, φ / 1,8 με οπίσθιο φωτισμό που έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί τόσο μια αυτονομία και μια πίσω κάμερα. Δεν υπάρχει σταθεροποίηση εικόνας με το Axon M, οπότε χρειάζεστε σταθερά χέρια όταν τραβάτε νυχτερινές λήψεις. Στο λαμπερό φως της ημέρας, παρέχει καλές λεπτομέρειες. Η κάμερα λαμβάνει βίντεο 4K.

10 από 10

Asus Zenfone 3 Ζουμ

Ο διπλός φακός του Asus Zenfone 3 Zoom καταγράφει τις καθημερινές σκηνές και τα σκοτεινά περιβάλλοντα με φακό ευρείας γωνίας 12 megapixel, f / 1,7, ενώ το οπτικό ζουμ μεγέθους 12 megapixel 2,3x συλλαμβάνει υψηλής ποιότητας κοντινές λήψεις. Όταν θέλετε να προσεγγίσετε ακόμη περισσότερο, χρησιμοποιήστε την τεχνολογία ψηφιακού ζουμ της φωτογραφικής μηχανής για να μεγεθύνετε τις μεγεθύνσεις σε μια προβολή 12x.

Το Zenphone 3 διαθέτει κάμερα 13 μπιτ κάμερες προς τα εμπρός.

Αυτό το smartphone είναι το ήμισυ της τιμής των άλλων σε αυτόν τον κατάλογο, γεγονός που την καθιστά εξαιρετική επιλογή για κυνηγούς smartphone .