Ποιο iPhone (ή iPod) να αγοράσετε για όλους στη λίστα σας

Τελευταία ενημέρωση: 12 Νοεμβρίου 2015

Με πέντε iPhones διαθέσιμες αυτήν την περίοδο των διακοπών - περισσότερο από ποτέ! - Για να προχωρήσετε μαζί με τρία iPods, οι επιλογές σας για δώρα είναι πιο περίπλοκες από ό, τι έχουν από τη στιγμή που έπρεπε να αποφασίσετε μεταξύ της Beta και της VHS. Είναι ένα iPod touch καλύτερο από ένα nano; Ποια είναι η μεγάλη διαφορά μεταξύ ενός νανο και ενός Shuffle;

Όποιος ανοίγει χαρτί περιτυλίγματος για να βρει ένα iPhone ή iPod αυτή την περίοδο των διακοπών θα είναι ενθουσιασμένος, αλλά μπορείτε να ευχαριστήσετε τους φίλους και την οικογένειά σας ακόμη περισσότερο αν πάρετε ακριβώς τη σωστή συσκευή για να ταιριάζει με τη ζωή και τα ενδιαφέροντά τους.

Αυτός ο οδηγός σε κάθε iPhone και iPod και σε τι είδους άτομο θα το αγοράσει θα πρέπει να κάνει πολύ για να κάνει τους παραλήπτες σας ευτυχείς.

01 από 07

iPhone 6S Plus

Το iPhone 6S και 6S Plus. εικόνα πίστωσης: Apple Inc.

Υπήρχε μόνο ένα νέο μοντέλο iPhone ένα χρόνο για να διαλέξετε. Τώρα, όμως, υπάρχουν δύο νέα μοντέλα και τρία παλιά και οι άνθρωποι για τους οποίους απευθύνονται είναι πολύ διαφορετικοί. Οι άνθρωποι που θα εκτιμήσουν περισσότερο το iPhone 6S Plus είναι:

Περισσότερο "

02 του 07

iPhone 6S

image credit Apple Inc.

Το iPhone 6S είναι σχεδόν πανομοιότυπο με το 6S Plus, με μια μικρή διαφορά στην κάμερα και μια προφανή διαφορά στο μέγεθος της οθόνης. Οι άνθρωποι που το προτιμούν σε σχέση με το 6S Plus είναι:

Περισσότερο "

03 του 07

iPhone 6 Series

image copyright Apple Inc.

Τα μοντέλα της σειράς iPhone 6 ήταν τα κορυφαία τηλέφωνα πέρυσι και φέτος είναι φανταστικά τηλέφωνα διαθέσιμα σε εξαιρετικές τιμές. Εξετάστε τη σειρά 6 για άτομα που:

Περισσότερο "

04 του 07

iPhone 5S

iPhone 5S. image copyright Apple Inc.

Ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα της Apple μπορεί τώρα να έχει δωρεάν όταν αγοράζεται με ένα συμβόλαιο δύο ετών. Αυτή είναι μια τεράστια αξία. Το iPhone 5S θα εκτιμηθεί περισσότερο από:

Περισσότερο "

05 του 07

iPod touch

image copyright Apple Inc.

Οι άνθρωποι που θα αγαπήσουν το iPod touch περιλαμβάνουν άτομα που θέλουν:

Περισσότερο "

06 του 07

iPod nano

7η γενιά iPod nano. image copyright Apple Inc.

Το iPod nano καταλαμβάνει τη μέση της γραμμής iPod - δεν είναι υπερβολικά ακριβό, αλλά δεν έχει τεράστια χωρητικότητα αποθήκευσης. Έχει πολλά χαρακτηριστικά, αλλά δεν υποστηρίζει εφαρμογές. Ο 7ος γεν. το nano είναι μια μεγάλη βελτίωση σε σχέση με το 6ο, φέρνοντας πίσω κάποια παλιά χαρακτηριστικά που είχαν λείψει και προσθέτοντας μερικά καλά νέα. Το nano είναι πολύ προσιτό: κοστίζει μόλις 149 δολάρια.

Το iPod nano είναι ιδανικό για:

Περισσότερο "

07 του 07

iPod Shuffle

4η γενιά iPod Shuffle. image copyright Apple Inc.

Ένα σημαντικό πράγμα που θέτει το iPod Shuffle εκτός από όλα τα άλλα iPods-δεν έχει οθόνη. Αντ 'αυτού, το Shuffle είναι ένα μικρό τετράγωνο με μερικά κουμπιά στο μπροστινό μέρος και ένα κλιπ στο πίσω μέρος. Παρά το γεγονός ότι δεν έχει οθόνη, το Shuffle μπορεί να είναι ένα μεγάλο δώρο για τους ανθρώπους που:

Περισσότερο "