Θα πρέπει να αποφύγετε το Photo Stream Μετά την iCloud Hack;

Στις 31 Αυγούστου 2014, η Apple θα έπρεπε να έχει προετοιμαστεί για τη μεγαλύτερη εβδομάδα του έτους. Ένα νέο iPhone αναμένεται να ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα και όλες οι φήμες υποδεικνύουν την εισαγωγή του πολυαναμενόμενου iWatch. Αντ 'αυτού, η Apple αντιμετώπιζε την εμφάνιση ενός τεράστιου φωτογραφικού hack με διασημότητες που περιελάμβανε περίπου 500 φωτογραφίες κυρίως γυμνών γυναικείων διασημοτήτων που κυκλοφόρησαν στο κοινό.

Ήταν iCloud πραγματικά hacked;

Ακούμε τα μεγάλα συστήματα που έχουν «πειραματιστεί» αρκετές φορές το χρόνο, με εταιρείες που κυμαίνονται από τη Sony μέχρι το Target στην T-Mobile να είναι θύματα μιας τεράστιας χάκερ. Και, φυσικά, τα εκατομμύρια των πελατών είναι τα πραγματικά θύματα. Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι χάκερ γενικά είτε διασπώνται στα συστήματα από απόσταση, χρησιμοποιούν κάποιο είδος συσκευής υλικού στο πραγματικό κατάστημα για να κλέψουν πληροφορίες ή να έχουν κάποιον εντός της επιχείρησης να παράσχει τις λεπτομέρειες που χρειάζονται για να εισέλθει στο σύστημα.

Το "iCloud Hack" δεν εμπίπτει σε καμία από αυτές τις κατηγορίες. Στην πραγματικότητα, το iCloud δεν είχε χάσει. Οι ατομικοί λογαριασμοί των διασημοτήτων ήταν χαραγμένοι. Έτσι οι χάκερ δεν είχαν πρόσβαση σε όλες τις φωτογραφίες που αποθηκεύονταν στο iCloud, μόνο οι φωτογραφίες που αποθηκεύονταν από αυτούς τους μεμονωμένους λογαριασμούς.

Αυτό δεν θα κάνει την Jennifer Lawrence, την Kirsten Dunst και τις άλλες διασημότητες που έχουν πέσει θύματα να αισθάνονται καλύτερα, αλλά κάνει αυτή την υπόθεση περισσότερο σαν το τηλέφωνο του Scarlett Johansson που έχει χάσει από τους διακομιστές του Target που έχουν πειραχτεί.

Υπάρχει ιός iPad;

Πρέπει να απενεργοποιήσετε τη ροή φωτογραφιών του iCloud ή τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών iCloud;

Προτείνω να απενεργοποιήσετε τη ροή φωτογραφιών εάν συνεχίζετε να χτυπάτε το κεφάλι σας στα όρια του αποθηκευτικού σας χώρου . Η iCloud Photo Library χρησιμοποιεί επίσης χώρο στο iPad ή το iPhone σας, αλλά μπορείτε να επιλέξετε να κάνετε λήψη βελτιστοποιημένων εκδόσεων των φωτογραφιών εάν υπάρχει χώρος αποθήκευσης.

Δεν θα το συνιστούσα να το σβήσω εξαιτίας αυτού του hack. Οι λογαριασμοί προορίζονταν ειδικά λόγω της κατάστασης των διασημοτήτων των θυμάτων, και αν δεν είστε διασημότητα, θα πρέπει να είστε ασφαλείς.

Ωστόσο, είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι σχεδόν οποιοδήποτε σύστημα μπορεί να χαραχθεί. Έχουμε δει ότι πολλές μεγάλες εταιρείες πέφτουν θύματα πειρατείας, συμπεριλαμβανομένων των τραπεζών και της κυβέρνησης. Ενώ χρησιμοποιείτε τη Φωτογραφική ροή ή τη Φωτογραφική Βιβλιοθήκη iCloud ως έναν τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας όλων των φωτογραφιών σας ή / και συγχρονισμού αυτών με τις άλλες συσκευές σας, είναι σχετικά ασφαλής, δεν θα προτείνω να χρησιμοποιείτε οποιοδήποτε σύστημα που βασίζεται σε σύννεφο για την αποθήκευση γυμνών ή ακατάλληλων φωτογραφιών ή βίντεο. Πώς να είστε ασφαλείς με τη λήψη φωτογραφιών σας ...

Το Photo Stream και η iCloud Photo Library είναι εξαιρετικές υπηρεσίες για όσους παίρνουν πολλές φωτογραφίες με το iPhone ή το iPad τους. Χωρίς σημαντική παραβίαση του iCloud στο σύνολό του, δεν υπάρχει κανένας λόγος να πιστεύετε ότι οι φωτογραφίες σας (ή οποιαδήποτε άλλη πληροφορία επιλέγετε να αποθηκεύσετε στο iCloud) είναι σε κάθε κίνδυνο.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ του Photo Stream και της iCloud Photo Library;

Πώς μπορώ να απενεργοποιήσω τη ροή φωτογραφιών ή τη βιβλιοθήκη φωτογραφιών iCloud;

Αν αυτή η περίπτωση σας κάνει να μην αποθηκεύετε τις φωτογραφίες σας στο σύννεφο, μπορείτε εύκολα να απενεργοποιήσετε τις λειτουργίες μεταβαίνοντας στις ρυθμίσεις της συσκευής , επιλέγοντας iCloud από το αριστερό μενού, πατώντας το κουμπί Photos στις ρυθμίσεις iCloud και απενεργοποιώντας το iCloud Photo Βιβλιοθήκη "και / ή" Η ροή φωτογραφιών μου ".

Μπορείτε να συνεχίσετε να μοιράζεστε φωτογραφίες μεταξύ των συσκευών σας διατηρώντας το iCloud Photo Sharing ενεργοποιημένο και χρησιμοποιώντας κοινόχρηστες ροές φωτογραφιών . Αυτό θα δημιουργήσει ένα προσωρινό αντίγραφο της φωτογραφίας στο iCloud, αλλά μπορείτε να επιλέξετε τις φωτογραφίες που θέλετε να μοιραστείτε.

Πώς να κλειδώσετε τη συσκευή σας με έναν κωδικό πρόσβασης ή έναν κωδικό πρόσβασης