Πώς να ανοίξετε τις ρυθμίσεις του iPad

Εάν είστε προβληματισμένοι από το πού να κοιτάξετε για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις του iPad, δεν είστε μόνοι. Είμαστε συνηθισμένοι στις ρυθμίσεις να είναι ένα ειδικό στοιχείο μενού, αλλά το iPad δεν έχει ένα μενού. Έχει εφαρμογές. Και ακριβώς αυτό είναι οι ρυθμίσεις του iPad: μια εφαρμογή. Η εφαρμογή είναι γκρίζα και μοιάζει με στροφή εργαλείων, αλλά υπάρχουν ευκολότεροι τρόποι για να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις από το κυνήγι μέσω της οθόνης μετά την οθόνη των εικονιδίων της εφαρμογής μέχρι να την εντοπίσετε τελικά.

Πώς να ανοίξετε την εφαρμογή Ρυθμίσεις iPad

Ο απόλυτος πιο γρήγορος τρόπος για να ανοίξετε τις Ρυθμίσεις στο iPad σας είναι να το ρωτήσετε. Κρατήστε πατημένο το κουμπί Home για να ενεργοποιήσετε το Siri , και μόλις ενεργοποιηθεί ο βοηθός φωνής, απλά πείτε "Launch Settings." Το Siri είναι ένα απολύτως υπέροχο εργαλείο και η εκκίνηση εφαρμογών με το όνομα είναι μόνο ένα από τα πολλά παραγωγικά χαρακτηριστικά που μπορεί να προσφέρει η Siri.

Αλλά τι εάν δεν σας αρέσει να μιλάτε στο iPad σας; Δεν χρειάζεται να πραγματοποιήσετε συνομιλία με ένα μηχάνημα για να ξεκινήσετε γρήγορα τις Ρυθμίσεις (ή οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή για το θέμα αυτό). Το iPad διαθέτει μια καθολική λειτουργία αναζήτησης που ονομάζεται " Spotlight Search " που είναι διαθέσιμη με το πάτημα ενός δακτύλου.

Και αυτό εννοούμε κυριολεκτικά.

Τοποθετήστε απλά το δάχτυλό σας σε οποιοδήποτε κενό μέρος της αρχικής οθόνης, που είναι η οθόνη με όλα τα εικονίδια, και στη συνέχεια μετακινήστε το δάχτυλό σας προς τα κάτω χωρίς να το σηκώσετε από την οθόνη. Θα εμφανιστεί η οθόνη αναζήτησης και μπορείτε να πληκτρολογήσετε "ρυθμίσεις" στο πλαίσιο εισαγωγής για να αποκαλύψετε το εικονίδιο εφαρμογής "Ρυθμίσεις". Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να πατήσετε απλά το εικονίδιο όπως θα κάνατε στην Αρχική οθόνη.

Γρήγορη συμβουλή : Αν είστε ο τύπος που συνεχώς θέλει να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις, μπορείτε να μετακινήσετε το εικονίδιο Ρυθμίσεις στην αποβάθρα στο κάτω μέρος της οθόνης του iPad. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος να έχετε πάντα γρήγορη και εύκολη πρόσβαση σε αυτό.

Τι μπορείτε να κάνετε στις ρυθμίσεις του iPad;

Υπάρχει μια σειρά από εξαιρετικά τσιμπήματα που μπορείτε να κάνετε στην οθόνη ρυθμίσεων που θα αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρεται το iPad σας. Ορισμένες από αυτές είναι πολύ χρήσιμες, όπως η απενεργοποίηση της κυψελοειδούς υπηρεσίας για εξοικονόμηση ενέργειας και ορισμένες είναι πολύ σημαντικές για όσους χρειάζονται επιπλέον βοήθεια χρησιμοποιώντας το iPad, όπως οι ρυθμίσεις προσβασιμότητας.

Ακολουθούν μερικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε με τις ρυθμίσεις του iPad:

  1. Προσθέστε νέο λογαριασμό αλληλογραφίας. Εύκολα ο πιο δημοφιλής λόγος για να μεταβείτε στις ρυθμίσεις του iPad σας, μπορείτε να προσθέσετε νέους λογαριασμούς αλληλογραφίας κάτω από τις ρυθμίσεις Mail, Contacts, Calenders. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε εάν το μήνυμα πρέπει να ωθηθεί στο iPad σας και πόσο συχνά θα αποσυνδεθεί το μήνυμα.
  2. Απενεργοποιήστε τις ειδοποιήσεις για μια συγκεκριμένη εφαρμογή. Μερικές φορές, μια εφαρμογή μπορεί να πάρει λίγο υπερκινητικό κατά την αποστολή ειδοποιήσεων, έτσι ώστε αντί να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις push για ολόκληρο το iPad, μπορείτε να μεταβείτε στις ρυθμίσεις Ειδοποιήσεις και να τις ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε για μια μεμονωμένη εφαρμογή.
  3. Ρυθμίστε τη φωτεινότητα του iPad. Αυτό είναι μια μεγάλη συμβουλή για την εξοικονόμηση ζωής της μπαταρίας. Στις ρυθμίσεις Φωτεινότητα και Ταπετσαρία, απλά σύρετε τη φωτεινότητα κάτω σε ένα σημείο όπου το iPad είναι ακόμα εύκολο να το δεις, αλλά όχι τόσο φωτεινό. Όσο χαμηλότερη είναι αυτή η ρύθμιση, τόσο μεγαλύτερη είναι η διάρκεια ζωής της μπαταρίας σας.
  4. Πήγαινε από το Google. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε την Google ως την προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης. Κάτω από τις ρυθμίσεις του Safari, μπορείτε να διαμορφώσετε την προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης ως Google, Yahoo ή Bing.
  1. Ενεργοποιήστε τις αυτόματες λήψεις. Ένα τακτοποιημένο χαρακτηριστικό της κίνησης της Apple προς το cloud είναι η δυνατότητα του iPad να κάνει αυτόματη λήψη μουσικής, βιβλίων και εφαρμογών σε άλλες συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των αγορών που γίνονται στον υπολογιστή σας.
  2. Προσαρμόστε την εμφάνιση του iPad σας . Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε εικόνα θέλετε για το φόντο στην οθόνη κλειδώματος και στην αρχική οθόνη, ρυθμίζοντας μια προσαρμοσμένη ταπετσαρία .
  3. Διαμορφώστε το αναγνωριστικό οθόνης . Εάν έχετε ένα νεότερο iPad με τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων Touch ID και δεν το έχετε ρυθμίσει κατά τη διάρκεια της αρχικής ρύθμισης, μπορείτε να το κάνετε στις ρυθμίσεις. Θυμηθείτε, το Touch ID δεν είναι μόνο για την Apple Pay. Έχει πολλές άλλες χρήσεις, όπως το γρήγορο ξεκλείδωμα του iPad χωρίς να πληκτρολογείτε σε έναν κωδικό πρόσβασης .
  4. Αλλάξτε τις ρυθμίσεις ήχου του iPad. Εάν χρησιμοποιείτε το iPad ως συσκευή αναπαραγωγής μουσικής, μπορείτε να αλλάξετε τις ρυθμίσεις EQ στην εφαρμογή iPod για να αναπαριστάτε καλύτερα τον τύπο της μουσικής που παίζετε. Αυτή η ρύθμιση είναι προεπιλεγμένη σε ακουστική, αλλά μπορεί να αλλάξει σε οποιοδήποτε από κλασσικό σε hip-hop σε ενισχυτή μπάσων.
  5. Ρύθμιση του FaceTime . Θέλετε να αλλάξετε τον τρόπο προσέγγισής σας στο FaceTime στο iPad σας; Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το FaceTime ή ακόμα να προσθέσετε μια άλλη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη λίστα.
  1. Σταματήστε να υποκλέπτεστε με Wi-Fi . Η ικανότητα του iOS να σας ρωτάει εάν θέλετε να συμμετάσχετε ή όχι σε ένα κοντινό δίκτυο Wi-Fi μπορεί να είναι εύχρηστη μερικές φορές, αλλά εάν ταξιδεύετε σε ένα αυτοκίνητο και περνάτε από διαφορετικά δίκτυα, μπορεί επίσης να είναι αρκετά ενοχλητικό. Στις ρυθμίσεις Wi-Fi, μπορείτε να ενημερώσετε το iPad να μην σας ζητήσει να συμμετάσχετε σε κοντινά δίκτυα.