Τι είναι ένα αρχείο CAMREC;

Πώς να ανοίξετε, να επεξεργαστείτε και να μετατρέψετε αρχεία CAMREC

Ένα αρχείο με την επέκταση αρχείου CAMREC είναι ένα αρχείο καταγραφής οθόνης Camtasia Studio που δημιουργήθηκε από εκδόσεις του Camtasia Studio πριν από την 8.4.0. Οι νεότερες επαναλήψεις του λογισμικού αντικαθιστούν τα αρχεία CAMREC με αρχεία TREC στη μορφή εγγραφής TechSmith.

Το Camtasia χρησιμοποιείται για την καταγραφή βίντεο οθόνης υπολογιστή, συχνά για να καταδείξει πώς λειτουργεί ένα κομμάτι λογισμικού. η μορφή αρχείου CAMREC είναι ο τρόπος αποθήκευσης τέτοιων βίντεο.

Αυτή η επέκταση αρχείου είναι μοναδική στην έκδοση των Windows του Camtasia. το ισοδύναμο Mac χρησιμοποιεί την επέκταση αρχείου .CMREC και έχει επίσης αντικατασταθεί από τη μορφή TREC από την έκδοση 2.8.0.

Σημείωση: Αυτή η μορφή αρχείου και το σχετικό πρόγραμμα δεν σχετίζονται με το δωρεάν εργαλείο εγγραφής οθόνης CamStudio.

Πώς να ανοίξετε ένα αρχείο CAMREC

Τα αρχεία CAMREC μπορούν να προβληθούν και να επεξεργαστούν με την εφαρμογή Camtasia από την TechSmith. Μπορείτε να κάνετε διπλό κλικ στο αρχείο καθώς και να χρησιμοποιήσετε το ίδιο το πρόγραμμα μέσω του μενού File> Import> Media ....

Συμβουλή: Το πρόγραμμα χρησιμοποιείται επίσης για να ανοίξει τρέχοντα και παλαιότερα αρχεία Camtasia Project στις μορφές TSCPROJ και CAMPROJ.

Αν δεν έχετε πρόσβαση στην Camtasia, μπορείτε να εξαγάγετε το εγγεγραμμένο βίντεο από το αρχείο CAMREC. Απλά μετονομάστε το αρχείο, αλλάζοντας την επέκταση .CAMREC σε .ZIP . Ανοίξτε αυτό το νέο αρχείο ZIP με ένα δωρεάν εργαλείο εξαγωγής αρχείων, όπως το 7-Zip ή το PeaZip.

Συμβουλή: Μπορείτε επίσης να κάνετε δεξί κλικ στο αρχείο CAMREC και να επιλέξετε να το ανοίξετε ως αρχείο σε ένα από αυτά τα προγράμματα και στη συνέχεια να τραβήξετε το βίντεο έτσι. Ωστόσο, πρέπει να έχετε εγκαταστήσει το πρόγραμμα και να ενεργοποιηθούν οι επιλογές μενού περιβάλλοντος για να λειτουργήσει αυτό.

Θα βρείτε πολλά αρχεία μέσα, συμπεριλαμβανομένου του Screen_Stream.avi - αυτό είναι το πραγματικό αρχείο εγγραφής στην μορφή AVI. Εξαγάγετε αυτό το αρχείο και ανοίξτε ή μετατρέψτε το όσο θέλετε. Ανατρέξτε στην ενότητα Τι είναι ένα αρχείο AVI για περισσότερες πληροφορίες.

Σημείωση: Τα άλλα αρχεία μέσα στο αρχείο CAMREC ενδέχεται να περιλαμβάνουν ορισμένες εικόνες ICO, αρχεία DAT και ένα αρχείο CAMXML.

Αν διαπιστώσετε ότι μια εφαρμογή στον υπολογιστή σας προσπαθεί να ανοίξει το αρχείο CAMREC, αλλά είναι λάθος εφαρμογή ή εάν προτιμάτε να έχετε ένα άλλο εγκατεστημένο πρόγραμμα, ανοίξτε αρχεία CAMREC, ανατρέξτε στην ενότητα Πώς να αλλάξετε το προεπιλεγμένο πρόγραμμα για έναν οδηγό επέκτασης συγκεκριμένου αρχείου για να κάνετε αυτή την αλλαγή στα Windows.

Πώς να μετατρέψετε ένα αρχείο CAMREC

Το πρόγραμμα Camtasia μπορεί να μετατρέψει ένα αρχείο CAMREC σε άλλη μορφή βίντεο όπως MP4 . Μπορείτε να διαβάσετε πώς να το κάνετε αυτό στην ιστοσελίδα του TechSmith.

Το λογισμικό μπορεί επίσης να μετατρέψει το CAMREC στη μορφή TREC εισάγοντας το αρχείο στην πιο πρόσφατη έκδοση του προγράμματος και στη συνέχεια να το αποθηκεύσετε στην πιο πρόσφατη, προεπιλεγμένη μορφή.

Μπορείτε επίσης να μετατρέψετε ένα αρχείο CAMREC χωρίς Camtasia, χρησιμοποιώντας ένα από αυτά τα δωρεάν εργαλεία μετατροπής βίντεο . Ωστόσο, πρέπει πρώτα να εξαγάγετε το αρχείο AVI από το αρχείο CAMREC επειδή είναι αυτό το αρχείο AVI που πρέπει να τοποθετήσετε σε έναν από αυτούς τους μετατροπείς βίντεο.

Μόλις εισαχθεί το AVI σε ένα εργαλείο μετατροπής βίντεο όπως το Freemake Video Converter , μπορείτε να μετατρέψετε το βίντεο σε MP4, FLV , MKV και σε διάφορες άλλες μορφές βίντεο.

Μπορείτε επίσης να μετατρέψετε το αρχείο CAMREC online με έναν ιστότοπο όπως το FileZigZag . Αφού εξαγάγετε το αρχείο AVI, μεταφορτώστε το στο FileZigZag και θα έχετε τη δυνατότητα να το μετατρέψετε σε διαφορετική μορφή αρχείου βίντεο όπως MP4, MOV , WMV , FLV , MKV και πολλά άλλα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις μορφές αρχείων Camtasia

Μπορεί να είναι λίγο συγκεχυμένη η εμφάνιση όλων των διαφορετικών νέων και παλαιών μορφών που χρησιμοποιεί το πρόγραμμα Camtasia. Ακολουθούν μερικές σύντομες εξηγήσεις για να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα:

Περισσότερα βοήθεια με αρχεία CAMREC

Ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου σε κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δημοσίευση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και πολλά άλλα. Επιτρέψτε μου να μάθω ποια προβλήματα αντιμετωπίζετε με το άνοιγμα ή τη χρήση του αρχείου CAMREC και θα δω τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω.