Τι είναι ένα αρχείο ARD;

Πώς να ανοίξετε, να επεξεργαστείτε και να μετατρέψετε αρχεία ARD

Ένα αρχείο με την επέκταση του αρχείου ARD μπορεί να είναι ένα αρχείο ArtiosCAD Workspace που περιέχει ένα σχέδιο ή ένα 3D σχέδιο. Χρησιμοποιούνται με το πρόγραμμα ArtiosCAD από την Esko.

Ωστόσο, το συγκεκριμένο αρχείο ARD θα μπορούσε να είναι ένα αρχείο σχεδίασης Router Alphacam. Δεν έχω καμία πληροφορία σχετικά με αυτό το είδος αρχείου ARD, αλλά δεδομένης της φύσης του λογισμικού Alphacam Router, είναι πιθανότατα κάποιο είδος σχεδιαγράμματος που εξηγεί πώς ένας δρομολογητής CNC πρέπει να κόψει κάτι.

Εάν το αρχείο ARD δεν βρίσκεται σε καμία από αυτές τις μορφές, μπορεί να χρησιμοποιηθεί με το λογισμικό Content Manager OnDemand της IBM. Δεν είμαι σίγουρος αν σχετίζονται καθόλου, αλλά το ARD είναι επίσης συντομογραφία για ασύγχρονο αιτητή αποστολέα, το οποίο είναι μια ρύθμιση που χρησιμοποιείται από ορισμένα προγράμματα της IBM.

Πώς να ανοίξετε ένα αρχείο ARD

Μπορείτε να ανοίξετε ένα αρχείο ARD, τουλάχιστον ένα αρχείο ArtiosCAD Workspace, με το πρόγραμμα ArtiosCAD του Esko ή δωρεάν με το ArtiosCAD Viewer. Είναι πιθανό άλλα προγράμματα Esko ή παρόμοια προγράμματα CAD να μπορούν να ανοίξουν αυτό το είδος αρχείου ARD, αλλά πιθανώς μόνο με την εγκατάσταση του σωστού plugin (υπάρχει μια λίστα με plugins στην ιστοσελίδα του Esko εδώ).

Alphacam Router Ανάγνωση αρχείων με λογισμικό με το ίδιο όνομα, Router Alphacam και πιθανώς με κάποιο άλλο λογισμικό Alphacam. Υπάρχει μια λίστα με τα διάφορα προϊόντα της Alphacam εδώ.

Δεν ξέρω ακριβώς τι ακριβώς χρησιμοποιεί αυτό το πρόγραμμα για αρχεία ARD, αλλά το λογισμικό Content Manager OnDemand της IBM θα πρέπει να είναι σε θέση να φορτώσει αυτό που χρειάζεται.

Συμβουλή: Εάν διαπιστώσετε ότι μια εφαρμογή στον υπολογιστή σας προσπαθεί να ανοίξει το αρχείο ARD, αλλά είναι λάθος εφαρμογή ή εάν προτιμάτε να έχετε ένα άλλο εγκατεστημένο πρόγραμμα, ανοίξτε αρχεία ARD, ανατρέξτε στην ενότητα Πώς να αλλάξετε το προεπιλεγμένο πρόγραμμα για έναν συγκεκριμένο οδηγό επέκτασης αρχείου για την πραγματοποίηση αυτής της αλλαγής στα Windows.

Πώς να μετατρέψετε ένα αρχείο ARD

Είναι πιθανό ότι τόσο το πρόγραμμα ArtiosCAD (όχι το δωρεάν εργαλείο προβολής) όσο και το πρόγραμμα Alphacam Router μπορούν να μετατρέψουν αρχεία ARD από τις αντίστοιχες εφαρμογές τους. Δεν το έχω δοκιμάσει ο ίδιος για να επαληθεύσω, αλλά τα προγράμματα CAD συνήθως παρέχουν υποστήριξη για την εξαγωγή ενός ανοιχτού αρχείου σε διαφορετική μορφή ώστε να μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε άλλα παρόμοια προγράμματα.

Το ίδιο ισχύει και για τα αρχεία ARD που χρησιμοποιούνται με το λογισμικό της IBM.

Σε κάθε περίπτωση, ανεξάρτητα από το πρόγραμμα στο οποίο χρησιμοποιείτε το αρχείο ARD με, αν είναι δυνατό να μετατρέψετε το αρχείο σε νέα μορφή, το πρόγραμμα πιθανότατα θα έχει την επιλογή να το κάνει κάπου κάτω από το μενού Αρχείο, Εξαγωγή ή Μετατροπή .

Σημείωση: Παρόλο που τα αρχεία ARD δεν αποτελούν καλό παράδειγμα, τα περισσότερα αρχεία (όπως το PDF , το DOCX , το MP4 κ.λπ.) μπορούν εύκολα να μετατραπούν με έναν δωρεάν μετατροπέα αρχείων .

Ακόμα δεν μπορείτε να ανοίξετε το αρχείο σας;

Παρόλο που η επέκταση του αρχείου ARD μοιράζεται μερικά από τα ίδια γράμματα με τα αρχεία ARW , GRD , ARJ και ARY , κανένα από αυτά δεν μπορεί να ανοίξει με τον ίδιο τρόπο με το ίδιο λογισμικό. Αν το αρχείο ARD δεν ανοίξει με τις παραπάνω προτάσεις, μπορείτε να ελέγξετε ξανά ότι διαβάζετε σωστά την επέκταση.

Περισσότερες Βοήθεια με αρχεία ARD

Ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου σε κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δημοσίευση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και πολλά άλλα. Επιτρέψτε μου να ξέρω ποια προβλήματα αντιμετωπίζετε με το άνοιγμα ή τη χρήση του αρχείου ARD και θα δω τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω.