Τα κορυφαία 4 καλώδια φόρτισης για ανδροειδή να αγοράσουν το 2018

Βεβαιωθείτε ότι το smartphone δεν τρέχει ποτέ χυμό με αυτά τα καλώδια φόρτισης

Έχετε χάσει ή σπάσει το καλώδιο Micro-USB του Android; Μπορούμε να βοηθήσουμε. Παρακάτω θα βρείτε μια λίστα με τους καλύτερους φορτιστές Micro-USB στην αγορά και ορισμένοι από αυτούς έχουν υποβληθεί σε αυστηρές δοκιμές, όπως το καλώδιο Lumps Micro USB 3ft Premium Android, το οποίο έχει δοκιμαστεί κάνοντας κάμψη 10.000 φορές. Άλλοι, όπως το καλώδιο AmazonBasics 2.0 Micro-USB σε USB, έχουν υποβληθεί σε σχέδια που επιτρέπουν τη σύνδεση υψηλής ταχύτητας και τη μεταφορά δεδομένων μέσω κεφαλών χρυσού ή χαλκού. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε ποια καλώδια Micro-USB θα σας βοηθήσουν να χυμώσετε το τηλέφωνο Android σας.

Το καλώδιο MicroSD Durable 6,5ft / 2m από νάιλον καλώδιο που έχει σχεδιαστεί για να φορτίζει οποιαδήποτε συσκευή Micro-USB την συνδέετε, είτε πρόκειται για ένα smartphone, tablet, MP 3 player κ.λπ.

Η δέσμη iSeeker τριών πακέτων είναι ένα καλώδιο 6,6 ποδιών που διαθέτει ένα ανθεκτικό, εύκαμπτο περίβλημα καλωδίου που ταιριάζει σε μια ποικιλία καθημερινών αναγκών σύνδεσης. Το καλώδιο προσφέρει φόρτιση και συγχρονισμό υψηλής ταχύτητας, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε χρόνους φόρτισης που είναι οκτώ τοις εκατό ταχύτεροι από τις περισσότερες τυποποιημένες εναλλακτικές λύσεις με μεταφορά δεδομένων 480Mbps. Οι κεφαλές συνδετήρων είναι συμπαγείς, ανθεκτικές στη θερμότητα και είναι κατασκευασμένες από ανοξείδωτο χάλυβα, οπότε είναι εύκολο να το τοποθετήσετε με ασφάλεια.

Τα κορδόνια έχουν δοκιμαστεί με διάρκεια ζωής 3,500 + συν. Ορισμένοι χρήστες του Amazon.com ανέφεραν ότι αυτή η διάρκεια ζωής δεν είναι αρκετή σε σύγκριση με άλλα πιο ανθεκτικά καλώδια. Παρ 'όλα αυτά, η εταιρεία προσφέρει εγγύηση εγγύησης ενός έτους και εξυπηρέτηση πελατών. Τα χρώματα έρχονται σε μαύρο, χρυσό, πράσινο, πορτοκαλί, πολύχρωμο (πορτοκαλί, κόκκινο, μπλε, πράσινο, κίτρινο), ροζ, λευκό, μαύρο και ασημί.

Το καλώδιο Lumsing Micro USB είναι τρία πόδια και έχει καλής καλωδίωσης και μειωμένη αντίσταση καλωδίων για να επιτρέψει την ταχύτερη δυνατή φόρτιση μέσω οποιουδήποτε φορτιστή USB, καθώς και τη μεταφορά δεδομένων. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι οι χρόνοι φόρτισης είναι έως και οκτώ τοις εκατό ταχύτεροι από τα περισσότερα τυποποιημένα καλώδια και ότι έχει μεταφορά δεδομένων 480Mbps μέσω USB 2.0 με συμβατότητα προς τα πίσω.

Αν και το ίδιο το καλώδιο είναι λεπτό, προσφέρει κορυφαία ποιότητα αντοχής παρόμοια με τα άλλα καλώδια της λίστας. Έχει ενισχυμένα σημεία στρες, τα οποία επιτρέπουν πάνω από 10.000 στροφές στη διάρκεια ζωής του. Πολλοί χρήστες του Amazon.com επαίνεσαν το καλώδιο για την πυκνή επίστρωση του, η οποία προστατεύει το καλώδιο από οποιαδήποτε ζημιά και συμβάλλει στην καλύτερη απόδοση της γραμμής. Άλλοι χρήστες του Amazon.com προειδοποιούν ότι οι ακίδες σύνδεσης στο εσωτερικό του καλωδίου είναι εύθραυστες και μπορούν να ξεσηκωθούν, γεγονός που θα βλάψει την ισχυρή συνδεσιμότητά του, οπότε είναι σημαντικό να αντιμετωπίζετε με προσοχή αυτό το καλώδιο προϋπολογισμού.

Η Lumsing προσφέρει μια δωρεάν εγγύηση 12 μηνών που αρχίζει την ημερομηνία αγοράς. Εάν υπάρχουν προβλήματα ποιότητας προϊόντων, η εταιρεία διαθέτει αριθμό τηλεφώνου χωρίς χρέωση.

Χτισμένο με εξαιρετική ανθεκτικότητα και συνδετικότητα στο μυαλό και αρκετά συμπαγές για να λειτουργεί με τα περισσότερα τυποποιημένα περιστατικά, το καλώδιο microUSB Rampow 6.5 ποδιών είναι ιδανική επιλογή για χρήστες Android. Με ταχύτητα φόρτισης 2,4 A, το Rampow λειτουργεί ταχύτερα από τα περισσότερα καλώδια microUSB στην αγορά. Όσο για τη συνδεσιμότητα, ο Rampow υπερέχει στη μεταφορά δεδομένων μεταξύ του Android smartphone ή του tablet σας και μιας άλλης συσκευής με ταχύτητα μέχρι 480Mbps, η οποία είναι περισσότερο από ικανή να μετακινεί φωτογραφίες, βίντεο και άλλα δεδομένα με απόλυτη ευκολία. Πέρα από την ταχύτητα των δεδομένων, το Rampow προσφέρει μια γκρι και κόκκινη λύση για μια προσωπική προσαρμογή που κρύβει το ανθεκτικό μανδύα νάυλον που έχει σχεδιαστεί για να αποφεύγει τα μπέρδεμα και τα κτυπήματα που μπορούν να συναντήσουν τόσα πολλά καλώδια έτοιμα για Android. Για να αντισταθμίσει τη διάβρωση ή τη θερμότητα που μπορεί να είναι η παγίδα των ανταγωνιστικών κορδονιών, το Rampow σχεδιάστηκε για να αντισταθεί σε ζημιές με ενισχυμένους συνδετήρες αλουμινίου.

Μετρώντας 10 πόδια σε μήκος, το καλώδιο φόρτισης Anker PowerLine microUSB είναι μια καταπληκτική επιλογή για ανεμιστήρες Android που αναζητούν ένα αξιόπιστο όνομα και ένα μακρύ καλώδιο. Διατίθεται σε μια επιλογή πέντε χρωμάτων, το Anker διαθέτει μια ενισχυμένη κατασκευή που διαθέτει αλεξίσφαιρο σχεδιασμό από ίνες αραμιδίου, καθιστώντας την ισχυρότερη και πιο αξιόπιστη από τα συνηθισμένα καλώδια. Επιπλέον, ο Anker δοκιμάζει την αντοχή των καλωδίων με πάνω από 5.000 στροφές κατά τη διάρκεια ζωής του, καθιστώντας τον τελευταίο κατά μέσο όρο σχεδόν δέκα φορές μεγαλύτερο από το καλώδιο που συνοδεύει το smartphone ή το tablet σας απευθείας από τον κατασκευαστή. Με ενσωματωμένη γρήγορη φόρτιση, ο Anker μείωσε την αντίσταση στο καλώδιο κατά 25 τοις εκατό για να επιτρέψει μια πιο σταθερή τάση και την ταχύτερη δυνατή ταχύτητα φόρτισης. Πάνω από το ήδη στερεό σχέδιο, προσπάθησε να κρατήσει το μέγεθος του καλωδίου προς τα κάτω για να μεγιστοποιήσει τη συμβατότητα με μια ποικιλία περιπτώσεων χωρίς να επηρεάσει την ανθεκτικότητα.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .