Τα 4 καλύτερα προστατευτικά οθόνης iPhone 6 / 6S που αγοράζουν το 2018

Αποφύγετε τη θραύση της οθόνης σας με αυτές τις προστατευτικές γυαλί και προστατευτικά φιλμ

Οι περιπτώσεις μπορούν να σας πάρουν μόνο μέχρι στιγμής για την προστασία του iPhone 6 / 6S σας, οπότε είναι καλύτερο να είστε ασφαλείς από το συγγνώμη και την άνοιξη για την πρόσθετη ασφάλεια ενός προστατευτικού οθόνης. Παρακάτω παραθέτουμε τα κορυφαία τέσσερα καλύτερα προστατευτικά οθόνης iPhone 6 / 6S που λαμβάνουν υπόψη την προστασία που έχουν να προσφέρουν, την εγγύησή τους, την ευκολία εγκατάστασης, καθώς και το εύρος τιμών τους. Διαβάστε παρακάτω για να δείτε ποιες θα ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας.

01 από 04

Το προστατευτικό οθόνης amFilm iPhone 6S είναι ο καλύτερος πωλητής αριθ. 1 της Amazon, λόγω της προσιτής τιμής, της εύκολης εγκατάστασης, της ανθεκτικότητας και της συμβατής ευαισθησίας στην οθόνη αφής.

Το προστατευτικό οθόνης amFilm iPhone 6S είναι ειδικά σχεδιασμένο για το iPhone 6S και το iPhone 6, με μήκος 6,2 ίντσες και πλάτος 3,5 ίντσες. Είναι ένα εξαιρετικά καθαρό πρόσωπο που έχει διαφάνεια 99,9% που επιτρέπει μια βέλτιστη, φυσική εμπειρία προβολής χωρίς να προκαλεί οπτικές διαταραχές. Η θωρακισμένη θωράκιση γυαλιού έχει βαθμολογία 9H σκληρότητας, πράγμα που σημαίνει ότι εγγυάται την προστασία από τις σταγόνες, τα χτυπήματα, τις γρατζουνιές και άλλες κανονικές φθορές. Το πακέτο περιλαμβάνει οδηγίες για ένα βίντεο YouTube που επιτρέπει εύκολη οπτική εγκατάσταση.

Το προστατευτικό οθόνης είναι εξαιρετικά λεπτό, με πάχος 0,3 χιλιοστών, ενώ είναι αξιόπιστο και ανθεκτικό. Η εταιρεία υπόσχεται πλήρη συμβατότητα με την ευαισθησία στην οθόνη αφής και οι επαληθευμένοι χρήστες της Amazon που κατέχουν το προϊόν έχουν αναφέρει την ευκολία χρήσης τους. Είναι επίσης προσιτό και έρχεται σε συσκευασίες των δύο. Προστιθέμενο μπόνους: Η εταιρεία προσφέρει εγγύηση διάρκειας ζωής και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

02 από 04

Το προστατευτικό οθόνης JETech υψηλής ποιότητας για τα Apple iPhone 6 και το iPhone 6s έχει σχεδιαστεί ειδικά για να προστατεύει από τις πιο ευκρινείς άκρες για να διασφαλίσει ότι δεν θα προκληθεί ζημιά στην οθόνη του τηλεφώνου σας.

Το προστατευτικό οθόνης JETech iPhone 6 είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας γυαλί υψηλής ποιότητας πάχους 33 mm. Παρέχει μια εγκατάσταση εύκολης εγκατάστασης χωρίς σκόνη, χωρίς δακτυλικά αποτυπώματα και με ένα πάτημα, χωρίς να ανησυχείτε για φυσαλίδες αέρα. Ο σχεδιασμός ακραίας ανθεκτικότητας και η σκληρότητα 9H το καθιστούν αρκετά ανθεκτικό ώστε να αντιστέκεται στις γρατσουνιές από ένα μαχαίρι. Παρά την εντυπωσιακή της δύναμη, το προστατευτικό οθόνης έχει υψηλή ανταπόκριση στην αφή, μαζί με υψηλή διαφάνεια, με αναλογία διείσδυσης φωτός 95 τοις εκατό, που σημαίνει ότι είναι αντιθαμβωτική.

Το προστατευτικό οθόνης θα καλύπτει μόνο την επίπεδη περιοχή των iPhone 6 και 6s. Είναι κατασκευασμένο αποκλειστικά για τα Apple iPhone 6s και το iPhone 6 που έχουν μήκος 4,7 ιντσών. Η εταιρεία δηλώνει συγκεκριμένα ότι δεν θα καλύψει ολόκληρη την οθόνη, αλλά μόνο την επίπεδη περιοχή. Παρόλα αυτά, οι χρήστες του Amazon έχουν επαινέσει το προστατευτικό της γυάλινης οθόνης για τη δύναμή του, αν και η εγκατάσταση μπορεί να είναι ενοχλητική επειδή μπορεί να χρειαστεί να αποσπάσετε τη φούσκα αέρα. Το πακέτο λιανικής πώλησης περιλαμβάνει ένα προστατευτικό οθόνης με γυαλί, ένα πανί καθαρισμού και οδηγίες.

03 του 04

Το προστατευτικό οθόνης Maxboost Tempered Glass Screen είναι ο λεπτότερος προστατευτικός καλύμματος γυαλιού .2-tempered για το iPhone 4 και 6 ιντσών 4,7 ιντσών. Όπως και σε άλλα προστατευτικά οθόνης στη λίστα, δεν καλύπτει ολόκληρη την οθόνη του iPhone σας, αλλά έχει κατασκευαστεί με οδηγίες σχεδίασης της Apple για να εξασφαλίσει πλήρη υποστήριξη με τις λειτουργίες 3D αφής στο iPhone 6s. Το εξαιρετικά διαφανές γυαλιστερό γυαλί HD είναι ακριβές με 99% οθόνη αφής, επομένως δεν θα έχετε προβλήματα με την απόκριση αφής.

Το προστατευτικό οθόνης είναι κατασκευασμένο από καθαρό υδρόφοβο και ελαιοφοβικό επίχρισμα οθόνης υψηλής ευκρίνειας, το οποίο προστατεύει από τα αποτυπώματα από τον ιδρώτα, τη σκόνη και τα υπολείμματα λαδιού. Διαθέτει επίσης μέγιστη προστασία από τις σταγόνες, τις γρατζουνιές, τις γρατζουνιές και τις προσκρούσεις. Κάποιοι χρήστες του Amazon ανέφεραν ότι το γυαλί παρεμβαίνει στη φωτογραφική μηχανή του iPhone και ότι το κουμπί του κουμπιού στο σπίτι και η διακοπή του ηχείου δεν ευθυγραμμίζονται τέλεια.

Η εταιρεία υπόσχεται μια εγγύηση καθ 'όλη τη διάρκεια ζωής, χωρίς κακό, σε περίπτωση σπασίματος του προστατευτικού της οθόνης. Έρχεται με μια εύκολη εγκατάσταση σε απευθείας σύνδεση φροντιστήριο που σας δείχνει πώς να εγκαταστήσετε σωστά στο iPhone 6S και 6 σας.

04 του 04

Η ταινία προστατευτικού οθόνης iPhone 6S / 6 της JETech έρχεται σε συσκευασία τριών και έχει σχεδιαστεί για το Apple iPhone 6 / 6S. Λόγω των στρογγυλών άκρων του iPhone 6, το προστατευτικό οθόνης δεν θα καλύπτει ολόκληρη την οθόνη, αλλά μόνο την επίπεδη περιοχή.

Το προστατευτικό είναι κατασκευασμένο από πλαστικό υψηλής καθαρότητας, καθαρό, απαλλαγμένο από ταλαιπωρία και χωρίς φυσαλίδες υλικό. Προσφέρει προστασία από σκόνη και δακτυλικά αποτυπώματα και, σύμφωνα με τους χρήστες του Amazon, είναι πολύ εύκολο να εγκατασταθεί και δεν έχει κολλώδη υπολείμματα, όπως θα βρείτε με άλλα καλύμματα ταινιών. Το λεπτό στρώμα της μεμβράνης επιτρέπει την ανταπόκριση της αφής απόκρισης, έτσι ώστε οι δυνατότητες 3D αφής σας με το iPhone 6s σας να μην επηρεαστούν.

Το πολύ, αυτό το προστατευτικό οθόνης είναι καλό ενάντια στις δευτερεύουσες γρατζουνιές, αλλά δεν προσφέρει την ίδια προστασία για ορισμένα από τα άλλα προστατευτικά οθόνης της λίστας. Μην περιμένετε από αυτό το προστατευτικό οθόνης να προστατεύεται από βαθιές γρατζουνιές ή βαθουλώματα, καθώς είναι πιο κατάλληλο για την πρόληψη μικρών αισθητικών κηλίδων και λιπαρών λεκέδων. Η συσκευασία περιλαμβάνει τρία προστατευτικά οθόνης, ένα πανί καθαρισμού και μια σπάτουλα.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .