Ελέγξτε τον εαυτό σας: 6 συμβουλές για το πώς να επιλέξετε ένα stick Selfie

Όπως και οι τρελοί ψαράδες που ψαρεύουν για την τέλεια βολή, οι χρήστες stickie αυτοί έχουν προχωρήσει και πολλαπλασιάζονται σε όλο τον κόσμο.

Heck, αν πάμε ποτέ στον Άρη, είμαι βέβαιος ότι κάποιος πρόκειται να αναδυθεί εκεί με ένα stick selfie, πάρα πολύ.

Αν ψάχνετε να συμμετάσχετε στο αυτοεξυπηρέτηση, υπάρχουν λίγα πράγματα που μπορείτε να σκεφτείτε όταν επιλέγετε το προσωπικό σας ραβδί smartphone . Ακολουθεί μια λίστα με τις σκέψεις που θα σας βοηθήσουν να φτάσετε στο σωστό δρόμο.

Το μέγεθος μετράει

Πολλοί λαοί τείνουν να επικεντρωθούν στο τμήμα "ραβδί" του αυτοκόλλητου μοχλού όταν εξετάζουν τις επιλογές τους. Ένα από τα σημαντικότερα κομμάτια οποιουδήποτε αυτοκόλλητου stick, ωστόσο, είναι η προσκόλληση στο λίκνο που στεγάζει το τηλέφωνο. Εάν χρησιμοποιείτε μια μικρότερη συσκευή, τότε θα είναι καλό να πάτε γενικά. Εάν έχετε ένα μεγαλύτερο smartphone, όπως η νέα γραμμή iPhone 6, το Samsung Galaxy Note Edge ή ακόμα και μια περίεργη πάπια, όπως το LG G Flex 2 , μπορεί να διαπιστώσετε ότι ο σφιγκτήρας μπορεί να μην είναι αρκετός για να κρατήσει συσκευή. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τα παλαιότερα sticks selfie που απελευθερώθηκαν πριν τα ginormous τηλέφωνα έγιναν το νέο πρότυπο. Ως εκ τούτου, βεβαιωθείτε ότι ο σφιγκτήρας είναι αρκετά μεγάλος για να φιλοξενήσει τη συσκευή της επιλογής σας.

Nice Grip

Μιλώντας για τις βάσεις αυτοσυγκρασίας, δεν δημιουργούνται ίσοι όλοι οι σφιγκτήρες. Όταν εξετάζετε μηχανισμούς σύσφιξης, θα θέλετε να σκεφτείτε την ευκολία χρήσης και την ασφάλεια. Τα δύο πιο συνηθισμένα στυλ που έχω δει στην αγορά περιλαμβάνουν είτε έναν συρμάτινο σύρμα τραβήγματος είτε ένα πλαστικό πιάσιμο με συνδετήρες. Η λαβή μεταλλικού σύρματος έχει το πλεονέκτημα ότι είναι γρήγορη και εύκολη στη ρύθμιση, αλλά η λαβή μπορεί να είναι κάπως ανθεκτική αν την χτυπήσετε σε κάτι ή την υποβάλετε σε ξαφνική, ισχυρή κίνηση. Ο εκτεινόμενος πλαστικός σφιγκτήρας μπορεί να διαρκέσει λίγο περισσότερο για να στερεωθεί, αλλά μόλις κλειδωθεί, θα πρέπει να είναι αρκετά ασφαλής. Κατά την επιλογή του τελευταίου, βεβαιωθείτε ότι οι άκρες του έχουν καλό "δάγκωμα" έτσι ώστε να μιλήσετε, όπως έχω δει μερικές με χαλαρές λαβές που χάνουν λίγο το σκοπό ενός τέτοιου μηχανισμού σύσφιξης.

Συσσωρεύονται

Όλοι αγαπούν ένα ευπροσάρμοστο gadget. Αν και οι περισσότεροι λαοί χρησιμοποιούν αυτοκόλλητα με τα smartphones τους, μπορούν να αποτελέσουν χρήσιμο εξάρτημα για μικρές κάμερες και κάμερες βίντεο. Εάν ενδιαφέρεστε να χρησιμοποιήσετε το ραβδί σας με μια συσκευή όπως η ανθεκτική κάμερα JVC Everio Quad Proof ή ακόμα και ένα GoPro, για παράδειγμα, θα θελήσετε να πάρετε ένα που συνοδεύεται από μια επιλογή mount camera. Αυτό συνήθως περιλαμβάνει μια βίδα λίπους που μπορεί να προσκολληθεί στον πυθμένα οποιασδήποτε κανονικής κάμερας. Ενώ είμαστε σχετικά με αυτό το θέμα, συνιστούμε επίσης να πάρετε ένα ραβδί που έρχεται με μια καλή σφαίρα για το στήριγμα της κάμερας ή ακόμα και το λίκνο των smartphone. Αυτό σας δίνει πολλές επιλογές για την τοποθέτηση όταν είστε έξω και περίπου. Απλά βεβαιωθείτε ότι έχετε προσέξει για φθηνά swivels που δεν λειτουργούν καλά ή σπάσει εύκολα.

Το μακρύ και το μικρό του

Προφανώς, είναι υπέροχο να έχετε ένα αυτοκόλλητο ραβδί με αρκετό μήκος για να πάρετε όσο το δυνατόν περισσότερα από αυτά τα πανοραμικά αξιοθέατα. Αλλά το μήκος είναι μόνο μέρος της εξίσωσης. Φορητότητα είναι σημαντική για αυτοκόλλητα sticks καθώς και έτσι θα θελήσετε να πάρετε ένα που να συντομεύσει επαρκώς για την ευκολία της μεταφοράς όταν ταξιδεύετε ή περπατώντας γύρω. Ενώ ασχολούμαστε με αυτό το θέμα, λάβετε υπόψη και τον μηχανισμό επέκτασης. Ορισμένα ραβδιά όπως το iStabilizer Monopod, για παράδειγμα, διαθέτουν έναν απλό, πιο σκληρό μηχανισμό παρόμοιο με μια παλιά κεραία αυτοκινήτου. Έπειτα, έχετε και άλλες επιλογές όπως το Satechi Bluetooth Smart Selfie βραχίονα, το οποίο έχει έναν πιο χαλαρό μηχανισμό επέκτασης αλλά έρχεται με μια κλειδαριά για να το κρατήσει στη θέση του μόλις επεκταθεί στο ιδανικό μήκος.

Hands-Free, Λοιπόν, Διαλέξτε

Παρόλο που μπορείτε να προγραμματίσετε το smartphone σας να χρησιμοποιεί ένα χρονοδιακόπτη κλείστρου πριν τραβήξετε μια φωτογραφία, μια απομακρυσμένη σκανδάλη είναι πιο βολική για να τραβήξετε πολλές εικόνες με το stick σας Selfie. Για τα βασικά sticks, μπορείτε να αποκτήσετε ένα ξεχωριστό τηλεχειριστήριο που σας επιτρέπει να ενεργοποιήσετε εξ αποστάσεως την κάμερα του smartphone σας (το ίδιο και με κάποιες ειδικές φωτογραφικές μηχανές και κάμερες βίντεο). Ορισμένα ραβδιά, όπως τα προαναφερθέντα Satechi, έρχονται με ένα τηλεχειριστήριο συμβατό με smartphone, το οποίο σας επιτρέπει να πυροδοτήσετε ένα πλάνο κατευθείαν από τη λαβή.

Καθρέπτης, Καθρέπτης στο ραβδί

Εάν δίνετε προτεραιότητα στην ποιότητα των εικόνων, θα πάρετε ένα DSLR. Σοβαρά, όμως, μιλάμε για τηλέφωνα εδώ και όσον αφορά τις συσκευές, η πίσω κάμερα είναι συνήθως πολύ καλύτερη από την κάμερα μπροστά που συνήθως χρησιμοποιούν οι άνθρωποι όταν παίρνουν μόνοι τους. Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε την πίσω κάμερα, αλλά εξακολουθείτε να βλέπετε την οθόνη του τηλεφώνου σας για σωστή καδράρισμα, ορισμένα ραβδιά έρχονται επίσης με μια επιλογή καθρέφτη ή συνημμένο που αντικατοπτρίζει την οθόνη του τηλεφώνου σας. Εξετάστε ένα από αυτά αν θέλετε τις καλύτερες φωτογραφίες από το smartphone σας, ενώ χρησιμοποιείτε ένα αυτοκόλλητο.