Οι 8 Καλύτερες Προστατευτικές Οθόνες Android για Αγορά το 2018

Αποφύγετε το ξύσιμο του τηλεφώνου σας Android με αυτά τα προστατευτικά οθόνης

Όταν πρόκειται να προστατεύσετε το τηλέφωνό σας από προσκρούσεις και γρατζουνιές, πιθανόν θα χρειαστείτε ένα προστατευτικό οθόνης εκτός από την περίπτωσή σας. Για να αποφασίσετε ποιο να αγοράσετε, καταρτίσαμε μια λίστα με τα τέσσερα καλύτερα προστατευτικά οθόνης για τα Androids και συμπεριελάμβανε ορισμένους παράγοντες όπως η συμβατότητα με το τηλέφωνο που χρησιμοποιείτε, το υλικό από το οποίο προέρχεται, καθώς και ως αυτό που είναι καλύτερα ικανό να αποτρέψει (γρατσουνιές, κ.λπ.).

Το IQ Shield LiQuidSkin για το Galaxy S8 είναι μια "έξυπνη ταινία" που χρησιμοποιεί μια ασυνήθιστη αλλά αποτελεσματική διαδικασία υγρής εγκατάστασης για να εφαρμόσει την ταινία στην κορυφή της οθόνης σας. Η ταινία προσθέτει σκληρή ανθεκτικότητα στην οθόνη σας και ισχυρίζεται ότι είναι αυτο-επούλωση. Είναι επίσης φιλικό προς τις περιπτώσεις, οπότε θα πρέπει να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια θήκη τηλεφώνου στο Galaxy S8 σας ενώ χρησιμοποιείτε αυτό. Ω, και αυτό είναι ένα διπλό πακέτο, οπότε έχετε έναν επιπλέον προστάτη εάν βλάψετε την πρώτη εγκατάσταση ή θέλετε να εφαρμόσετε ξανά την ταινία κάτω από το δρόμο.

Οι αναθεωρητές του Amazon έμειναν ικανοποιημένοι με τον προστατευτικό οθόνης μέχρι στιγμής. Λένε ότι αυτός ο προστάτης είναι υπέροχος, αλλά η εγκατάσταση είναι δύσκολη, οπότε φροντίστε να παρακολουθήσετε το βίντεο διδασκαλίας του IQ Shield για να σας βοηθήσει να έχετε την τέλεια εφαρμογή στην οθόνη σας και να αποφύγετε τις φυσαλίδες.

Η μάρκα Ringke προσφέρει όλα τα είδη των καλών αξεσουάρ τηλεφώνου, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το να βλέπεις τον προστατευτικό οθόνης του Invisible Defender για το Samsung Galaxy S8 σε αυτή τη λίστα. Ο αόρατος αμυντικός είναι κατασκευασμένος από ουρεθάνη με οπτικά ενισχυμένο φιλμ για καθαρή προστασία και είναι σε θέση να προσκολληθεί στις μοναδικές καμπύλες πλευρές του Galaxy S8. Εκτός από την ισχυρή προστασία, συνεργάζεται επίσης με μια μεγάλη ποικιλία περιπτώσεων G8 S8, συμπεριλαμβανομένης της θήκης G8 της Ringke.

Αυτή η συσκευασία περιλαμβάνει δύο προστατευτικά οθόνης, ένα πανί καθαρισμού μικροϊνών, ένα αυτοκόλλητο απομάκρυνσης σκόνης, μια κάρτα σκουπίσματος και οδηγίες εγκατάστασης. Οι αναθεωρητές του Amazon ήταν γενικά ευχαριστημένοι με αυτό το προστάτη. Οι πελάτες προτείνουν να παρακολουθήσετε το βίντεο εγκατάστασης του Ringke προτού επιχειρήσετε να εγκαταστήσετε τον Invisible Defender για να έχετε την καλύτερη δυνατή εφαρμογή. Λένε επίσης ότι οι περισσότερες φυσαλίδες διαλύονται φυσικά μετά από λίγες μέρες κανονικής χρήσης μετά την εγκατάσταση.

Ακριβώς όπως η επιλογή μας για την καλύτερη επιλογή, το Skinomi TechSkin Galaxy S8 Screen Protector έχει μια διαδικασία εφαρμογής υγρών-εγκαταστάσεων και εξαιρετικές κριτικές. Αλλά τι είναι ωραίο είναι ότι είναι αρκετά φθηνό επίσης, έρχονται σε λιγότερο από $ 8.

Το Skinomi TechSkin είναι φτιαγμένο από στρατιωτική θερμοπλαστική ουρεθάνη και ισχυρίζεται ότι είναι αυτο-επούλωση και ευελιξία, οπότε είναι έτοιμο να προστατεύσει το Galaxy S8 από κάθε είδους κακοποίηση, συμπεριλαμβανομένων γρατζουνιών, δακρύων και τρυπών. Η Skinomi είναι τόσο σίγουρη για το προϊόν της, που προσφέρει 100% εγγύηση αντικατάστασης ζωής χωρίς κίνδυνο. Έρχεται επίσης με δύο προστατευτικά, τα οποία θα ανακουφίσουν τις ανησυχίες για την αναστάτωση της εγκατάστασης.

Οι αναθεωρητές του Amazon ήταν αρκετά ικανοποιημένοι με αυτό το προϊόν. Οι χρήστες δήλωσαν ότι ο προστάτης αυτός λειτούργησε καλά και είπε ότι φροντίζει να δώσετε στον εαυτό σας χρόνο για να το εγκαταστήσετε, ενώ μερικοί προτείνουν να τοποθετήσετε την ταινία δεξιά προτού να πάτε για ύπνο για να της δώσετε αρκετό χρόνο για να το βάλετε.

Όταν πρόκειται για την προστασία του smartphone σας, δεν αγαπά ο καθένας μια φτηνή ταινία που χαράζεται εύκολα. Αντ 'αυτού, επιλέξτε το προστατευτικό οθόνης της οθόνης Spigen Glass LG G6 που είναι κομμένο με ακρίβεια λέιζερ για να προσφέρει εξαιρετική εφαρμογή στο μπροστινό μέρος της συσκευής σας, ενώ παράλληλα επιτρέπει στους ιδιοκτήτες τη χρήση μιας θήκης. Δύο προστατευτικά οθόνης περιλαμβάνονται για την πολύ χαμηλή τιμή που ζητάτε, οπότε αν ο πρώτος προστάτης είναι χαραγμένος ή ραγισμένος, απλώς το βγάλτε αμέσως και εφαρμόστε το δεύτερο προστατευτικό χωρίς επιπλέον κόστος.

Όσο για το ίδιο το γυαλί, προσφέρει την ίδια ανταπόκριση και προστασία με την υπάρχουσα οθόνη σας με μια ωλεόφοβη επίστρωση που βοηθά στη διατήρηση μιας καθαρής οθόνης χωρίς λιπαρή συσσώρευση από συνεχείς επαφές των δακτύλων καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Η εγκατάσταση είναι πολύ εύκολη και μπορείτε να εξαλείψετε τον κίνδυνο φυσαλίδων ή ανεπιθύμητων υπολειμμάτων εφαρμόζοντας τις οδηγίες που περιλαμβάνονται. Η εγγύηση ζωής του Spigen σε όλα τα προστατευτικά οθόνης προσθέτει ένα ακόμα στρώμα άνεσης. Αν το προστατευτικό οθόνης αρχίσει να ξεφλουδίζει, απλά επικοινωνήστε με τον κατασκευαστή και θα σας βοηθήσουν να κάνετε τα πράγματα σωστά.

Όταν πρόκειται για την καλύτερη προστασία για την οθόνη του HTC U11, μην κοιτάξετε περισσότερο από τον προστατευτικό οθόνης IQShield με προστασία από πλήρη κάλυψη LiQuidSkin. Η πρωτοποριακή τεχνολογία του IQShield επιτρέπει στην αυτοκόλλητη ετικέτα να συνδυαστεί με τη μεθοδολογία της μεμβράνης υγρής εγκατάστασης για να προσφέρει στους χρήστες έναν απλοποιημένο τρόπο εύκολης τοποθέτησης του προστατευτικού χωρίς φυσαλίδες ή επιπλέον υπολείμματα υπολειμμάτων.

Το σχέδιο IQShield εξασφαλίζει εξαιρετική ανταπόκριση, αυτο-επούλωση (μικρές γρατζουνιές θα εξαφανιστούν με την πάροδο του χρόνου), μη κιτρινίζουν και οπτική διαφάνεια, όλα τοποθετημένα σε ένα μόνο στρώμα προστασίας οθόνης. Ενώ ο προστάτης δεν έχει τέλειο μέγεθος για την οθόνη, γίνεται τόσο σκόπιμα για να επιτρέψει περιπτώσεις όλων των μορφών και μεγεθών. Ενώ η αποκοπή δεν είναι από άκρη σε άκρη, το IQShield κάνει μεγάλες κινήσεις για να βεβαιωθείτε ότι δεν παρεμποδίζονται με κανένα τρόπο οι επιφάνειες της οθόνης, όπως η κάμερα, τα ηχεία και άλλοι αισθητήρες.

Λεπτό, καθαρό και προστατευτικό, το ArmorSuit MilitaryShield θα προσφέρει ένα εξαιρετικό επίπεδο προστασίας και ηρεμίας για τους ιδιοκτήτες του Google Pixel. Το εξαιρετικά διαυγές και λεπτό προστατευτικό οθόνης έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει απόλυτα με κάθε καμπύλη και σχήμα της οθόνης Pixel. Η εγκατάσταση είναι ένα αεράκι ακόμα και για τους πιο αρχάριους εφαρμοστές, οπότε μην ανησυχείτε για τυχόν πρόσθετα υπολείμματα ή φυσαλίδες στην πρώτη δοκιμή.

Μόλις εφαρμοστεί, το MilitaryShield προσθέτει τεχνολογία αυτοθεραπείας στην οθόνη, η οποία θα συμβάλει στη μείωση ή στην πλήρη εξάλειψη των μικρών γρατσουνιών κατά τη διάρκεια ζωής του προστατευτικού οθόνης. Τα προστατευτικά είναι σχεδιασμένα για να είναι εξαιρετικά σκληρά και οπτικά καθαρά και να έχουν στρατιωτική προστασία. Η μεμβράνη προστασίας οθόνης βοηθά στην εξάλειψη αυτών των ενοχλητικών μουντζών δακτυλικών αποτυπωμάτων που βρίσκονται τόσο συχνά μέσα από τα έλαια στις άκρες των δακτύλων. Τα παγωμένα έλαια, το ArmorSuit στέκεται πίσω από την ποιότητα του προϊόντος του, προσφέροντας εγγύηση ικανοποίησης κατά 100% και υπόσχεται να αντικαταστήσει οποιοδήποτε προστατευτικό οθόνης που έχει γρατζουνιστεί ή καταστραφεί χωρίς να ζητηθεί καμία ερώτηση.

Το προστατευτικό οθόνης γυαλιών ηλίου Samsung Galaxy S6 από την Voxkin πρωτοστατεί ως ένα από τα καλύτερα προστατευτικά οθόνης Android για προστασία από γρατζουνιές. Το προστατευτικό οθόνης έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι αρκετά ανθεκτικό ώστε να χειρίζεται αιχμηρές άκρες, αλλά αρκετά λεπτό ώστε να μην προσθέτει ογκώδες υλικό.

Το προστατευτικό οθόνης της Voxkin προσφέρει κρυστάλλινη προστασία με ένα εξαιρετικά λεπτό γυαλί υψηλής ευαισθησίας ύψους 0,3 χιλιοστών που δεν θα επηρεάσει τη λειτουργικότητα της οθόνης αφής του κινητού σας ή την οθόνη αμφιβληστροειδούς HD. Η ελαφοβική επικάλυψή του αποτρέπει τα δακτυλικά αποτυπώματα και άλλες μολυσματικές ουσίες να κάνουν την οθόνη σας να φαίνεται μαλακή και θαμπό.

Αυτό που κάνει το Voxkin να ξεχωρίζει είναι η δύναμή του. Το προστατευτικό οθόνης είναι κατασκευασμένο από γυαλιστερό, υψηλής ποιότητας, σκληρυμένο γυαλί που μετράται σε σκληρότητα 9H που έχει ενισχυθεί για απορροφητικότητα κραδασμών. Αντέχει σε σταγόνες, ρωγμές, γρατζουνιές, γρατζουνιές και κάνει το τηλέφωνό σας να μοιάζει με την ημέρα που το αγοράσατε. Ολόκληρο το υλικό είναι επίσης απόδειξη θραύσης, έτσι δεν θα σπάσει σε περίπτωση ακραίας πρόσκρουσης ή δύναμης.

Ολόκληρη η προφύλαξη οθόνης από γυαλί διαρκεί τρία βήματα για εύκολη εγκατάσταση με οδηγίες που περιλαμβάνονται στη συσκευασία της. Το γυαλί είναι κομμένο με λέιζερ για να ταιριάζει με τα ακουστικά Galaxy S6, S6 Plus, S6 Duos, 6s, S6 CDMA, καθιστώντας το ένα από τα πιο συνηθισμένα προστατευτικά οθόνης στην αγορά.

Η Voxkin προσφέρει εγγύηση δωρεάν αντικατάστασης ζωής με υποστήριξη πελατών και πλήρη εγγύηση επιστροφής χρημάτων για 30 ημέρες για οποιοδήποτε λόγο.

Το Maxboost Galaxy S7 Edge Screen Protector είναι κατασκευασμένο από εξαιρετικά HD και εξαιρετικά λεπτό μαλακό ιαπωνικό φιλμ TPU. Διαθέτει ένα υγρό δέρμα, καθιστώντας το μοναδικό κιτ προστασίας που προσκολλάται τέλεια στις άκρες και τις καμπύλες πλάτη από την άκρη στην άκρη του Samsung Galaxy S7 Edge. Το υγρό δέρμα έρχεται με μια μοναδική κόλλα που μπορεί να πλυθεί, να ξαναχρησιμοποιηθεί και να εφαρμοστεί εκ νέου. Σε αντίθεση με άλλα προστατευτικά οθόνης, αυτό είναι απαλό και θα καταφέρει ακόμα να προστατεύσει από τις ελάχιστες γρατζουνιές και τις γρατζουνιές. Δυστυχώς, το προστατευτικό οθόνης δεν είναι αρκετά ισχυρό για να προστατεύει από τις σταγόνες.

Έρχεται με μια λεπτομερή οδηγία εγκατάστασης μέσω του online video tutorial, το οποίο η εταιρεία υπόσχεται εγγύηση ικανοποίησης. Εάν δεν είστε ικανοποιημένοι και έχετε περάσει από το εκτεταμένο έργο εγκατάστασης, αποτυγχάνετε στην πρώτη προσπάθεια, η εταιρεία θα κάνει μια ρύθμιση για εσάς μέχρι να ολοκληρώσετε μια τέλεια εγκατάσταση. Οι χρήστες του Amazon έχουν αναφέρει ότι η διαδικασία εγκατάστασης χρειάζεται κάποιο χρόνο για να συνηθίσουν και έχουν παράσχει τις βήμα-βήμα οδηγίες τους για τέλεια εφαρμογή.

Το Maxboost παρέχει μια εγγύηση χωρίς προβλήματα κατά τη διάρκεια ζωής που περιλαμβάνεται στην αγορά και θα αντικαταστήσει την υγρή επιδερμίδα ακόμη και αν υποστεί βλάβη ενώ προστατεύει τη συσκευή σας.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .