Τα 4 καλύτερα καλώδια κεραυνών iPhone που αγοράζουν το 2018

Βεβαιωθείτε ότι το iPhone σας δεν τρέχει ποτέ χυμό με αυτά τα καλώδια αστραπής

Μερικές φορές τα καλώδια αστραπής της Apple κλείνουν και χρειάζεστε αντικατάσταση. Έτσι, έχουμε συντάξει μια λίστα με τα τέσσερα καλύτερα καλώδια κεραυνών που δεν είναι επώνυμα της Apple, αλλά εξακολουθούν να δουλεύουν. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι τα καλώδια αυτά λαμβάνουν πιστοποίηση MFI της Apple (που σημαίνει ότι είναι συμβατά με τις συσκευές Apple και την αναγνωρίζει η εταιρεία), μπορεί να υπάρξουν περιστασιακά hang-ups με το υλικό. Με αυτό είπε, μερικά από αυτά τα καλώδια κεραυνών τρίτων έχουν καλύτερα σχέδια, πιο μοναδικά χρώματα και ισχυρότερη αντοχή από ό, τι κανονικά θα βρείτε με ένα Apple, έτσι ώστε να καταλήξουν σε μια καλύτερη επένδυση μακροπρόθεσμα.

Το καλώδιο AmazonBasics Apple Certified Lightning σε USB διατίθεται σε τρία διαφορετικά μεγέθη για την άνεσή σας: τέσσερα ίντσες, τρία πόδια και έξι πόδια. Πρόκειται για ένα πιστοποιημένο από την Apple MFi καλώδιο, οπότε δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη φόρτιση και συγχρονισμό με τις συσκευές Apple. Πολλά καλώδια αστραπής παράγουν συχνά ένα αναδυόμενο παράθυρο "χωρίς άδεια" που εμφανίζεται στο iDevice σας - αυτό δεν θα το κάνει. Το καλώδιο κεραυνού είναι συμβατό με τα iPhone X, 8, 8 Plus, 7, 7 Plus, 6s Plus, 6s, 6 Plus, 6, 5s, 5c, iPad Pro, iPad Air, iPad mini και πολλά άλλα iDevices πίσω στην γενιά. Οι περισσότεροι χρήστες του Amazon δεν αναφέρουν προβλήματα σύνδεσης.

Το καλώδιο κεραυνού έχει σχεδιαστεί με μια συμπαγή κεφαλή κεφαλής αστραπής που λειτουργεί σχεδόν με όλες τις περιπτώσεις, έτσι δεν θα έχετε πρόβλημα να την εγκαταστήσετε. Έχει ένα πρόσθετο επίπεδο προστασίας που προστίθεται και στους δύο άκρες της αστραπής και του USB για να βελτιώσει την ανθεκτικότητα και να μειώσει τη φθορά - τα καλώδια έχουν δοκιμαστεί για να λυγίσουν 95 μοίρες, πάνω από 4.000 φορές. Η μακροχρόνια ανθεκτικότητα του καλωδίου, η συμβατότητα με πολλές συσκευές Apple και η προσιτή τιμή καθιστούν το καλύτερο καλώδιο αστραπής στη λίστα. Έρχεται με μια περιορισμένη εγγύηση ενός έτους σε περίπτωση που το σπάσετε. Τα χρώματα είναι μαύρα και άσπρα.

Ένα από τα ισχυρότερα καλώδια κεραυνών στην αγορά είναι το καλώδιο κεραίας Anker PowerLine +. Είναι εντυπωσιακό καλώδιο μήκους 6 ποδιών, βάρος 1,9 ουγκιών και ανθεκτικό σχέδιο το καθιστά το ισχυρότερο καλώδιο κεραυνών στη λίστα.

Το καλώδιο κεραυνού Anker PowerLine + έχει ενισχυμένα σημεία αντοχής και έχει δοκιμαστεί με διάρκεια ζωής 6,000+ ετών, γεγονός που το καθιστά ένα από τα πιο ανθεκτικά καλώδια αστραπής στη λίστα. Είναι κατασκευασμένο από εξωτερικό νάιλον διπλής πλέξης, σκληρυμένο πυρήνα ινών Kevlar και συνδετήρες με συγκόλληση με λέιζερ για την εξασφάλιση της ανώτερης μορφής σκληρότητας από άκρο σε άκρο. Έρχεται με μια ρυθμιζόμενη θήκη, η οποία σας επιτρέπει να προσαρμόσετε με προσοχή το μήκος του καλωδίου για οποιαδήποτε κατάσταση και προστατεύει το καλώδιο κατά τη μεταφορά του.

Λόγω του εξωτερικού περιβλήματος υψηλής απόληξης, αυτό είναι ένα από τα πιο ακριβά καλώδια κεραυνών στη λίστα. Είναι πιστοποιημένο με MFi, οπότε δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για προβλήματα συνδεσιμότητας, καθώς η συσκευή είναι συμβατή με τα περισσότερα iDevices με θύρα θωρακικού καλωδίου. Παρ 'όλα αυτά, μερικοί χρήστες του Amazon ανέφεραν ότι προκαλεί περιστασιακά ζητήματα ασυμβατότητας για την εμφάνιση προϊόντων της Apple και ότι χρειάζεται χρόνος να συνεργαστεί με αυτό για να εξασφαλίσει συγχρονισμό και χρέωση. Στην ιδανική περίπτωση, το καλώδιο κεραυνού Anker PowerLine + απευθύνεται σε χρήστες που θέτουν τα καλώδια τους σε υψηλή πίεση, όπως το τράβηγμα, το τέντωμα και το τράβηγμα χωρίς να ανησυχείτε για το σπάσιμο του.

Άλλοι χρήστες του Amazon έχουν αναφέρει ότι αυτό το καλώδιο κεραυνού κάνει μεγάλη δουλειά με την γρήγορη φόρτιση του iPhone σας. Ένας χρήστης ανέφερε ότι εκπέμπει φορτίο 1.38 έως 1.44mAh στο iPhone τους, πράγμα που σημαίνει ότι πηγαίνει λίγο πιο γρήγορα από το τυπικό καλώδιο κεραίας της Apple με έξοδο 1.3 έως 1.4mAH.

Το καλώδιο κεραυνού έρχεται με εγγύηση 18 μηνών μαζί με την εξυπηρέτηση πελατών. Τα χρώματα έρχονται σε γκρι, κόκκινο, λευκό και χρυσό.

το 1byone Lightning to USB καλώδιο είναι μια φιλική προς τον προϋπολογισμό MFI επιλογή που είναι συμβατή με κάθε iPhone που κυκλοφόρησε από το iPhone 5 και τις τελευταίες γενιές του iPad, συμπεριλαμβανομένων των iPad Air / 2, iPad Mini και αργότερα, καθώς και της 7ης γενιάς iPod Nano. Σχεδιασμένο με βάση τις υποθέσεις, το 1byone εξασφαλίζει ότι η συνολική τοποθέτηση λειτουργεί με σχεδόν κάθε θήκη iPhone ή iPad διαθέσιμη, έτσι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όλα τα 3,28 πόδια του καλωδίου σε οποιοδήποτε από τα διαθέσιμα τέσσερα χρώματα. Ανταποκρινόμενη σε περίπου 4.200 στροφές κατά τη διάρκεια ζωής του, ο αναστρέψιμος σχεδιασμός είναι ελαφρύς και εύκολα περιτυλιγμένος, ώστε να μπορείτε να το σφίξετε για αργή χρήση με ευκολία. Έρχεται με εγγύηση 12 μηνών.

Προσφέροντας περισσότερες από 10.000 στροφές κατά τη διάρκεια ζωής του, το καλώδιο φόρτισης Ultra-Strong Fortified Union BELT για καλώδια USB είναι μια εξαιρετική λύση για όσους αναζητούν ανώτερη κατασκευή. Διατίθεται σε δύο διαφορετικά χρώματα, η BELT προσφέρει σχεδόν 6x τη δύναμη του βασικού καλωδίου κεραίας της Apple με σχέδιο O-Flex που ανακουφίζει την ένταση στις αρθρώσεις σύνδεσης. Το τετράπλευρο πλεγμένο καλώδιο είναι τυλιγμένο με ενσωματωμένο δερμάτινο ιμάντα όταν δεν χρησιμοποιείται. Το MFI-certified από την Apple, η Native Union διπλασιάζει τα καλώδια της με περιορισμένη εγγύηση ενός έτους από την ημερομηνία αγοράς και προσφέρει ζωντανή συνομιλία από Δευτέρα έως Παρασκευή, καθώς και υποστήριξη μέσω τηλεφώνου και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με σειρά προϊόντων.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .