Προσθέστε Gadgets στα Windows 7

01 από 04

Βήμα 1: Φέρτε το παράθυρο του Gadget

Κάντε δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας για να εμφανιστεί το μενού.

Μία από τις προκλήσεις της μετάβασης από τα Windows Vista στα Windows 7 είναι η εκμάθηση όπου τα πράγματα έχουν μετακινηθεί. Για παράδειγμα, τα Vista είχαν "Gadgets" - μικρά προγράμματα παραγωγικότητας που εμφανίζονται πάντα στην επιφάνεια εργασίας σας - προεπιλεγμένα στη δεξιά πλευρά της οθόνης.

Τα Windows 7, σε μια προσπάθεια να αποσυνδέσουν την επιφάνεια εργασίας, δεν προσθέτουν αυτόματα gadgets. θα πρέπει να το κάνετε μόνοι σας. Ευτυχώς, είναι μια αρκετά εύκολη διαδικασία.

Σε αυτό το βήμα-προς-βήμα φροντιστήριο, θα προσθέσουμε το gadget Weather, το οποίο τοποθετεί ένα εικονίδιο για τον καιρό στην επιφάνεια εργασίας σας. Πρώτα, κάντε δεξί κλικ σε οποιοδήποτε ανοιχτό χώρο στην επιφάνεια εργασίας των Windows 7. Αυτό θα φέρει το μενού που φαίνεται παραπάνω. Κάντε αριστερό κλικ στο στοιχείο Gadgets (υπογραμμισμένο με κόκκινο χρώμα).

02 από 04

Βήμα 2: Επιλέξτε το Gadget

Εμφανίζονται τα παράθυρα Gadgets. Επιλέξτε "Καιρός".
Εμφανίζεται το παράθυρο του gadget, με τα προεπιλεγμένα gadgets και όλα τα οποία έχουν προστεθεί. Κάντε αριστερό κλικ στο "Καιρός".

03 του 04

Βήμα 3: Κάντε κλικ για να προσθέσετε το Gadget

Κάντε αριστερό κλικ στο "Προσθήκη" για να προσθέσετε το gadget στην επιφάνεια εργασίας σας.

Υπάρχουν δύο τρόποι για να προσθέσετε το gadget στην επιφάνεια εργασίας σας:

04 του 04

Βήμα 4: Επιβεβαιώστε ότι έχει προστεθεί το Gadget

Το gadget Weather προστίθεται στη δεξιά πλευρά της επιφάνειας εργασίας.

Θα δείτε το gadget να εμφανίζεται στη δεξιά πλευρά της επιφάνειας εργασίας. Σημειώστε ότι η προεπιλεγμένη τοποθέτηση βρίσκεται στα δεξιά. μπορείτε να μετακινήσετε το gadget γύρω από την οθόνη κάνοντας αριστερό κλικ, κρατώντας πατημένο το κουμπί του ποντικιού και σύροντάς το οπουδήποτε.

Ο γρήγορος οδηγός για την επιφάνεια εργασίας των Windows 7