Οι καλύτερες κάμερες στο σπίτι μπορείτε να παρακολουθήσετε

Συντονιστείτε σε ζωντανές ροές βίντεο για τα πουλιά, τις σκηνές της πόλης και πολλά άλλα

Σας αρέσει να παρακολουθείτε live κάμερες ανθρώπων και κατοικίδιων ζώων που πηγαίνουν για την καθημερινότητά τους; Αυτές οι τοποθεσίες σάς δίνουν όλα όσα θα θέλατε, προσφέροντας πρόσβαση σε ζωντανές τροφοδοσίες και ακόμη και μερικές φορές τη δυνατότητα αλληλεπίδρασης με τα θέματα ή τα περιβάλλοντά τους.

Real Cam Cam

Jan Stromme / Getty Images

Μπορείτε να επιλέξετε τα διαμερίσματα πολλών διαφορετικών ατόμων που έχουν εγκατασταθεί ζωντανά κάμερες . Μπορείτε να επιλέξετε δωρεάν θέα σε διαφορετικά δωμάτια ή επιλέξτε να πληρώσετε για μια επιλογή premium για να δείτε κάμερες σε άλλα δωμάτια. Έχετε έναν χάρτη του διαμερίσματός σας για να μπορείτε να επιλέξετε ποιες απόψεις θέλετε. Να είστε όσο ένα voyeur όπως θέλετε - όσο σας αφήνουν να δείτε (και μπορείτε να δείτε πολλά). Περισσότερο "

Κάμερα φυσαλίδων κήπου

Δείτε έναν ήσυχο κήπο σε ένα σπίτι της Νότιας Φλόριντα, με ένα άγαλμα του Βούδα. Μπορείτε να ζωντανέψετε τα πράγματα κάνοντας κλικ στο κουμπί Bubbles, το οποίο ενεργοποιεί 30 δευτερόλεπτα δημιουργίας φυσαλίδων. Θα κάνετε ανακατεύθυνση μετά από τέσσερα λεπτά για να εξοικονομήσετε εύρος ζώνης . Απολαύστε τη στιγμή του ζεν. Περισσότερο "

DriveMeInsane.com

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τα φώτα, να παίξετε με ένα σημάδι και να πάρετε οπτική ανατροφοδότηση αυτού του δωματίου στο Denison, Τέξας. Ναι, μπορείτε να χάσετε με το Τέξας. Ενεργοποιήστε τη μπάλα ντίσκο και διάφορους λαμπτήρες. Πληκτρολογήστε ένα μήνυμα που θα εμφανιστεί στην κάρτα LED μηνυμάτων κύλισης και δείτε εάν θα λάβετε απάντηση. Μπορείτε να δείτε τι άλλοι δημοσιεύουν επίσης. Έχετε πετύχει να ενοχλούν τους κατοίκους Texans; Θα πρέπει να παρακολουθήσετε για να μάθετε. Μπορούν επίσης να σας στείλουν ένα μήνυμα. Περισσότερο "

Διεθνής κάμερα διαστημικού σταθμού

Είναι σπίτι μακριά από το σπίτι για αρκετούς αστροναύτες. Μπορείτε να τα παρακολουθήσετε ζωντανά όταν το πλήρωμα είναι καθήκον. Όταν δεν είναι, θα δείτε την άποψη της Γης. Μπορείτε να ακούσετε τις συνομιλίες μεταξύ του πληρώματος και του ελέγχου αποστολής.

"Έλεγχος εδάφους στο Major Tom ..." Περισσότερα »

Viva Λας Βέγκας κάμερα γάμου παρεκκλήσι

Αυτό που συμβαίνει στο Vegas δεν είναι απαραίτητα να μείνει στο Λας Βέγκας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ευτυχισμένα (ή απλά μεθυσμένα) ζευγάρια που δένουν τον κόμπο στους γάμους με θέμα το Elvis, καθώς ο ίδιος ο βασιλιάς κάνει μια εμφάνιση. Κάποια από αυτά τα ζευγάρια μπορεί να καταλήξουν να πάνε σπίτι με κάποιον που μόλις συναντήθηκαν. Περισσότερο "

Osprey Cam

Ospreys στην επόμενη τους στο Osprey Cam.

Οι κάμερες πτηνών είναι πολύ δημοφιλείς, ειδικά όταν έρχεται χρόνος για τα μωρά να εκκολαφθούν και αργότερα να κάνουν τις πρώτες τους προσπάθειες κατά την πτήση. Το Osprey Cam στο Gainesville, Φλόριντα, είναι μια τέτοια κάμερα που προσφέρει μια θέα κάτω σε μια φωλιά Osprey επάνω σε ένα σύνολο φώτων ballpark. Περισσότερο "

Φωλιές καταιγίδες

Αν σας αρέσει να παρακολουθείτε φωλιά πουλιά, αυτός ο ιστότοπος πρέπει να σας κάνει πολύ ευτυχισμένους. Εδώ μπορείτε να βρείτε κάμερες που έχουν δημιουργηθεί για να δείτε μια ολόκληρη σειρά ειδών πουλιών φωλιάσματος από όλο τον κόσμο. Από τους πιγκουίνους στην Ανταρκτική στους φαλακρούς αετούς στην Ουάσιγκτον, DC, υπάρχουν πολλά που μπορείτε να διαλέξετε, οπότε αν μια φωλιά είναι άδεια, δοκιμάστε μια άλλη. Αν και μπορεί να μην είναι εποχή φωλεοποίησης σε ένα μέρος του κόσμου, μπορεί να είναι κάπου αλλού. Περισσότερο "

Bibi ο Μιλώντας παπαγάλος

Παρακολουθήστε μια livecam του Bibi ο μιλώντας αφρικανικός γκρι.

Περισσότερα πουλιά! Αλλά αυτός είναι ένας ταλαντούχος μιλώντας αφρικανικός γκρίζος παπαγάλος στο σπίτι του στο Μιζούρι. Συντονιστείτε και ακούστε αυτό το άγριο κουτάβι κουταβιών μακριά ή τραγουδάτε "Lollipop" ενώ παίζετε με παιχνίδια, τρώτε κέικ ρύζι και πολλά άλλα. Περισσότερο "

Nessie στο Διαδίκτυο

Οι ζωντανές κάμερες έχουν εγκατασταθεί στη Σκωτία στο Loch Ness, έτσι ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε 24 ώρες το 24ωρο για το θρυλικό plesiosaur-like beastie-ή μερικά πρόβατα που βόσκουν κοντά. Περισσότερο "

Πήγαινε έλα

Πολλές κάμερες ζουν και πηγαίνουν από το διαδίκτυο. Οι δημοφιλείς κάμερες κατοικίδιων ζώων, για παράδειγμα, έχουν λήξει όταν τα αστέρια των κατοικίδιων ζώων πήγαν στη γέφυρα Rainbow. Τίποτα δεν διαρκεί για πάντα στο διαδίκτυο.

Εν τω μεταξύ, εφαρμογές όπως το Periscope διευκολύνουν τη ροή ζωντανών επιδείξεων ιστού με την κάμερα του κινητού τηλεφώνου σας και να τις παρακολουθήσετε με την εφαρμογή όπου κι αν βρίσκεστε. Μπορείτε ακόμα να εξετάσετε την καθημερινή ζωή των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο ακολουθώντας τις νέες τεχνολογίες και εφαρμογές που είναι διαθέσιμες. Αν θέλετε να παρακολουθήσετε, θα πρέπει να παραμείνετε παρόντες.