Δωρεάν κοινή χρήση βίντεο στο YouTube

Επισκόπηση YouTube:

Το YouTube είναι το γιγάντιο μεταξύ εκατοντάδων ιστότοπων που σας επιτρέπουν να ανεβάζετε και να μοιράζεστε βίντεο. Παρόλο που το YouTube έχει τους προβληματισμούς και τα λάθη του, έχει πρόσβαση στα εκατομμύρια κάθε μέρα για να φορτώσει και να παρακολουθήσει βίντεο.

Κόστος YouTube:

Το YouTube είναι δωρεάν.

Εγγραφή στο YouTube:

Η έναρξη του παιχνιδιού στο YouTube είναι τόσο απλή όσο η εγγραφή σε οποιονδήποτε άλλο ιστότοπο. Αφού δημιουργήσετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας στο YouTube, μπορείτε να ανεβάσετε βίντεο στο YouTube, να δημιουργήσετε το κανάλι σας YouTube ή να παρακολουθήσετε μόνο βίντεο στο YouTube .

Μεταφόρτωση στο YouTube:

Το YouTube δέχεται την πλειοψηφία των μορφών βίντεο.

Tagging στο YouTube:

Κατά τη μεταφόρτωση του βίντεό σας, το YouTube θα σας ζητήσει να εισαγάγετε "ετικέτες" - λέξεις-κλειδιά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αναζήτηση στο βίντεό σας. Όσο περισσότερες ετικέτες εισάγετε, τόσο περισσότερους τρόπους υπάρχουν για την αναζήτηση του βίντεό σας.

Κοινή χρήση βίντεο στο YouTube:

Εάν δεν θέλετε όλοι να μπορούν να αναζητήσουν το βίντεό σας, υπάρχουν πολλοί τρόποι να διατηρήσετε το βίντεο YouTube σας ιδιωτικό .

Εάν, από την άλλη πλευρά, σας ενδιαφέρει όσοι το βλέπουν όσο το δυνατόν περισσότερο, μπορείτε να ενσωματώσετε βίντεο του YouTube στο ιστολόγιό σας , στον ιστότοπό σας ή στο online προφίλ σας.

Όροι υπηρεσίας στο YouTube:

Το περιεχόμενο που είναι άσεμνο, παράνομο, επιβλαβές, παραβιάζει πνευματικά δικαιώματα κ.λπ. δεν επιτρέπεται.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε ότι διατηρώντας τα δικαιώματα ιδιοκτησίας σε όσα δημοσιεύετε στο YouTube, μεταφορτώντας χορηγείτε στο YouTube το δικαίωμα να κάνει ό, τι θέλει με το βίντεό σας. Επίσης, οποιοδήποτε μέλος του YouTube μπορεί εύκολα να το αντιγράψει, να το κλέψει, να το αναπαραγάγει, να το πουλήσει, οτιδήποτε, χωρίς καμία άδεια ή αποζημίωση. Έτσι, εάν έχετε ένα πραγματικά λαμπρό κομμάτι εργασίας που ελπίζετε να πουλήσετε, μην το βάλετε στο YouTube.