Τα 9 Best PlayStation 4 Αποκλειστικά για Αγορά το 2018

Έχουμε τη σέσουλα στα καλύτερα παιχνίδια διαθέσιμα αποκλειστικά στο PS4

Ένας από τους μεγάλους ορισμούς μιας κονσόλας είναι τα αποκλειστικά της. Σε κάποια χρονική στιγμή, ήσασταν είτε ομάδα Sonic ή Mario και έπρεπε να διαλέξετε ανάμεσα σε πολλαπλές κονσόλες που ανταγωνίζονταν μεταξύ τους με βάση τη βιβλιοθήκη παιχνιδιών που είχαν. Παρόλο που δεν ήταν τόσο διαδεδομένο όπως ήταν στο παρελθόν, οι αποκλειστικοί πόλεμοι συνεχίζονται.

Όταν το αρχικό Sony PlayStation μπήκε στην αρένα, κυριάρχησε στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών εξασφαλίζοντας τους πιο αποκλειστικούς τίτλους από την εποχή των προγραμματιστών λόγω των δυνατοτήτων αποθήκευσης του με το CD. Τώρα, όπως και ο παππούς του, το PlayStation 4 φέρνει μαζί του τους πιο αποκλειστικούς τίτλους από όλες τις διαθέσιμες κονσόλες. Όπως η Nintendo, η Sony επένδυσε έντονα σε αποκλειστικούς τίτλους πρώτου μέρους, σίγουροι ότι θα κερδίσουν τους παίκτες. Πάρτε για παράδειγμα την βραβευμένη σειρά Uncharted και God of War. Πάνω από αυτό, η κονσόλα έχει ήδη μια σειρά αστρικών, τρίτων αποκλειστικών, όπως το μαχητικό Street Fighter, ο αγαπημένος JRPG Persona και η λατρευτική κλασική Σκιά του Κολοσσού.

Και μπορείτε να περιμένετε περισσότερους αποκλειστικούς τίτλους κάτω από τη γραμμή όπως ένα remake του Final Fantasy 7. Αλλά εν τω μεταξύ, ρίξτε μια ματιά παρακάτω για να βρείτε τα καλύτερα αποκλειστικά PS4 που μπορείτε να αγοράσετε αυτή τη στιγμή.

Ένα αριστούργημα που κατέχει πολυάριθμα βραβεία και ένα από τα υψηλότερα αποτελέσματα μεταξύ των βιντεοπαιχνιδιών, το Uncharted 4: A Thief's End είναι μια εμπειρία που θα πάρετε μόνο στο PlayStation 4. Το action-adventure-style gameplay θα κάνει τους παίκτες να νιώθουν σαν Indiana Jones και είναι σφριγηλό με μια συγκλονιστική συναισθηματική αφήγηση, εκπληκτική ρεαλιστική γραφικά, καθώς και ένα δελεαστικό μουσικό σκορ.

Το Uncharted 4: A End of Thief's είναι το πιο δημοφιλές παιχνίδι PS4 στην κονσόλα. Το τελικό παιχνίδι Uncharted της σειράς αναδιπλώνεται με έναν συνταξιούχο κυνηγό θησαυρού που επανασυνδέεται με τον παλαιότερο αδελφό και συνεργάτη του στην αναζήτηση του μακρότατου θησαυρού του Captain Henry Avery. Το σύστημα φυσικής του παιχνιδιού ξεχωρίζει ως ένα από τα καλύτερα για το PS4, με τους παίκτες να μπορούν να πηδούν, να κάνουν σπριντ, να αναρριχηθούν, να κολυμπήσουν, να κολλήσουν στενά περάσματα, να κουνήσουν από σχοινιά, να χρησιμοποιήσουν ακροβατικά και να χρησιμοποιήσουν τη μυστικότητα τους για να βρουν τον πολύτιμο θησαυρό.

Η σκιά του Κολοσσού για το PlayStation 4 είναι μια εμπειρία, σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη αποκλειστική λίστα. Το remake του κλασικού παιχνιδιού PlayStation 2 είναι χτισμένο από το έδαφος για το PS4 και συνοδεύεται από ενημερωμένα όμορφα γραφικά που δίνουν στο αρχικό παιχνίδι το όραμα που προοριζόταν να έχει.

Η σκιά του Κολοσσού έχει τους παίκτες να παίζουν ως "The Wanderer", ένας νεαρός άνδρας σε μια αναζήτηση που επιθυμεί να αναστήσει ένα κορίτσι και οδηγείται από μια φτωχή φωνή που του λέει να καταστρέψει 16 γιγαντιαίους Colossi.Οι Colossi είναι ο μόνος εχθρός στο παιχνίδι, και οι παίκτες τους βρίσκουν - οπλισμένοι μόνο με ένα σπαθί και τόξο και βέλη - με το πέρασμα στο άλογό τους σε μια τεράστια όμορφη ακατοίκητη γη γεμάτη πεδιάδες, ερείπια και θάλασσες. από μια συναρπαστική ορχήστρα ορχήστρας.Η ένταση βασίζεται καθώς ανεβείτε σε αυτά τα πλάσματα σαν έναν ουρανοξύστη, μανδαλώστε τα πόδια τους (ακόμα κι αν προσπαθούν να σας ταρακουνήσει) και εντοπίστε τα αδύναμα σημεία τους. και ευστροφία.

Το Street Fighter V: Arcade είναι αναμφισβήτητα το καλύτερο παιχνίδι μάχης που βρίσκεται αποκλειστικά στο PlayStation 4. Ο Street Fighter V: Arcade είναι μια ενημερωμένη έκδοση του Street Fighter V, που περιλαμβάνει όλες τις αγαπημένες σας κινήσεις όπως το Hadouken, το tiger uppercut και τη φλόγα γιόγκα. και περιλαμβάνει διάφορες βελτιώσεις σε γραφικά, λειτουργίες παιχνιδιών και DLC με έως και 28 χαρακτήρες.

Street Fighter V: Arcade είναι ένα κλασικό παιχνίδι μάχης 2,5D, όπου οι παίκτες τον κυνηγούν σε διάφορα στάδια σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιώντας μια ποικιλία επιθέσεων και ειδικές κινήσεις για να χτυπήσουν τους αντιπάλους τους. Το παιχνίδι χρησιμοποιεί χαρακτηριστικά που έχουν παρουσιαστεί σε προηγούμενα παιχνίδια Street Fighter όπως το μετρητή EX, το οποίο επιτρέπει τη δημιουργία συλλήψεων επιθέσεων που μπορούν να ενεργοποιηθούν για ειδικές κινήσεις και combos. Η νέα προστιθέμενη λειτουργία "V-Gauge" αλλάζει τη δυναμική των επιθέσεων, καθιστώντας τα μοναδικά για κάθε χαρακτήρα. Το Street Fighter V: Arcade προσφέρει μια ποικιλία από νέες λειτουργίες, όπως ένα Arcade Mode που μοιάζει με τους τρόπους arcade κάθε σημαντικού παιχνιδιού στο franchise, μιμώντας τους χαρακτήρες που παρουσιάζονται στη σειρά που εμφανίστηκαν για πρώτη φορά μαζί με μια πιθανότητα 200 τελειών κατά την ολοκλήρωση.

Μέχρι την Αυγή είναι σαν να πρωταγωνιστείτε στην ταινία φρίκης σας, όπου κάνετε τις αποφάσεις που θα μπορούσαν να σημαίνουν τη διαφορά μεταξύ ζωής ή θανάτου. Το αποκλειστικό PlayStation 4 είναι μια διαδραστική ιστορία τρόμου επιβίωσης με κινηματογραφικά κοψίματα, υπέροχη φωνητική δράση, ζωντανές προσωπικότητες και gameplay που θα σας κάνουν να φοβάσαι σκληρό.

Αν θυμάστε αυτά τα playbooks, επιλέξτε το δικό σας στυλ περιπέτειας, τότε θα είστε εξοικειωμένοι με το πώς λειτουργεί μέχρι την αυγή. Ξεκινώντας από μια απόδραση χειμερινών διακοπών, ο παίκτης είναι υπεύθυνος για εννέα διαφορετικούς χαρακτήρες οι οποίοι έχουν τις δικές τους προσωπικότητες και την κοινωνική δυναμική που θα σας κάνουν δεύτερη ερώτηση εάν θέλετε ή όχι να τα αποθηκεύσετε. Εναπόκειται σε εσάς να κάνετε τις αδύνατες επιλογές για να μειώσετε την πορεία σας προς την επιβίωση (ή όχι) καθώς διανέμονται διαφορετικές ιστορίες και σενάρια που αλλάζουν το αποτέλεσμα και την εμπειρία του παιχνιδιού και το τέλος του.

Το Persona 5 είναι το κορυφαίο, αποκλειστικό παιχνίδι ρόλων που κυκλοφόρησε στην κονσόλα μέχρι σήμερα, φέρνοντας στους παίκτες ένα στυλιζαρισμένο JRPG σε αντίθεση με οποιοδήποτε άλλο. Μπορεί να είναι μια επίκτητη γεύση εξαιτίας των παικτών που εξοικειώνονται με τη μηχανική του παιχνιδιού, αλλά το Persona 5 θα αναπτυχθεί σε σας όσο περισσότερο μένετε μαζί του και ενδεχομένως θα σας μετατρέψουμε στον τεράστιο κόσμο των παιχνιδιών ρόλων στο PS4.

Το ζωνάκι, το δροσερό και περίπλοκα σχεδιασμένο Persona 5 είναι ένα κομμάτι μιας αισθητικής υπερφόρτωσης. οι 100 ώρες παιχνιδιού σας φέρνουν το ρόλο ενός ήσυχου αγοριού γυμνασίου που εργάζεται με μερική απασχόληση και πρέπει να εξισορροπήσει την κανονική του ζωή με τους συνομηλίκους του στον πραγματικό κόσμο δίπλα στην είσοδο ενός αντανακλαστικού κόσμου σκιών (μια διάσταση όπου οι χαρακτήρες φορούν μάσκες τις προσωπικότητές τους και να τους αφαιρέσει για να απελευθερώσουν τις προσωπικές τους εκδηλώσεις της εσωτερικής τους ψυχής). Το Persona 5 χρησιμοποιεί ένα σύστημα μάχης RPG βασισμένο σε στροφή, όπου τα παιχνίδια μπορούν να γλιστρήσουν και να κατακλύσουν τους εχθρούς με διάφορες επιθέσεις, να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους, τα έντερά τους και τα επίπεδα επάρκειας, και να συλλέξουν διαφορετικά πρόσωπα που τελικά αντανακλούν ποιοι είναι αυτοί.

Με μερικά από τα καλύτερα γραφικά για το PS4, το Horizon Zero Dawn είναι ένα παιχνίδι δράσης που παίζει ρόλο ρολόι, όπου ένας μετα-αποκαλυπτικός τροπικός κόσμος έχει ξεπεράσει από μηχανήματα όπως ο χάλυβας όπως τα ζώα. Ο πλούσιος, ανοιχτός κόσμος του παιχνιδιού διαθέτει έναν τεράστιο χάρτη που αποτελείται από δάση, ζούγκλες και ορεινές περιοχές χιονιού και έχει παίκτες στο ρόλο ενός τοξότη κυνήγι που ονομάζεται Aloy, η περιέργεια του οποίου τρέχει τόσο άγρια ​​όσο οι κάτοικοι της γης της.

Το Horizon Zero Dawn θα σας μαγέψει πρώτα με την οπτική παρουσίαση ενός τεράστιου κόσμου γεμάτου με ενδιαφέροντες και ασυνήθιστους χαρακτήρες, με ζωντανές εμφανίσεις και απίστευτη φωνητική δράση. Οι παίκτες θα εξερευνήσουν τις συγκεκριμένες ζούγκλες μιας πανέμορφης γης, όπου θα μάθουν να αποφεύγουν, να κρύβονται και να παρακολουθούν για να σκοτώσουν τα απειλητικά θηρία ρομπότ χρησιμοποιώντας παγίδες, βέλη, εκρηκτικά, δόρατα και άλλα όπλα και στη συνέχεια συλλέγουν υλικά από το σώμα τους για να φτιάξουν αντικείμενα με.

Yakuza 6: Το Τραγούδι της Ζωής παρέχει ένα είδος κινηματογραφικής εμπειρίας που μοιάζει με την παρακολούθηση μιας έντονης ιαπωνικής ταινίας εγκλήματος στην οποία είστε μέλος. Αυτό το αποκλειστικό παιχνίδι PS4 δράσης-περιπέτειας βρίσκεται σε ένα ανοιχτό περιβάλλον και είναι ιδανικό για κάθε παίκτη που του αρέσει να παρακολουθεί συναρπαστικές ιστορίες.

Ο Sega έβαλε πολλή δουλειά στο Yakuza 6 - είναι το είδος ρεαλιστικού παιχνιδιού που παρέχει έναν κόσμο που σχεδιάστηκε μετά από πραγματικές τοποθεσίες στην Ιαπωνία (σκέφτεται Kamurocho και Hiroshima) και εστιάζει στην παρουσίαση εντυπωσιακών οπτικών με ζωντανά animations. Η καινοτόμος εμπειρία του παιχνιδιού δεν είναι απλώς καυγάδες κακοποιών δρόμου, αλλά θα έχει και εσείς να τραγουδήσετε καραόκε για να εντυπωσιάσετε τους ανθρώπους, να ανακατεύετε με οικοδέσποινα σε μπαρ, να ρίχνετε βελάκια και να κάνετε καταλήψεις στο γυμναστήριο για να δημιουργήσετε τη δύναμή σας. Ο κωμικός χαρακτήρας του παιχνιδιού, οι ενδιαφέροντες χαρακτήρες και η ιδιόμορφη ιστορία θα σας δελεάσουν και θα παρουσιάσουν πραγματικούς ηθοποιούς όπως ο Beat Takeshi (διάσημος για τις ταινίες του), δίνοντας στους παίκτες ένα μοναδικό και πρωτοποριακό παιχνίδι με μια εμπειρία ταινίας σε αντίθεση με οποιαδήποτε άλλη.

Ratchet & Clank είναι ένα διασκεδαστικό και γελοιογραφικό στυλ PS4 αποκλειστικό που αισθάνεται και μοιάζει με μια ζωντανή ταινία Pixar. Το τρισδιάστατο βιντεοπαιχνίδι πλατφόρμας-σκοπευτής βάζει τους παίκτες στο χώρο ως αλλοδαπός με μια γάτα με ένα αξιόπιστο ρομπότ και είναι σε μια αποστολή να πάρει έναν άθλια γιατρό και τον στρατό του ρομπότ.

Ανοιχτόχρωμο με μια χαριτωμένη ιστορία και γεμάτη γοητεία, το Ratchet & Clank είναι ένα παιχνιδιάρικο παιχνίδι παιχνιδιού, το οποίο είναι εύκολο και διασκεδαστικό για παιδιά που τους αρέσουν οι περιπέτειες επιστημονικού χώρου. Οι παίκτες περιηγούνται σε διαφορετικά περιβάλλοντα σε διαφορετικούς πλανήτες, νικώντας εχθρούς με μια σειρά από διαφορετικά gadgets και όπλα, επιλύοντας παζλ και διασχίζοντας πολλά εμπόδια. Οι παίκτες θα χρησιμοποιήσουν ένα jetpack, θα κολυμπήσουν και θα γλιστρήσουν ενώ θα αναβαθμίσουν τα όπλα και τα gadgets συλλέγοντας βίδες που λειτουργούν ως νόμισμα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Το παιχνίδι περιλαμβάνει επίσης αγωνιστικά και εναέρια αποστολές αγώνων, τα οποία βοηθούν στην αλλαγή του κανονικού παιχνιδιού.

Το επόμενο μεγάλο κομμάτι της αποκλειστικής σειράς της Sony, God of War για το PS4, είναι παρόμοιο με την παρουσίαση σε μια κινηματογραφική ταινία τριπλού κινηματογράφου Hollywood και παρουσιάζει τις καλύτερες δυνατότητες της κονσόλας. Το παιχνίδι τρίτου προσώπου, το over-the-shoulder, δράση-περιπέτεια σάς δίνει ένα ταξίδι επικών διαστάσεων.

Ο Θεός του Πολέμου κρύβει τους παίκτες όπως ο Κράτος, γιος του Δία, όπως ο ίδιος ξεκινάει και επιβιώνει με τον γιο του Άρτεο σε μια άγρια ​​γη που τρέχουν νορβηγικοί θεοί και κατοικείται από έναν πληθυσμό άγριων τεράτων και πολεμιστών. Με ένα αξιόπιστο τσεκούρι μάχης, οι παίκτες θα ανεβούν ενάντια στους τεράστιους εχθρούς (και συγκεκριμένα τους τρολούς) και θα τους πολεμήσουν παράλληλα με ένα συνοδευτικό soundtrack και κινηματογραφικές κοπές. Οι παίκτες θα ξεπεράσουν το παιχνίδι, θα κερδίσουν πόντους εμπειρίας και θα αναβαθμίσουν την πανοπλία τους, τα όπλα και τις ικανότητές τους, καθώς και τα αντικείμενα τέχνης καθώς περνούν μέσα από πανέμορφες και λεπτομερείς ρυθμίσεις, λύουν παζλ και αποκαλύπτουν μια ιστορία όπου πρέπει να εκπαιδεύσουν το αγόρι τους για να γίνουν πολεμιστές που οδηγεί με παράδειγμα.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .