Το 9 Best Split-screen Xbox One Παιχνίδια για Αγορά το 2018

Προσκαλέστε μερικούς φίλους και απολαύστε τα παιχνίδια με τον παλιομοδίτικο τρόπο

Κάποιοι παίκτες βίντεο μπορεί να θυμούνται μια εποχή κατά την οποία ο πολλαπλός παίκτης με split-screen ήταν ο κανόνας στη βιομηχανία τυχερών παιχνιδιών, πολύ πριν αναλάβει η σε απευθείας σύνδεση και οι προτεραιότητες μετατοπίστηκαν (οι δημιουργοί εστιάστηκαν λιγότερο σε αυτό το στυλ παιχνιδιού). Τα καλά νέα είναι ότι οι προγραμματιστές παιχνιδιών ακούν τώρα κάνοντας παιχνίδια βίντεο που περιέχουν split-screen για πολλούς παίκτες σε κονσόλες όπως το Xbox One. Έτσι κάτω θα βρείτε τα καλύτερα παιχνίδια με split-screen Xbox One που μπορείτε να παραλάβετε τώρα και να παίξετε με τους φίλους σας. Όλα από απαλά παιχνίδια για παιδιά, σε βάθος sci-fi αλλοδαπές περιπέτειες, αγώνες αθλητικών αυτοκινήτων και ακόμη και κλασικά remakes είναι βέβαιο ότι θα ευχαριστήσουν εσάς και τους φίλους σας που θέλουν να παίξουν μαζί στο πρόσωπο.

Απλό και εύκολο στη χρήση, το LEGO Marvel Superheroes 2 είναι ένα παιχνίδι βίντεο δράσης-περιπέτειας που παίζεται από μια προοπτική τρίτου προσώπου όπου οι παίκτες παίρνουν το ρόλο των αγαπημένων τους ήρωών Marvel στο σύμπαν Marvel. Το καλύτερο παιχνίδι Xbox One για τα παιδιά θα τους πάρει και ένα άλλο φίλο για να εξερευνήσουν 17 διαφορετικές τοποθεσίες Marvel καθώς τρέχουν, σβήνουν πράγματα, συλλέγουν αντικείμενα, χτίζουν με μπλοκ, λύουν παζλ, μάχονται εχθρούς και σώζουν τον κόσμο χωρίς πίεση ή σοβαρότητα.

Το LEGO Marvel Superheroes 2 δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να παίζουν ως αγαπημένα τους υπερήρωα - το καθένα με τις δικές του μοναδικές ικανότητες - όπως ο Star-Lord (που μπορεί να πετάξει), ο Μαύρος Πάνθηρας (που μπορεί να χρησιμοποιήσει τα νύχια του) και ο Spider-Man ανίχνευση στους τοίχους). Το οικόπεδο του παιχνιδιού περιλαμβάνει κομμένες σκηνές και περιλαμβάνει ομάδες υπερήρωων όπως οι Κηδεμόνες του Γαλαξία και οι εκδηκητές που αποστέλλονται σε διάφορες αποστολές σε όλο τον κόσμο και στο διάστημα για να πολεμήσουν εναντίον μιας εξωγήινης δύναμης με πολλούς κακοποιούς που πρωταγωνιστούν. Το LEGO Marvel Superheroes 2 είναι ένα από τα πιο ξεκούραστα και ξέγνοιαστα παιχνίδια του Xbox One στη λίστα και προσφέρει ισορροπία τόσο για δράση, όσο και για διασκέδαση και διασκέδαση που θα φιλοξενήσει τόσο παιδιά όσο και ενήλικες.

Το Gears of War 4 είναι μια ταινία επιστημονικής φαντασίας Hollywood της δεκαετίας του '80, με όμορφες ακολουθίες γεμάτες δράση, άσχημους εξωγήινους και μια ελλιπής οικόπεδο που δεν θα σας νοιάζει γιατί τα γραφικά και το gameplay είναι τόσο διασκεδαστικά. Το τρίτο πρόσωπο, shooter over-the-shoulder είναι το καλύτερο παιχνίδι οθόνης Xbox One Split στη λίστα για ενθουσιασμό.

Καθώς ακούς τις εντολές του επικεφαλής διοικητή σου, εσύ και ο οφθαλμός σου θα μεταφερθούν από μια συνοδεία έντονη ορχήστρα, τρέχοντας τις πυρκαγιές, τις εκρήξεις κονιάματος που γέρνουν βρωμιά, παίρνοντας το λεπτομερές σκηνικό και σκοπεύοντας τα όπλα σου στο μυαλό αλλοδαπών. Ακόμη και με τους πιο αργούς ρυθμούς, το Gears of War 4 έχει πάντα κάτι που συμβαίνει αυτό που παίρνει τα μαλλιά στο πίσω μέρος του λαιμού σας ανεβαίνοντας και την άντληση καρδιάς επειδή ανησυχείτε για μια ενέδρα ή τι τέρας μπορεί να κρύβεται στις σκιές μιας παλιάς εκκλησίας διάδρομος. Η κύρια εκστρατεία θα διαρκέσει εσάς και ο φίλος σας για περίπου εννέα ώρες, καθώς εσείς και οι δύο παίρνετε κάλυψη και στρατηγική για να νικήσετε τους εχθρούς σε ένα ρευστό και ποικίλο gameplay που είναι πάντα έντονο και εκπληκτικό.

Η καθοριστική σειρά που έκανε το Xbox, Halo: Η Master Chief Collection είναι μια δέσμη των αρχικών παιχνιδιών Halo remastered, συμπεριλαμβανομένων των Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3 και Halo 4 - και ναι, καθένα από αυτά έχει split-screen . Εάν εσείς και οι φίλοι σας βρίσκεστε στο Xbox από το 2001, θα απολαύσετε και πάλι με αυτό το remastering, χάρη σε απίστευτα ενημερωμένα γραφικά, μεταξένια smooth 60FPS και έναν ολόκληρο τόνο μπόνους.

Halo: Η Master Chief Collection παρέχει στους παίκτες πάνω από 60 ώρες παιχνιδιού σε όλες τις καμπάνιες της με πάνω από 45 αποστολές και πάνω από 100 χάρτες πολλών παικτών που σας επιτρέπουν να προχωρήσετε με άλλους τρεις φίλους. Οι νέοι και παλιοί οπαδοί θα απολαύσουν τη συναρπαστική περιπέτεια sci-fi, γεμάτη δράση, του Master Chief καθώς εξερευνούν διαφορετικούς πλανήτες και αναλαμβάνουν μια λεγεώνα αλλοδαπών έχοντας ταυτόχρονα πρόσβαση σε διαφορετικά όπλα, οχήματα και πλοία. Μια μοναδική πτυχή του Halo: Η θύρα Halo 2 της Συλλογής του Master Chief είναι ότι θα μπορείτε να αλλάζετε την αρχική και την ενημερωμένη γραφική παράσταση, δείχνοντας πόσο μακριά έχει έρθει το παιχνίδι μετά από όλα αυτά τα χρόνια.

Call of Duty: Infinite Warfare - Το Xbox One Legacy Edition επιτρέπει σε εσάς και σε έναν φίλο να μεταβείτε σε απευθείας σύνδεση σε ανταγωνιστικούς αγώνες για πολλούς παίκτες εναντίον άλλων παικτών σε όλο τον κόσμο, καθώς και να αγωνιστεί κανείς παράλληλα με τον δημοφιλή τρόπο παιχνιδιού ζόμπι. Το Xbox One Legacy Edition συνοδεύεται από το Call of Duty 4: Modern Warfare, το οποίο έχει ανανεωθεί και έχει υψηλή ευκρίνεια.

Call of Duty: Infinite Warfare - Το Xbox One Legacy Edition είναι ένα δημοφιλές shooter πρώτου προσώπου στο μέλλον, όπου οι παίκτες ασχολούνται τόσο με τους ανθρώπους όσο και με τους ρομπότ μισθοφόρους με μια μεγάλη ποικιλία επιστημονικών όπλων. Ιδανικό για ανταγωνιστικότερους παίκτες, η λειτουργία διαδικτυακής οθόνης σας δίνει και έναν άλλο φίλο να συμμετάσχετε σε διάφορες λειτουργίες παιχνιδιών, συμπεριλαμβανομένου του deathmatch, κυριαρχίας και αναζήτησης και καταστροφής, επιτρέποντας παράλληλα την προσαρμογή των δικών σας όπλων, τακτικών εργαλείων και ειδικών ικανοτήτων. Για τους παίκτες που θέλουν μια πιο απλή εμπειρία, η λειτουργία ζόμπι του Infinite Warfare στρέφεται απέναντι σε ένα αυξανόμενο κύμα undead όπου τα σημεία βαθμολόγησης σας δίνουν πρόσβαση σε περισσότερα αντικείμενα και όπλα.

Τα γραφικά στο Forza Motorsport 7 θα κάνουν την πτώση των σιαγόνων σας, αλλά θυμηθείτε, αυτό είναι ένα παιχνίδι αγώνων και εσείς και ο φίλος σας πρέπει να εστιάσετε στο δρόμο με έναν από εσάς να περάσετε πρώτα τη γραμμή τερματισμού. Το καλύτερο παιχνίδι αγωνιστικών Xbox One με διαχωρισμό οθόνης είναι γεμάτο περιεχόμενο και προσφέρει μια ρεαλιστική εμπειρία αγώνα με ανάλυση 4K σε 60FPS στις κονσόλες Xbox One X.

Με περισσότερα από 700 αυτοκίνητα (διαβάστε το σωστό) και 200 ​​διαφορετικές διαμορφώσεις, καθώς και πάνω από 32 τοποθεσίες, το Forza Motorsport είναι μπλοκαρισμένο πακέτο με περιεχόμενο που θα σας κρατήσει εσάς και τους φίλους σας απασχολημένοι παίζοντας για ώρες στο τέλος. Οι παίκτες θα νιώσουν τις λεπτές διαφορές στο χειρισμό και την ταχύτητα καθώς συντονίζουν, αναβαθμίζουν και αναλύουν το αυτοκίνητό τους για μια μοναδική προσαρμογή στο στυλ παιχνιδιού τους. Είναι δύσκολο να μην πάρει το σκηνικό του παιχνιδιού: Υπάρχουν σταγόνες βροχής που χτυπάει το παρμπρίζ και τα αλεξικέραυνα μακριά από την απόσταση.

Χαλαρώστε και απολαύστε το Minecraft: Xbox One Edition με άλλους τρεις φίλους. Είναι το καλύτερο παιχνίδι split-screen στη λίστα για ξέγνοιαστα παιχνίδια με απεριόριστες δυνατότητες. Περιορισμένη μόνο στη φαντασία, το Minecraft επιτρέπει στους παίκτες να διερευνήσουν τυχαία δημιουργημένους κόσμους όπου εξορύσσουν το περιβάλλον, συλλέγουν αντικείμενα, χτίζουν ό, τι θέλουν και υπερασπίζονται ακόμη και τις δυνάμεις της νύχτας που εισβάλλουν.

Minecraft: Το Xbox One Edition επιτρέπει την αναπαραγωγή δύο βασικών λειτουργιών: Λειτουργία επιβίωσης και Λειτουργία δημιουργίας. Το Creative Mode είναι το πιο χαλαρό από τα δύο, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος και μόνο ειρηνικό gameplay όπου οι παίκτες μπορούν να χτίσουν τίποτα με απεριόριστους πόρους και χωρίς διακοπή. Ο τρόπος επιβίωσης είναι λίγο πιο τρομακτικός καθώς εσείς και οι φίλοι σας κυνηγάτε το φως της ημέρας για να φτιάχνετε τρόφιμα, δικά μου για υλικά και τελικά να χτίζετε σκάλες, σανίδες, κουτιά, όπλα, πανοπλίες και κάθε είδους κτίριο για προστασία από τα πλάσματα του νύχτα (σκεφτείτε γίγαντες αράχνες, σκελετοί και εκρηκτικά τέρατα κάκτων) που όλοι αναζητούν πρόβλημα.

Το Way Out είναι σαν να βλέπετε μια ταινία φυλακής στην οποία είστε μέρος. θα θελήσετε να πάρετε όλους τους χαρακτήρες και το τοπίο που συναντάτε, αλλά είστε το αστέρι και έχετε την πλοκή να ξετυλίξετε και ανυπόμονοι φύλακες θα σας υπενθυμίσουν να συνεχίζετε να περπατάτε. Είτε είστε νέος ή παλαιός σε βιντεοπαιχνίδια, το A Way Out θα σας μαγέψει με την οπτική του παρουσίαση, την υπέροχη φωνητική συμπεριφορά, την επιβλητική αφήγηση και το μοναδικό gameplay.

Πρέπει να παίζετε με έναν άλλο παίκτη - έτσι σχεδιάζεται το Way Out. Εσείς και ένας άλλος φίλος αναλαμβάνετε τους ρόλους δύο καταδίκων με αντίθετες προσωπικότητες που πρέπει να εργάζονται μαζί για να ξεφύγουν από μια ενισχυμένη φυλακή. Να είστε προσεκτικοί με τους οποίους μιλάτε, πώς τους μιλάτε και βεβαιώνεστε ότι προπονούνται και αλληλεπιδρούν με τους σωστούς ανθρώπους - υπάρχουν συνέπειες σε κάθε ενέργεια που παίρνετε σε αυτό το παιχνίδι και θα είστε επιρρεπείς σε μια συναισθηματική επένδυση καθώς αποφασίζετε τι εσείς πιστεύω ότι είναι η καλύτερη απόφαση. Εάν εσείς και ένας φίλος έχετε κάποιο χρόνο στα χέρια σας, απολαμβάνετε ταινίες και όπως την αίσθηση της αγωνίας με το παιχνίδι που βασίζεται στην ιστορία, τότε και οι δύο θα αγαπήσετε μια διαδρομή.

Η Terraria είναι μια καλή επιλογή στον κατάλογο για ένα μοντέρνο 2D sandbox πλατφόρμα παιχνιδιού που περιστρέφεται γύρω από την εξερεύνηση του τεράστιου κόσμου της, κατασκευάζοντας διάφορα αντικείμενα και όπλα, καθώς και την καταπολέμηση πάνω από 150 εχθρούς, συμπεριλαμβανομένων μονόκερων, πετάλων ματιών και πειρατών. Παρόμοια με το Minecraft, η Terraria σας επιτρέπει να φτιάξετε το δικό σας σπίτι, φρούριο και κάστρο που μπορείτε να ανοίξετε και να ενθαρρύνετε τους παίκτες να συγκεντρώσουν στοιχεία και να χτίσουν.

Τίποτα δεν είναι αδύνατο στην Terraria, ένα γεμάτο δράση παιχνίδι περιπέτειας όπου ο κόσμος λειτουργεί ως καμβάς σας με έναν ατελείωτο τρόπο να κάνει πράγματα. Με split-screen για δύο έως τέσσερις παίκτες, μπορείτε εσείς και οι φίλοι σας να καταγράψετε τη μάχη εναντίον πολλών εχθρών, να αλληλεπιδράσετε με άλλους χαρακτήρες ή να σκάψετε στον κόσμο για να ανακαλύψετε κρυμμένους ναούς, θησαυρούς και απειλητικά αφεντικά. Η Terraria μπορεί να πάρει χρόνο για να συνηθίσει, αλλά προσφέρει τόσο πολλά για να εξερευνήσετε και να κάνετε ποτέ δεν θα θέλετε να σταματήσετε την περιπέτεια μαζί.

Το Rocket League είναι ποδόσφαιρο που συναντά την οδήγηση. ένα βασισμένο στη φυσική συναρπαστικό ανταγωνιστικό παιχνίδι για πολλούς παίκτες όπου μέχρι και τέσσερις παίκτες μπορούν να απολαύσουν τη διάσπαση της οθόνης μαζί στην άνεση του καναπέ τους. Το Rocket League έχει πάνω από 10 δισεκατομμύρια διαφορετικούς συνδυασμούς, ώστε να μπορείτε να καταστρέψετε το δικό σας όχημα με διαφορετικά πλαίσια, ελαστικά και άλλα αξεσουάρ για να του δώσετε χαρακτηριστικά που ταιριάζουν στο στυλ παιχνιδιού σας.

Εύκολο να μάθεις αλλά δύσκολο να κυριαρχήσεις, η Ρόκετ Λιγκ θα αναπτυχθεί πάνω σου με την γρήγορη οδήγησή της, καθώς εσύ και ένας άλλος φίλος πάει ενάντια σε δύο AI ή άλλους ανθρώπινους παίκτες για να ελέγξεις μια γιγαντιαία μπάλα ποδοσφαίρου και να σκοράρεις στο δίχτυ του αντιπάλου σου. Οι παίκτες θα πάρουν την ώθηση των πυραύλων σε ένα γιγαντιαίο πράσινο πεδίο, καθώς αυτοί πειθαρχούν να ασκήσουν ελεγχόμενο περιορισμό στο να είναι σε θέση να διαχειριστούν την μπάλα καθώς αναπηδά γύρω και άλλοι παίκτες ζουμ για να πάρουν τον έλεγχο του. Για τους παίκτες που τους αρέσει ένας μικρός ανταγωνισμός με συνεχή αγωνία, η Rocket League είναι ο σίγουρος νικητής μεταξύ των παιχνιδιών Xbox One με διαχωρισμό στην λίστα.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .