Προδιαγραφές εκκίνησης του PlayStation Portable 1000

Όταν ξεκίνησε το 2004, οι αρχικές προδιαγραφές του PSP φαίνονταν αρκετά εντυπωσιακές, αλλά τι σήμαιναν πραγματικά για τους gamers;

PSP στο εξωτερικό

Το PlayStation Portable της Sony ήταν η πιο ισχυρή χειροκίνητη κονσόλα παιχνιδιών κατά την εκτόξευσή της, αλλά ήταν επίσης το μεγαλύτερο και βαρύτερο (αν και το Nintendo DS είναι μεγαλύτερο συνολικά όταν είναι ανοιχτό). Είναι ακόμα ένα από τα ωραιότερα αναζητούν, με μια κομψή, στρογγυλεμένη αισθητική βιομηχανικού σχεδιασμού. Η διαμόρφωση κουμπιών ταιριάζει με εκείνη του μεγαλύτερου αδελφού της, το PlayStation 2, εκτός από το PSP που έχει μόνο ένα κουμπί ώμου σε κάθε πλευρά και έχει μόνο ένα αναλογικό nub αντί για τα διπλά ραβδιά του PS2.

Σημεία και ήχοι του PSP

Η οθόνη του PSP είναι μεγαλύτερη από αυτή των άλλων φορητών υπολογιστών, με υψηλότερη ανάλυση, έτσι ώστε να παίζετε παιχνίδια και ακόμη και να παρακολουθείτε ταινίες είναι μια οπτική γιορτή. Ο στερεοφωνικός ήχος δεν είναι ιδιαίτερα δυνατός μέσω των ενσωματωμένων ηχείων (οι κατασκευαστές άλλων κατασκευαστών προσφέρουν μικρά εξωτερικά ηχεία για να το αντισταθμίσουν), αλλά με τα ακουστικά μπορείτε να ακούσετε κάθε ηχητικό εφέ και να σπρώξετε την ένταση για να μπουφέσετε τα αυτιά σας.

Πολυμέσα για το PSP

Τα παιχνίδια και οι ταινίες είναι διαθέσιμα στη μορφή UMD ( Universal Media Disc ) της Sony, η οποία λέει η Sony - ποιότητα DVD. Υπάρχει επίσης υποδοχή Memory Stick για Memory Stick Duo ή Pro Duo. Το PSP μπορεί να αναπαράγει ήχο και βίντεο που είναι αποθηκευμένα σε ένα Memory Stick με μορφή PSP και μπορεί να εμφανίσει αποθηκευμένες φωτογραφίες ή άλλα αρχεία εικόνας. Κάθε ενημέρωση υλικολογισμικού υποστηρίζει περισσότερες μορφές ήχου, γραφικών και βίντεο, διευρύνοντας τις δυνατότητες.

PSP Power

Ένα πακέτο μπαταριών ιόντων λιθίου προσφέρει ένα αξιοπρεπή χρόνο αναπαραγωγής (η αναπαραγωγή παιχνιδιών ή ταινιών έντασης γραφικών θα αποβάλει την μπαταρία γρηγορότερα από την αναπαραγωγή μουσικής με την σκοτεινή οθόνη) - απλά μην περιμένετε να διαρκέσει όσο ο Gameboy σας χωρίς επαναφόρτιση. Ο προσαρμογέας εναλλασσόμενου ρεύματος, φυσικά, σας επιτρέπει να παίζετε και να φορτίζετε την μπαταρία ταυτόχρονα.

Προδιαγραφές υλικού PSP

Εδώ είναι όλες οι τεχνικές πληροφορίες σχετικά με το τι έχει το PSP μέσα και έξω.

Προδιαγραφές UMD (Universal Media Disc)