Χρησιμοποιώντας το πρότυπο για δημοσίευση στα περιοδικά του Elsevier

Οδηγίες δημοσίευσης στα περιοδικά Elsevier

Η εκδοτική εταιρεία Elsevier που εδρεύει στο Άμστερνταμ είναι μια παγκόσμια επιχείρηση που εκδίδει περισσότερα από 2.000 περιοδικά ιατρικών, επιστημονικών και τεχνικών πληροφοριών, μαζί με εκατοντάδες βιβλία κάθε χρόνο. Περιέχει αυτά τα περιοδικά στην ιστοσελίδα της και παρέχει εργαλεία και οδηγίες για τους συντάκτες να υποβάλλουν άρθρα περιοδικών, σχόλια και βιβλία. Αν και οι υποβολές πρέπει να ακολουθούν κατευθυντήριες γραμμές, η χρήση των προτύπων είναι προαιρετική. Το Elsevier παρέχει μόνο μερικά πρότυπα Word για τη χρήση των δημιουργών του και τονίζει ότι ακολουθώντας τις οδηγίες που αναφέρονται για κάθε περιοδικό είναι πιο σημαντική από τη χρήση ενός προτύπου. Μια υποβολή μπορεί να απορριφθεί πριν από την αναθεώρηση αν το χειρόγραφο δεν ακολουθεί τις οδηγίες.

Τα έγγραφα του Microsoft Word που ακολουθούν τις οδηγίες συγκεκριμένου περιοδικού είναι αποδεκτά για όλες τις υποβολές. Τα περιορισμένα πρότυπα του ιστότοπου είναι διαθέσιμα για υποβολή μορφοποίησης μόνο σε ορισμένα επιστημονικά πεδία.

Έντυπα έκδοσης περιοδικών Elsevier

Τα πρότυπα ειδικά για την οικογένεια δημοσιεύσεων Bioorganic & Medicinal Chemistry και Tetrahedron είναι διαθέσιμα προς λήψη στην ιστοσελίδα του Elsevier. Αυτά τα προαιρετικά πρότυπα μπορούν να ανοίξουν στο Word και περιλαμβάνουν οδηγίες για τον καλύτερο τρόπο χρήσης των προτύπων.

Ο ιστότοπος Authorea περιέχει μια επιλογή προτύπων. Αναζήτηση στο "Elsevier" και, στη συνέχεια, κάντε λήψη του προτύπου που είναι κατάλληλο για το περιοδικό σας. Επί του παρόντος, τα πρότυπα στο Authorea περιλαμβάνουν:

Elsevier

Πολύ σημαντικότερο από το να χρησιμοποιείτε ένα πρότυπο περιοδικών είναι η τήρηση των οδηγιών για ένα συγκεκριμένο περιοδικό. Αυτές οι οδηγίες παρατίθενται στην αρχική σελίδα του Elsevier κάθε περιοδικού. Οι πληροφορίες ποικίλλουν, αλλά γενικά, περιέχουν πληροφορίες ηθικής, συμφωνία πνευματικής ιδιοκτησίας και επιλογές ανοικτής πρόσβασης. Οι κατευθυντήριες γραμμές καλύπτουν επίσης:

Η κακή αγγλική γλώσσα είναι ένας κοινός λόγος απόρριψης. Συνιστάται στους συγγραφείς να διορθώνουν προσεκτικά τα χειρόγραφα τους ή να τα επεξεργάζονται επαγγελματικά. Το Elsevier προσφέρει υπηρεσίες επεξεργασίας στο WebShop του, μαζί με υπηρεσίες εικονογράφησης.

Elsevier Εργαλεία για Συγγραφείς

Ο Elsevier δημοσιεύει έναν οδηγό " Λήψη Δημοσιεύσεων " και "Πώς να δημοσιεύσει σε επιστημονικά περιοδικά" σε μορφή PDF για λήψη από συγγραφείς. Ο ιστότοπος επίσης δημοσιεύει περιοδικά διαλέξεις που ενδιαφέρουν τους συγγραφείς σε συγκεκριμένους τομείς και διατηρεί μια ιστοσελίδα για τις Υπηρεσίες Συγγραφέων που περιλαμβάνει άλλα εργαλεία και πληροφορίες για συγγραφείς.

Ο Elsevier ενθαρρύνει τους συγγραφείς να κατεβάσουν δωρεάν την εφαρμογή Mendeley για συσκευές Android και iOS. Mendeley είναι ένα ακαδημαϊκό κοινωνικό δίκτυο και διευθυντής αναφοράς. Η εφαρμογή έχει σχεδιαστεί για ερευνητές, φοιτητές και εργαζόμενους στη γνώση. Με αυτό, μπορείτε να δημιουργήσετε βιβλιογραφίες, να εισάγετε έγγραφα από άλλο ερευνητικό λογισμικό και να έχετε πρόσβαση στα χαρτιά σας. Η εφαρμογή διευκολύνει τη συνεργασία με άλλους ερευνητές στο διαδίκτυο.

Elsevier Διαδικασία δημοσίευσης βήμα-βήμα

Οι συγγραφείς που υποβάλλουν έργα στο Elsevier ακολουθούν μια συγκεκριμένη διαδικασία δημοσίευσης. Τα βήματα αυτής της διαδικασίας είναι:

Η αποδοχή της υποβολής του περιοδικού σας προωθεί την έρευνα και την πρόοδο της καριέρας σας.