Τι είναι ένα Selfie; Η τεράστια τάση που αγαπούν οι ιδιοκτήτες Smartphone

Αυτό που σημαίνει «selfie» και γιατί τα παίρνουν οι άνθρωποι

Τα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και ο ιστότοπος για κινητά έχουν προκαλέσει ένα περίεργο φαινόμενο που ονομάζεται selfie . Αλλά δεν είναι όλοι εξοικειωμένοι με τον όρο, οπότε εδώ είναι ένας σύντομος ορισμός.

Μια Selfie είναι μια φωτογραφία του εαυτού σου, που λαμβάνεται από τον εαυτό σου.

Συνήθως λαμβάνεται με την ενεργοποίηση της κάμερας προς τα εμπρός στα περισσότερα smartphones, κρατώντας το έξυπνο τηλέφωνο μπροστά από τον εαυτό σας με το ένα χέρι και τραβώντας μια φωτογραφία. Ωστόσο, υπάρχει επίσης μια τάση, που ξεκίνησε από τη Nokia να λάβει ένα "bothie" χρησιμοποιώντας τόσο την εμπρός και πίσω κάμερες ταυτόχρονα. Συχνά μοιράζονται σε κοινωνικά δίκτυα .

Σημείωση: Δεν είναι συνήθως ονομάζεται selfie αν κάποιος άλλος πήρε τη φωτογραφία.

Αυτό είναι όλο που υπάρχει, πραγματικά. Αλλά υπάρχει πολύ περισσότερο νόημα πίσω από το γιατί το κάνουμε και γιατί έχει γίνει μια τόσο μαζική τάση.

Ποιος παίρνει Selfies;

Όποιος έχει smartphone έχει τη δύναμη να πάρει ένα selfie, αλλά το μικρότερο κοινό φαίνεται να εμπλέκεται ιδιαίτερα στην τάση - κυρίως επειδή οι έφηβοι και οι 18 έως 34 δημοτικοί είναι βαρύτεροι ψηφιακοί χρήστες από τους παλαιότερους ομολόγους τους.

Τα κοινωνικά δίκτυα που βασίζονται στην φωτογραφία και προορίζονται να χρησιμοποιηθούν κυρίως σε μια κινητή συσκευή, όπως το Instagram και το Snapchat, έχουν κάνει ακόμη πιο έντονες τις αυτοεξυπηρέτησης. Αυτοί οι χρήστες συνδέονται με τους φίλους / ακροατές τους με εντελώς οπτικούς τρόπους.

Ορισμένοι εγωιστές είναι ακραίες κοντινές, άλλοι δείχνουν μέρος ενός βραχίονα που κρατιέται κατ 'ευθείαν προς τα έξω και μερικοί από τους σπουδαίους διαθέτουν ακόμη και το θέμα που στέκεται μπροστά από έναν καθρέφτη του μπάνιου, ώστε να μπορούν να πάρουν ένα ολόκληρο σώμα από την αντανάκλαση. Υπάρχουν πολλά στυλ selfie, και αυτά είναι μερικά από τα πιο κοινά.

Πολλοί έχουν πηδήσει στην τάση αυτοσυγκρασίας για να αποφύγουν να χρειαστεί να επεκτείνουν το χέρι τους για να τραβήξουν καλύτερες λήψεις. Δεδομένου ότι τα κοινωνικά μέσα είναι η κινητήρια δύναμη των περισσότερων δραστηριοτήτων αυτοεξυπηρέτησης, τα νεότερα παιδιά που ενδιαφέρονται να παραμείνουν συνδεδεμένα με τους φίλους τους, τους φίλους, τις φίλες, τις συντριβές ή τους συναδέλφους τους, είναι πιο δραστήριοι στην κοινή χρήση των εαυτών σε τακτική βάση.

Γιατί οι άνθρωποι παίρνουν τους εαυτούς τους;

Ποιος ξέρει τι είδους ψυχολογικοί παράγοντες οδηγούν ένα συγκεκριμένο άτομο να πάρει ένα selfie και να το μεταφορτώσει σε έναν ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης . Θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε. Η κατάσταση καθενός είναι διαφορετική, αλλά εδώ είναι μερικές από τις πιο κοινές θεωρίες:

Για να εκφραστούν πραγματικά: Όλοι οι εγωισμοί δεν οδηγούνται από τον ναρκισσισμό. Πολλοί άνθρωποι παίρνουν τους εαυτούς τους και τους δημοσιεύουν στο διαδίκτυο μόνο για να εκφράσουν αυθεντικά τι κάνουν ή σκέφτονται.

Για να δημιουργήσουν τη δική τους αυτο-εικόνα: Πολλοί άνθρωποι παίρνουν αυτοπεποίθηση εξ ολοκλήρου για τους εαυτούς τους, παρόλο που μπορούν να τους δημοσιεύσουν ηλεκτρονικά για να δουν όλοι οι άλλοι. Για αυτούς τους ανθρώπους, η λήψη selfies τους επιτρέπει να γίνουν πιο σίγουροι με τις εμφανίσεις τους.

Για να τραβήξετε την προσοχή σας από όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους: Εδώ είναι όπου το narcissistic κομμάτι μπαίνει μέσα. Οι άνθρωποι θέλουν να παρατηρηθούν στα social media , και όλα αυτά τα "likes" και τα σχόλια από τους φίλους είναι ένας γρήγορος και εύκολος τρόπος για να ψαρέψετε τα συγχαρητήρια και να ενισχύσετε το δικό του εγώ.

Για να προσελκύσετε την προσοχή συγκεκριμένου προσώπου: Τα παιδιά που είναι συνδεδεμένα σε ένα κοινωνικό δίκτυο με κάποιον που θαυμάζουν μπορεί να οδηγούν περισσότερο να φορτώνουν ελκυστικά ή γοητευτικά selfies ως έναν τρόπο να προσελκύσουν την προσοχή, ειδικά αν είναι πολύ ντροπαλοί για να το κάνουν αυτοπροσώπως. Είναι μια παράξενη νέα μέθοδος φλερτ που είναι μόνο γύρω από την άνοδο του κινητού, αλλά είναι σίγουρα εκεί.

Η πλήξη: Γεια σου, υπάρχουν άνθρωποι που βαριούνται στην εργασία, βαρεθεί στο σχολείο, βαρεθεί στο σπίτι και βαρεθεί στην τουαλέτα. Σωστά. Μερικοί άνθρωποι θα πάρουν αυτοεξυπηρέτηση επειδή δεν έχουν τίποτα άλλο να κάνουν καλύτερα.

Επειδή τα κοινωνικά μέσα είναι διασκεδαστικά: Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, τα κοινωνικά μέσα είναι να είσαι κοινωνικός! Αν αυτό σημαίνει ότι ανεβάζετε όσο το δυνατόν περισσότερους εαυτούς, τότε θα είναι αυτό. Μερικοί άνθρωποι δεν χρειάζονται έναν πραγματικό λόγο για να το κάνουν. Απλώς το κάνουν επειδή τους αρέσει να το κάνουν, είναι διασκεδαστικό και είναι ένας δροσερός τρόπος για να καταδείξετε το είδος της δικής σας ζωής.

Εφαρμογές Selfie, Φίλτρα και Κινητά Κοινωνικά Δίκτυα

Όλοι έχουμε την κάμερα που βλέπει προς τα εμπρός για να ευχαριστήσουμε για το ποσό των εαυτών που βλέπει σήμερα το web. Εδώ είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή εργαλεία που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για τους εαυτούς τους.

Instagram: Το Instagram είναι ένα κοινωνικό δίκτυο κοινής χρήσης φωτογραφιών που βασίζεται αποκλειστικά σε κινητές συσκευές . Έχει πολλά υπέροχα φίλτρα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε τις εγωιστικές σας γεύσεις να φαίνονται αμέσως γερές, καλλιτεχνικές ή επισημασμένες. Το Instagram και οι selfies πάνε χέρι-χέρι.

Snapchat: Το Snapchat είναι μια πλατφόρμα κινητής ανταλλαγής μηνυμάτων που επιτρέπει στους χρήστες να συνομιλούν με φωτογραφίες ή βίντεο, οπότε η κύρια δραστηριότητά τους στηρίζεται ουσιαστικά σε εαυτούς. Τα μηνύματα αυτοκαταστρέφονται λίγα λεπτά πίσω από το άνοιγμα τους από τον παραλήπτη, οπότε ο στόχος είναι βασικά να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους εαυτούς για να διατηρήσουμε τα μηνύματα.

Facebook: Τελευταίο αλλά εξίσου σημαντικό, το μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο του Διαδικτύου είναι επίσης ένα μέρος για αυτοεξυπηρέτηση. Ίσως όχι τόσο όσο το Instagram ή το Snapchat, αλλά η πρόσβαση στο Facebook μέσω των εφαρμογών για κινητά (ή της εφαρμογής Facebook Camera) σίγουρα κάνει εύκολη την ανάρτησή τους εκεί για να δουν όλοι οι φίλοι σας.

Θέλετε περισσότερες εφαρμογές για να διασκεδάσετε με τους εαυτούς σας; Ελέγξτε 15 από τις καλύτερες εφαρμογές selfie.