Πώς να βρείτε ένα Meme γενεθλίων για έναν φίλο

Ή δημιουργήστε ένα προσαρμοσμένο μνήμη γενεθλίων

Όλοι έχουμε έναν από αυτούς τους φίλους. Ξέρεις, ο φίλος που επιμένει να γιορτάζει το μήνα των γενεθλίων σαν να ήταν ένας μήνας που αξίζει διεθνή αναγνώριση; Φυσικά, για αυτόν τον φίλο, δεν θα κάνει κανείς συνηθισμένο μνήμη γενεθλίων. Θα χρειαστείτε κάτι λίγο πιο ξεχωριστό για να δημοσιεύσετε στο Facebook, στο Twitter, στο Instagram και σε όλα τα άλλα μέρη που θέλετε να δημοσιεύσετε. Έχουμε τη σέσουλα στα καλύτερα μέρη για να βρούμε το σωστό μνήμη για το σωστό άτομο. Αν δεν έχετε τύχη να βρείτε το σωστό, μπορείτε να δοκιμάσετε την τύχη σας για να δείτε αν μπορείτε να δημιουργήσετε μια εικόνα που μετατρέπεται σε ένα μίμ.

MemeGenerator.net

Τι εάν σας έλεγα μνήμη γενεθλίων. Screenshot memegenerator.net

Το MemeGenerator.net είναι ένα άλλο σούπερ δημοφιλές ιστότοπο γεννήσεων μωρών που πολλοί άνθρωποι έχουν ακούσει. Αν ψάχνετε για ένα στερεό online γεννήτρια μνήμης, αυτό είναι ένα μεγάλο στοίχημα. Εάν αποφασίσετε να αναζητήσετε ένα μνήμη γενεθλίων αντί να δημιουργήσετε ένα, ο ευκολότερος τρόπος να τα βρείτε είναι να κάνετε αναζήτηση με βάση τον αγαπημένο σας χαρακτήρα μνήμης και να προσθέσετε τη λέξη "γενέθλια", όπως Birthday Grumpy Cat ή Happy Birthday Panda.

Περισσότερο "

Imgur

Φοβάστε να ρωτήσετε τον Andy Wonders για τα γενέθλια του Scott. Screenshot imgur.com

Με ένα μεγάλο και ενθουσιώδες επόμενο, Imgur ίσως ακούγεται γνωστό σε σας. Είναι μία από τις πιο δημοφιλείς τοποθεσίες στο διαδίκτυο για να βρει και να δημιουργήσει μιμίδια. Εύκολη αναζήτηση για να βρείτε τα μηνύματα γενεθλίων: ευτυχισμένα γενέθλια και (απλά παλιά) γενέθλια.

Περισσότερο "

Pinterest

Ευτυχισμένες εικόνες γενεθλίων στο Pinterest. Screenshot Pinterest.com

Α, Πίντερρεστ. Υπάρχει κάτι που δεν μπορείτε να βρείτε στο Pinterest; (Θα επιστρέψουμε σε εσάς όταν σκεφτούμε μια απάντηση.) Το Pinterest απαιτεί να εγγραφείτε μαζί του αν δεν έχετε λογαριασμό (ή μπορείτε να εγγραφείτε στο Facebook). Χειροποίητες αναζητήσεις για τη διασκέδαση των μνημών γενεθλίων: ευτυχισμένα γενέθλια, αστεία γενέθλια και αποσπάσματα γενεθλίων bff.

Περισσότερο "

Ευχές μου για τα ευτυχισμένα γενέθλια

Ευχές μου για τα ευτυχισμένα γενέθλια. Screenshot myhappybirthdaywishes.com

Η ευχετήρια ιστοσελίδα μου Happy Birthday Wishes είναι ένας καλός πόρος αν ψάχνετε για μια εικόνα γενεθλίων διασκέδασης και προτιμάτε να περιηγηθείτε σε μια λίστα "best of" αντί για μια γενική αναζήτηση στο διαδίκτυο. Μπορείτε να περιορίσετε τις θέσεις σας με τις επιθυμίες των γενεθλίων κάνοντας κλικ στις επιθυμίες και επιλέγοντας την ανάρτηση που θέλετε να εξερευνήσετε.

Περισσότερο "

Canva

Επιλογές σχεδίασης κοινωνικών μέσων της Canva. Screenshot canva.com

Αν δεν βρήκατε τη σωστή εικόνα για να δημιουργήσετε ένα γεμάτο μνήμη γενεθλίων για αυτόν τον ειδικό φίλο, η Canva μπορεί να είναι ο ιστότοπος (ή η εφαρμογή για iPhone και Android) για εσάς. [iOS │ Android]

Περισσότερο "

Imgflip

Δημιουργία μνήμης γενεθλίων χρησιμοποιώντας imgflip. Screenshot imgflip.com

Το Imgflip είναι ένας άλλος ιστότοπος κυρίως για περιήγηση, κοινή χρήση και δημιουργία μεμμών. Το ιδιαίτερο πράγμα για το Imgflip είναι η δυνατότητα δημιουργίας GIF και διαγραμμάτων πίτας. (Πινακίδες πίτας;) Ενώ μπορείτε να περιηγηθείτε στα πιο πρόσφατα μίγματα ή στα θερμά μιμίδια, όταν εισάγετε μια αναζήτηση, θα εμφανιστείτε με τα πρότυπα κενών μνημών για να διαλέξετε να δημιουργήσετε τη δική σας.

Περισσότερο "

iMeme App για PC ή Mac

Δημιουργία μνήμης γενεθλίων με iMeme. Screenshot iMeme

Το iMeme είναι μια εφαρμογή παλιάς σχολής για τον υπολογιστή σας ή το Mac.

Περισσότερο "

Mematic App

Δημιουργία μνήμης γενεθλίων με το Mematic για iPhone. Mematic Screenshot

Όταν χρειάζεστε ένα έθιμο γενέθλια και το χρειάζεστε γρήγορα (είναι ήδη 11:59 μ.μ. ήδη;), η εφαρμογή Mematic είναι η πιο γρήγορη επιλογή δημιουργίας meme γύρω. [iOS │ Android]

Περισσότερο "