Οι 7 καλύτεροι εκτυπωτές λέιζερ και λέιζερ (LED-array) που αγοράζουν

Ταχύτητα, κείμενο ποιότητας γραφομηχανής, χωρίς ακροφύσια απόφραξης

Οι πρώτοι εκτυπωτές λέιζερ έπληξαν τον κόσμο των επιχειρήσεων το 1969, ή ακόμα καλύτερα, ο πρώτος εκτυπωτής λέιζερ για επιτραπέζιους υπολογιστές (που έκανε τους εκτυπωτές λέιζερ περισσότερο mainstream) ήταν ο πρώτος LaserJet της HP το 1984 και από τότε ήταν άγριος. Το πρώτο μηχάνημα για την σιωπή των υπερσύγχρονων (θορυβώδεις και οικιακές εκτυπώσεις) dot matrix και impact printers, ότι το πρώτο LaserJet ήταν ασπρόμαυρο, είχε ταχύτητα εκτύπωσης 8 σελίδες ανά λεπτό (ppm) και πωλείται για $ 3.500.

Τα καλά νέα είναι ότι σήμερα μπορείτε να αγοράσετε μηχανές που εκτυπώνουν τρεις ή τέσσερις φορές ταχύτερα για περίπου $ 100 και έγχρωμους εκτυπωτές λέιζερ, μερικοί από τους οποίους είναι πολυλειτουργικοί (εκτύπωση, σάρωση, αντιγραφή και φαξ), περίπου 10% ($ 350) κόστους του πρώτου ασπρόμαυρου LaserJet. Οι σημερινοί εκτυπωτές λέιζερ κυμαίνονται από τα ασπρόμαυρα ή μονοχρωματισμένα μοντέλα σε αρχικό επίπεδο έως τους μεγάλου όγκου μονόχρωμους και έγχρωμους πολυλειτουργικούς εκτυπωτές (MFP) και τα πάντα μεταξύ τους.

Αρχικά, όλοι αυτοί οι φωτοαντιγραφικοί εκτυπωτές χρησιμοποιούσαν μόνο τεχνολογία λέιζερ, αλλά τα τελευταία χρόνια έχουμε δει έναν άλλο τύπο τεχνολογίας, συστοιχίες δίοδοι εκπομπής φωτός ή συστοιχίες LED που καλύπτουν το πλάτος της διαδρομής του εκτυπωτή. Οι συστοιχίες LED είναι μικρές, ελαφρύτερες και φτηνότερες από τις συσκευές εκτυπωτών λέιζερ. Ορισμένες επιχειρήσεις και κυβερνητικές οντότητες απαιτούν έξοδο λέιζερ για διάφορους λόγους, όπως η μακροζωία του γραφίτη λέιζερ και η αντοχή του σε ρωγμές όταν διπλώνεται και ξεθωριάζει ή τρέχει όταν είναι βρεγμένο.

Το καλύτερο μονόχρωμο μονής λειτουργίας: Brother HL-L6200DW

Brother HL-L6200DW Μονόχρωμος Επιχειρησιακός Εκτυπωτής Λέιζερ. Φωτογραφία ευγενική προσφορά του Brother

Μονόχρωμοι εκτυπωτές λέιζερ μονής λειτουργίας (μόνο για εκτύπωση) είναι ιδανικοί για περιβάλλοντα που χρειάζονται να εκτυπώσουν ασπρόμαυρα έγγραφα κατ 'απαίτηση. Αυτό που μου αρέσει στο Brother HL-L6200DW είναι ότι είναι φθηνό για τόσο ισχυρό όσο είναι, είναι σχετικά γρήγορο και παρέχει εξαιρετικό κόστος ανά σελίδα ή CPP , επιτρέποντάς σας να εκτυπώνετε χιλιάδες σελίδες μηνιαίως μετά το μήνα χωρίς να σπάτε την τράπεζα .

Σε 14,7 "πλάτος, 15,3" από εμπρός προς τα πίσω, 11,3 "υψηλό και ζυγίζει 26,3 λίβρες (για μηχανή λέιζερ), είναι αρκετά μικρό για να τοποθετηθεί δίπλα σας στους περισσότερους επιτραπέζιους υπολογιστές, αλλά είναι ένας εκτυπωτής ομάδας εργασίας Μηνιαία περίοδος φόρτισης 100.000 σελίδων (ο αριθμός σελίδων που υποστηρίζει ο Brother υποστηρίζει ότι μπορείτε να εκτυπώνετε κάθε μήνα χωρίς περιττή φθορά στο υλικό). Εάν θα έχουν συνάδελφοι να σταματήσουν όλη την ημέρα για να πάρουν τις εργασίες εκτύπωσης, αυτό θα μπορούσε να εμποδίσει σίγουρα να κάνεις κάποια εργασία.

Δεν είναι κάθε μέρα που θα βρείτε έναν εκτυπωτή με βαθμολογία 48 σελίδων ανά λεπτό (ppm) $ 250, ειδικά ένα που δεν κοστίζει μια περιουσία για χρήση.

Το καλύτερο έγχρωμο λέιζερ ενιαίας λειτουργίας: Έγχρωμο λέιζερ μεγάλου μεγέθους OKI Data C831n

Μεγάλο έγχρωμο λέιζερ OKI Data C831n. OKI Data

Συνιστούμε αυτό το OKI επειδή είναι ασυνήθιστο στον κόσμο του εκτυπωτή λέιζερ. Μπορεί να εκτυπώσει σε σελίδες ευρείας μορφής, ledger (11x17 ίντσες) . Χάρη στο γεγονός αυτό, το κάνει λίγο πιο ακριβό από τα συνηθισμένα μηχανήματα επιστολόχαρτου ή 8,5x11 ιντσών για να αγοράσει και να χρησιμοποιήσει, αλλά η δυνατότητα εκτύπωσης ευρείας μορφής στο σπίτι μπορεί να εξοικονομήσει πολλή προσπάθεια χρόνου λαμβάνοντας τα υπερβολικά μεγάλα φύλλα και έργα τέχνης στον τοπικό Κίνκο.

Το OKI Data C831n είναι ένας εκτυπωτής με συστοιχίες LED των οποίων μιλήσαμε νωρίτερα. Επιπλέον, δεν είναι μεγάλο σε κινητά και άλλα χαρακτηριστικά. Εκτυπώνει. Εκτυπώνει πολύ γρήγορα, και εκτυπώνει πολύ καλά, σελίδες μέχρι 11x17. Αυτός είναι ένας πολύ καλός εκτυπωτής, αν το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να το εκτυπώσετε - και πολλά από αυτά.

Το καλύτερο Μονόχρωμο Πολυλειτουργικό Laser: Canon ImageClass MF419dw

Μονόχρωμο πολυλειτουργικό MFP Canon ImageClass MF419dw. Κανόνας

Ο ασπρόμαυρος εκτυπωτής Canon ImageClass MF419dw εκτυπώνει σελίδες με άψογη εμφάνιση, γρήγορη και άφθονη, με τον ασπρόμαυρο πολυλειτουργικό εκτυπωτή ImageClass MF419dw της Canon, τον εκτυπωτή all-in-one ή τον εκτυπωτή AIO της Canon. Το All-in-One , φυσικά, σημαίνει ότι το μηχάνημα μπορεί να εκτυπώσει, να αντιγράψει και να σαρώσει και, στην περίπτωση επιχειρησιακών AIO όπως αυτό, φαξ. Όπως και με την πλειοψηφία των μονόχρωμων εκτυπωτών λέιζερ, το MF419dw εκτυπώνει εξαιρετικά όμορφο κείμενο και ευδιάκριτα ασπρόμαυρα γραφικά σε εύχρηστες ταχύτητες

Με έναν κύκλο λειτουργίας 50.000 σελίδων, με κάπως μεγάλες δυνατότητες εισαγωγής χωρητικότητας χαρτιού και αυτόματο αυτόματο εκτυπωτή εγγράφων 50 φύλλων, το MF419dw είναι κατασκευασμένο για επαγγελματικούς σκοπούς. Εκτός από την αρχική χωρητικότητα χαρτιού 550 φύλλων (χωρισμένη μεταξύ της κύριας κασέτας και ενός δίσκου πολλαπλών χρήσεων 50 φύλλων), μπορείτε να προσθέσετε δύο κασέτες 500 φύλλων για συνολικά 1.550 φύλλα. Με τη μηχανή αυτόματης εκτύπωσης διπλής όψης ADF και αυτόματης εκτύπωσης διπλής όψης, μπορείτε να αντιγράψετε 50 πρωτότυπα δύο όψεων (100 πλευρές σε 50 φύλλα) χωρίς να χρειαστεί να γυρίσετε οτιδήποτε με το χέρι. Υποστηρίζονται επίσης πολλές επιλογές συνδεσιμότητας κινητής τηλεφωνίας, συμπεριλαμβανομένης της Wi-Fi Direct ή μπορείτε να εκτυπώνετε από οπουδήποτε με την Canon Print Business.

Το καλύτερο έγχρωμο πολυλειτουργικό λέιζερ: HP Color LaserJet Pro MFP M477fdw

Το HP Color LaserJet Pro MFP M477fdw, κομψό με εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης. Φωτογραφία ευγενική προσφορά της HP

Φορτωμένο με δυνατότητες, το Color LaserJet Pro MFP M477fdw της HP είναι σχετικά γρήγορο, με εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης και ανταγωνιστικό μονόχρωμο κόστος ανά σελίδα. Έρχεται με την σχετικά νέα τεχνολογία γραφίτη της JetIntelligence της HP, η οποία αναφέρει ότι αυξάνει την ταχύτητα και την ποιότητα εκτύπωσης, μειώνοντας ταυτόχρονα την ποσότητα γραφίτη ανά σελίδα και την ισχύ που χρησιμοποιεί ο εκτυπωτής. Όπως έχω πει για πολλά προϊόντα της HP (όχι μόνο για εκτυπωτές), μερικές φορές πληρώνετε λίγο περισσότερο για το πρόσθετο στυλ και επιπλέον έρευνα, αλλά σε αντάλλαγμα μπορείτε να πάρετε ποιοτικές εκτυπώσεις και κομψά μηχανές.

Μεταξύ των πολυάριθμων εντυπωσιακών χαρακτηριστικών του είναι ένας ADF με δυνατότητα αυτόματης εκτύπωσης διπλής όψης 50 φύλλων. Αυτό σημαίνει ότι όχι μόνο ο ADF μπορεί να σαρώσει και τις δύο πλευρές έως και 50 πρωτοτύπων, χωρίς να χρειάζεται να τροφοδοτεί κάθε σελίδα με το χέρι ή να χρειάζεται να περιστρέφει τις σελίδες χωρίς παρέμβαση του χρήστη. Ως "μονομερής" νοείται ότι διαθέτει δύο μηχανισμούς σάρωσης και μπορεί ταυτόχρονα να σαρώσει και τις δύο πλευρές της σελίδας. Υποστηρίζει την επικοινωνία Wi-Fi Direct και Near-Field Communication (NFC) για συνδέσεις peer-to-peer (χωρίς δρομολογητές) στον εκτυπωτή, επιτρέποντάς σας να εκτυπώνετε με την κινητή συσκευή σας είτε χωρίς είτε με τον εκτυπωτή συνδεδεμένο σε δίκτυο.

Καλύτερο ασπρόμαυρο λέιζερ σε επίπεδο εισόδου: Μονόχρωμος εκτυπωτής Dell E310dw

Εκτυπωτής Dell E310dw μονής λειτουργίας μονόχρωμος λέιζερ (LED). Μικρή και στενή κοιλάδα

Όπως εξηγήθηκε προηγουμένως, ένας εκτυπωτής κατηγορίας λέιζερ είναι ουσιαστικά ένα παρόμοιο μηχάνημα στο οποίο μια σταθερή (στατική) σειρά LED πραγματοποιεί τη δουλειά του παραδοσιακού μηχανισμού λέιζερ - ένας από τους λόγους για τους οποίους μπορείτε να παραλάβετε τον μονόχρωμο εκτυπωτή μονής λειτουργίας E310dw E310dw της Dell για λιγότερο από 100 $ . Τα χαρακτηριστικά συνδεσιμότητας για κινητά περιλαμβάνουν το Apple AirPrint, το δικό του Hub Document Center της Dell για να βοηθήσει στη σύνδεση μεταξύ άλλων των iOS (iPhone, iPad) Android, Windows Phone (ή Windows 10) και Google Cloud Print.

Αυτός ο μικρός συμπαγής εκτυπωτής μετρά περίπου 14 με 14 ίντσες (καθιστώντας τον σε σχήμα κύβου) είναι μόνο 7,3 ίντσες ψηλό και ζυγίζει 12,8 λίρες. Δεν θα πρέπει να καταλαμβάνει πολύ χώρο στην επιφάνεια εργασίας σας, και αν συμβαίνει αυτό, υποστηρίζει Wi-Fi για ασύρματες συνδέσεις και Wi-Fi Direct, καθώς και απευθείας σύνδεση με ένα μόνο υπολογιστή μέσω USB. Η Dell βαθμολογεί το E310dw σε 27 σελίδες ανά λεπτό και έρχεται με μια κασέτα εισόδου 250 φύλλων, καθώς και ένα δίσκο αντικατάστασης για την τροφοδοσία μεμονωμένων φακέλων και άλλων μοναδικών φύλλων στον εκτυπωτή. Το E310dw θα κάνει έναν εξαιρετικά αξιοπρεπή προσωπικό εκτυπωτή λέιζερ, ή ίσως ως εκτυπωτή απόδειξης σε ένα πολυάσχολο κατάστημα. Το θέμα είναι ότι είναι ένας εξαιρετικός εκτυπωτής σε μια μεγάλη τιμή.

Καλύτερο έγχρωμο λέιζερ επιπέδου εισόδου: Έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής Dell E525w

Ο πολυλειτουργικός έγχρωμος εκτυπωτής laser E525w της Dell. Μικρή και στενή κοιλάδα

Ένα πολυλειτουργικό MFP κατηγορίας λέιζερ all-in-one με εκπληκτική απόδοση και αξιοπρεπή απόδοση, ο έγχρωμος πολυλειτουργικός εκτυπωτής E525w της Dell είναι φθηνός για όλα όσα κάνει. Έχοντας κατά νου ότι μπορείτε να αγοράσετε αυτό το laser-class (LED array) MFP για κάτω από $ 300, εάν ένα έγχρωμο λέιζερ είναι αυτό που ακολουθείτε, αυτό αξίζει να το εξετάσουμε. Στην πραγματικότητα, είναι κάπως εκπληκτικό το πόσο εκτυπωτή έχετε για αυτό που κοστίζει αυτό το μηχάνημα.

Με όλα τα πράγματα που πρέπει να εξετάσετε κατά την αγορά ενός έγχρωμου λέιζερ, η ποιότητα εκτύπωσης είναι πάντα υψηλή στη λίστα. Η ποιότητα εκτύπωσης του E525w - κείμενο, γραφικά, φωτογραφίες - είναι πάνω από το μέσο όρο για κάθε εκτυπωτή λέιζερ, όχι μόνο για ένα τόσο μικρό κόστος. Η Dell το βαθμολογεί σε 18ppm, η οποία είναι περίπου όπου δοκιμάζει κατά την εκτύπωση εγγράφων μόνο για κείμενο. Όπως κάθε άλλος εκτυπωτής, με λέιζερ ή με άλλο τρόπο, καθώς η πολυπλοκότητα του εγγράφου αυξάνει την ταχύτητα εκτύπωσης μειώνεται, φυσικά.

Λάβετε, ωστόσο, υπόψη ότι πρόκειται για ένα μηχάνημα χαμηλού όγκου με περιορισμένες δυνατότητες όγκου, όπως ένα μικρό 15-φύλλο ADF και συρτάρι εισόδου 150 φύλλων. Δεν είναι ποτέ καλή ιδέα να πάτε μικρότερες από τις ανάγκες σας, αλλά αν το φορτίο εκτύπωσης και αντιγραφής σας είναι ελαφρύ, αυτό το μηχάνημα αξίζει να εξεταστεί.

Το καλύτερο έγχρωμο λέιζερ μεγάλου όγκου: Η έγχρωμη εικόνα της CanonCLASS LBP7660Cdn

Εκτυπωτής λέιζερ Canon ColorCLASS LBP7660Cdn. Κανόνας

Εάν βρίσκεστε στην αγορά για έναν έγχρωμο εκτυπωτή λέιζερ που απλώς κάθεται δίπλα από τη σελίδα έως και 60.000 σελίδες κάθε μήνα (η μέγιστη βαθμολογία λειτουργίας του Bother για αυτόν τον εκτυπωτή), αυτή η Canon μπορεί να είναι αυτή. Ο έγχρωμος εκτυπωτής λέιζερ Canon CLASS LBP7660Cdn της Canon παρέχει εκτυπώσεις εξαιρετικής ποιότητας σε σχετικά μέσες ταχύτητες για λέιζερ μιας λειτουργίας αυτής της κατηγορίας. Η ποιότητα εκτύπωσης, από την άλλη πλευρά, είναι ελαφρώς πάνω από το μέσο όρο. Ήταν εδώ για μια στιγμή τώρα, δίνοντας την τιμή για μεγάλο χρονικό διάστημα για να μειωθεί σε περίπου 300 δολάρια.

Έρχεται με ένα κύριο συρτάρι χαρτιού 250 φύλλων και ένα δίσκο πολλαπλών χρήσεων 50 φύλλων για τη τροφοδοσία φακέλων και άλλων μέσων που μπορεί να σας αναγκάσουν να πάρετε την υπηρεσία εκτύπωσης έξω για να διαμορφώσετε το κύριο συρτάρι. Μπορείτε να προσθέσετε ένα άλλο συρτάρι 500 φύλλων από τον Brother για περίπου $ 200. Υποστηρίζει αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης για αυτόματες εκτυπώσεις διπλής όψης και οι επιλογές συνδεσιμότητας περιλαμβάνουν Wi-Fi, Ethernet και USB. Μπορείτε επίσης να εκτυπώσετε απευθείας από τις μονάδες δίσκου USB.

Πάνω απ 'όλα, εκτυπώνει αρκετά καλά.

Αποκάλυψη

Το Περιεχόμενο Ηλεκτρονικού Εμπορίου είναι ανεξάρτητο από το εκδοτικό περιεχόμενο και ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση σε σχέση με την αγορά προϊόντων μέσω συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα.