Οι 6 καλύτεροι εκτυπωτές φωτογραφιών, επιχειρήσεων και λέιζερ κάτω από $ 100 για το 2018

Εκτυπωτές τυχαίας χρήσης, εισόδου για λιγότερο από μια σημείωση C

Σήμερα, οι περισσότεροι χρήστες ηλεκτρονικών υπολογιστών, ακόμη και φορητοί υπολογιστές (φορητοί υπολογιστές, tablet, smartphone) χρειάζονται να εκτυπώνουν τώρα και στη συνέχεια, και είναι βολικό να έχετε έναν εκτυπωτή γύρω όταν χρειάζεστε. Ωστόσο, διαφορετικοί τύποι εκροών απαιτούν ειδικούς τύπους εκτυπωτών. Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να πάρετε τις βασικές εκδόσεις των περισσότερων τύπων εκτυπωτών για λιγότερο από $ 100. Καθώς ψωνίζετε, να έχετε κατά νου ότι οι εκτυπωτές inkjet παράγουν φωτεινότερα χρώματα και εικόνες υψηλότερης ποιότητας, ενώ οι εκτυπωτές λέιζερ παράγουν καθαρότερο κείμενο, συνήθως με μεγαλύτερη ταχύτητα. Τα All-in-One είναι βολικές λύσεις για εκτύπωση, σάρωση, αντιγραφή και μερικές φορές φαξ. Αν αυτό είναι το πρώτο σας (ή το δευτερόλεπτο, ή ίσως χρειάζεστε μια ανανέωση), αγοράστε έναν εκτυπωτή, διαβάστε για να δείτε τους κορυφαίους έξι εκτυπωτές μας για να αγοράσετε το 2018.

Το PIXMA MX922, που αποτελεί μέρος της επιχειρηματικής σειράς all-in-one της MX της MX, κοστίζει πολύ περισσότερο από ό, τι συμβαίνει τώρα, αλλά υπήρξε στην αγορά για λίγο και ως εκ τούτου έχει μειωθεί αρκετά σε τιμή για να είναι κατάλληλη για αυτή τη λίστα. Συνολικά, είναι αρκετά έμπειρος σε όλα τα πράγματα, καθιστώντας τον έναν εξαιρετικό υποψήφιο για το καλύτερο all-around μηχάνημα.

Ενώ η Canon δεν ονομάζει αυτό τον εκτυπωτή φωτογραφιών, ως Pixma μπορεί να παράγει εκπληκτικές φωτογραφίες 4 "x 6" (και άνω) γρήγορα και με μέγιστη ανάλυση 9600 x 2400 κουκκίδες ανά ίντσα ή dpi. Μπορεί επίσης να εκτυπώνει ετικέτες σε κατάλληλα επιφάνειες CD, DVD και Blu-ray οπτικούς δίσκους.

Εκτός από την ποιοτική εκτύπωση, αυτό το AIO διαθέτει αυτόματο αυτόματο τροφοδότη εγγράφων 35 φύλλων (ADF) και κασέτα εισόδου χαρτιού 250 φύλλων. Ακόμα κι αν αυτό είναι ένα από τα Pixma της Canon με γνώμονα τις επιχειρήσεις της Canon, χρησιμοποιεί πέντε μελάνες αντί των τυπικών χρωμάτων επεξεργασίας (κυανό, ματζέντα, κίτρινο και μαύρο ή CMYK) που χρησιμοποιούνται στους περισσότερους άλλους εκτυπωτές, γεγονός που συμβάλλει στη βελτίωση της ποιότητας των φωτογραφιών σημαντικά. Ενώ υπάρχουν πολλά δυνατά all-in-ones εκεί έξω, όταν μπορείτε να επιλέξετε αυτό για ένα κάτω από $ 100, είναι μια μεγάλη αξία.

Ο ασύρματος εκτυπωτής φωτογραφιών HP OfficeJet 4650 All-in-One με την κινητή εκτύπωση σάς επιτρέπει να συνδέεστε στον εκτυπωτή σας με διάφορους τρόπους, όπως το Wireless Direct της HP, το ισοδύναμο της HP με Wi-Fi Direct , Wi-Fi, USB, καθώς και διάφορα άλλες επιλογές κινητής εκτύπωσης .

Αλλά η συνδετικότητα δεν είναι ό, τι έχει να κάνει με αυτό. Αυτός είναι επίσης ένας από τους εκτυπωτές της Instant Ink της HP, που σημαίνει ότι μπορείτε να πάρετε μια αρκετά καλή τιμή για μελάνι, ανά σελίδα, εάν εγγραφείτε σε αυτό το πρόγραμμα μελάνης μέσω ταχυδρομείου, ειδικά εάν εκτυπώνετε φωτογραφίες. Ο εκτυπωτής μπορεί να εκτυπώνει σελίδες διπλής όψης, αλλά ο σαρωτής και ο ADF δεν μπορούν να τις ανιχνεύσουν χωρίς να χρειαστεί να γυρίσετε τα πρωτότυπα χειροκίνητα. Δεν μπορείτε να πάρετε τα πάντα κάτω από τα $ 100.

Εκτός από τους εκτυπωτές κινητής τηλεφωνίας, συμπεριλαμβανομένου του ίδιου του HP OfficeJet 250 Mobile All-in-One, ο εκτυπωτής φωτογραφιών DeskJet 3755 Compact All-in-One της εταιρείας είναι ο επόμενος μικρότερος εκτυπωτής AIO που γνωρίζουμε. Ασύρματα εκτυπώστε, σαρώστε και αντιγράψτε σε στενούς χώρους, όπως η πολυπληθής κρεβατοκάμαρα, το γραμματόσημο με γραμματόσημα ή το γραφείο στούντιο-διαμερίσματός σας.

Στην πραγματικότητα, το HP DeskJet 3755 εκτυπώνεται από κινητές συσκευές μέσω της εφαρμογής απομακρυσμένης εκτύπωσης HP all-in-one. Η ανάλυση σάρωσης είναι 600 dpi και υποστηρίζεται μια ποικιλία μεγεθών χαρτιού, μέχρι 8,5x14 ίντσες, καθώς και το γράμμα αρ. 10 φακέλων. Σφιχτά για το διάστημα; Ελέγξτε το DeskJet 3755.

Ακόμα δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλετε; Η στρογγυλότητά μας από τους καλύτερους εκτυπωτές κινητής τηλεφωνίας μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Ο εκτυπωτής λέιζερ Dell E310DW - Monochrome εκτυπώνει ασπρόμαυρες ασπρόμαυρες εκτυπώσεις και εκτοξεύει σελίδες κειμένου με ταχύτητα 27 σελίδων ανά λεπτό. Επιπλέον, μπορείτε να εκτυπώσετε ασύρματα από οποιαδήποτε κινητή συσκευή με δυνατότητα άμεσης σύνδεσης Wi-Fi και μπορείτε επίσης να συνδέσετε ασύρματα μέσω Wi-Fi ή ενσύρματο μέσω Ethernet και USB.

Το E310dw διαθέτει κασέτα εισόδου 250 σελίδων που ολισθαίνει στο κάτω μέρος του πλαισίου. Πάνω από αυτό, είναι ένας δίσκος πολλαπλών χρήσεων για την εκτύπωση των φακέλων ενός φύλλου ή άλλων ειδικών σελίδων χωρίς να χρειάζεται να αφαιρέσετε τον εκτυπωτή.

Μπορείτε να εκτυπώσετε σε μέσα μέχρι 59 λίβρες, επιτρέποντάς σας να εκτυπώνετε ετικέτες υψηλής ποιότητας, επαγγελματικές κάρτες και φακέλους, καθώς και εξαιρετικά έγγραφα ποιότητας κατάλληλα για επαγγελματικές παρουσιάσεις.

Εάν συμπεριλάβετε τις τιμές και τις πωλήσεις των δρόμων, υπάρχουν σήμερα πολλοί εκτυπωτές κάτω των $ 100 στον κόσμο και ενώ αυτό ακούγεται αρκετά φθηνό, πρέπει να αναρωτηθείτε για την ταχύτητα, την ποιότητα εκτύπωσης και την αξιοπιστία του. Τώρα αναρωτιέστε για τις ίδιες λειτουργίες από ένα AIO που κοστίζει λιγότερο από $ 50.

Χάρη στον εκτυπωτή Small-in-One Printer Home XP-430 είναι μικρό και δεν διαθέτει αυτόματο τροφοδότη εγγράφων (ADF). Ακόμα κι έτσι, χτυπάει ελκυστικές σελίδες και ακόμα εκτυπώνει ωραία φωτογραφίες. Αυτό που του λείπει ο όγκος και η χωρητικότητα που κάνει για την ποιότητα. Παρέχετε πολλά cloud και άλλες δυνατότητες κινητικότητας, συμπεριλαμβανομένου του Wi-Fi Direct για ασύρματες συνδέσεις από ομότιμους χρήστες και μπορείτε να εκτυπώσετε και να σαρώσετε σε κάρτες μνήμης τύπου κάρτας SD για συμβατότητα με τις περισσότερες ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές.

Εκτός από τους ειδικούς εκτυπωτές φωτογραφικών μηχανών, γνωστούς και ως επαγγελματίες εκτυπωτές φωτογραφιών, όπως το Pixma Pro-1 της Canon, λίγοι εκτυπωτές μπορούν να αποτυπώσουν φωτογραφίες καλύτερα από το Pixma της Canon με εξαμερή "MG" (η φωτογραφία της οικογένειας φωτογραφιών της εταιρείας). Οι φωτογραφίες είναι εξαιρετικά λεπτομερείς και φωτεινά και με ακρίβεια έγχρωμες, είτε εκτυπώνονται μεμονωμένα σε φωτογραφικό χαρτί υψηλής ποιότητας ως μέρος μιας μεγαλύτερης διάταξης.

Το MG6820 παράγει επίσης εξαιρετικά επιχειρηματικά έγγραφα, με κείμενο ποιότητας σχεδόν λέιζερ και λεπτομερείς επιχειρηματικούς χάρτες και γραφήματα. Εκτός από την εκτύπωση, αυτό το AIO σαρώνει και αντιγράφει και, όπως και τα περισσότερα Pixmas, αρκεί να ξεκινήσετε με ποιοτικά πρωτότυπα, το MG6820 θα πρέπει να κάνει εξαιρετική δουλειά για την αναπαραγωγή τους. Επιπλέον, η σειρά MG6800 διατίθεται σε διάφορα χρώματα, όπως το μαύρο, το λευκό, το χρυσό και το κόκκινο.

Ακόμα δεν μπορεί να αποφασίσει τι θέλετε; Ο γύρος των καλύτερων εκτυπωτών φωτογραφιών μπορεί να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που ψάχνετε.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .