Οι 10 καλύτεροι εκτυπωτές φωτογραφιών που θα αγοράσουν το 2018

Απολαύστε τις εικόνες σας για πάντα με αυτούς τους κορυφαίους εκτυπωτές φωτογραφιών

Είτε χρησιμοποιείτε ένα προκριματικό DSLR είτε είστε χρήστης smartphone ευτυχής, οι εικόνες τείνουν να καταλήγουν να ξεχειλίζουν στον σκληρό σας δίσκο. Ανεξάρτητα από το φωτογραφικό σας δρόμο, ο εκτυπωτής φωτογραφιών προσφέρει την ευκαιρία να έχετε αυτές τις υπέροχες στιγμές στα χέρια σας με το πάτημα ενός κουμπιού. Για πολλούς, αξίζει την τιμή εισόδου. Δεν υπάρχει καμία έλλειψη επιλογών και η επιλογή μεταξύ φορητών, επαγγελματικών και επαγγελματικών μοντέλων εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον προϋπολογισμό και τις ανάγκες, αλλά δεν έχει σημασία τι θέλετε ή όταν θέλετε, υπάρχει σίγουρα ένας εκτυπωτής φωτογραφιών για όλους.

Όταν πρόκειται για εκτυπωτές φωτογραφιών, το τελευταίο πράγμα που θέλετε να θυσιάσετε είναι η ποιότητα του προϋπολογισμού. Το Pixma Pro-100 της Canon ενδέχεται να έχει κάποιους αγοραστές για πρώτη φορά να αμφισβητούν τις δαπάνες, αλλά έχετε αυτό που πληρώνετε για αυτόν τον εκτυπωτή. Όλα τα εμπορικά σήματα εκτυπωτών φωτογραφιών επιθυμούν να διεκδικήσουν γρήγορες ταχύτητες εκτυπωτή και εξαιρετικές έγχρωμες εκτυπώσεις, αλλά η Canon υποστηρίζει το δωμάτιο με το ανταλλακτικό. Μια αξιοσημείωτη διαφορά μεταξύ των φωτογραφικών εκτυπωτών σε χαμηλότερα σημεία τιμών είναι η χρήση των μελανιών χρωστικής ουσίας πάνω από το inkjet pigment, το οποίο δεν θα αντέξει επίσης στην δοκιμασία του χρόνου. Πριν ανασηκώσετε ένα άλλο φρύδι, βεβαιωθείτε ότι κάτω από τις κατάλληλες συνθήκες αποθήκευσης, η Canon ισχυρίζεται ότι οι φωτογραφίες από το Pro-100 θα διαρκέσουν έως και 100 χρόνια.

Μόνο τρία κουμπιά κοσμούν το μπροστινό μέρος του καλά σχεδιασμένου ασημί και γκρι περίβλημα: δύναμη, ακύρωση / συνέχιση και WiFi. Το Pro-100 προσφέρει ένα σύστημα μελάνης 8 χρωμάτων που μπορεί να χειριστεί εκτυπώσεις μέχρι 13 "x 19" ίντσες και ο κύριος δίσκος χαρτιού μπορεί να χωρέσει μέχρι 120 φύλλα απλού χαρτιού ή 20 φύλλα παχύτερου φωτογραφικού χαρτιού. Μια είσοδος βαρέως αποθέματος ενός φύλλου βρίσκεται στο κάτω μέρος του πίσω μέρους του εκτυπωτή. Ζυγίζοντας λίγο περισσότερο από 43 κιλά, το Pro-100 θα χρειαστεί ένα ειδικό χώρο, αλλά αν ψάχνετε να πάρετε σοβαρά την εκτύπωση φωτογραφιών, αυτό φαίνεται σαν ένα δίκαιο εμπόριο. Η εγκατάσταση διαρκεί περίπου 15 λεπτά αν εγκαταστήσετε όλα τα βοηθητικά προγράμματα και τα προγράμματα οδήγησης.

Για πολλούς αγοραστές φωτογραφικών εκτυπωτών για πρώτη φορά, υπάρχει μια δικαιολογημένη υπόθεση που πρέπει να γίνει ότι οι πιο casual φωτογράφοι δεν απαιτούν ειδικό εκτυπωτή φωτογραφιών. Σε πολλές περιπτώσεις, αυτή είναι μια δίκαιη δήλωση και γι 'αυτό μια επιλογή όπως το προσιτό Epson PictureMate PM-400 είναι μια θαυμάσια επιλογή. Με δυνατότητα εκτύπωσης 3,5 "x5", 4 "x6" και 5 "x7", το PM-400 παράγει εξαιρετική ποιότητα φωτογραφιών για την τιμή. Προσθέστε σύνδεση WiFi για απευθείας εκτύπωση από τηλέφωνα ή tablet και έχετε μια φθηνή και βολική επιλογή.

Με βάρος μόλις 4 λίβρες, το PM-400 δεν καταλαμβάνει πολύ χώρο. Η ρύθμιση είναι γρήγορη και η ταχύτητα εκτύπωσης τυπικού μεγέθους εκτυπώσεων 4 "x6" κυμαίνεται από 40 έως 42 δευτερόλεπτα, κάτι που αξίζει τον κόπο να παραλείψετε το ταξίδι στο φωτογραφικό κατάστημα της Walgreens.

Είμαστε σίγουροι ότι το μοντέλο αυτό προσφέρει εντυπωσιακά υψηλή ποιότητα για τους περισσότερους τύπους εικόνων. Θα είχαμε παραλείψει να κοιτάμε ό, τι μπορεί να θέλετε να εμφανίσετε σε μια γκαλερί, αλλά αν αυτό είναι το είδος του αποτελέσματος που ψάχνετε, είστε σε λάθος μέρος.

Ανακαλύπτοντας τον καλύτερο εκτυπωτή φωτογραφιών προϋπολογισμού αναπόφευκτα θα σημαίνει συμβιβασμούς. Ευτυχώς, το HP Envy 4520 είναι μια αξιόλογη επένδυση εάν θέλετε μόνο τα γυμνά κόμματα της εκτύπωσης φωτογραφιών. Στην πραγματικότητα, το Envy 4520 είναι πιο all-in-one από τον αποκλειστικό εκτυπωτή φωτογραφιών, με λειτουργία φωτοαντιγραφικού και σαρωτή. Το καλοσχεδιασμένο σώμα του προσφέρει ένα εκτυπωτή χαμηλού προφίλ που δεν θα μείνει στον δρόμο του γραφείου σας. Η οθόνη αφής 2,2 " προσφέρει μικρότερη ακαταστασία και σύγχυση, μαζί με εύκολη ρύθμιση. Με τις επιλογές που περιλαμβάνονται, όπως το Airprint, το Google Cloud Print και η εφαρμογή ePrint της HP, έχετε μια πραγματικά εμπειρία εκτύπωσης φωτογραφιών χωρίς χέρια. Σε μόλις 11 λίβρες, είναι ένας από τους ελαφρύτερους εκτυπωτές αυτής της λίστας και περιλαμβάνει ένα δίσκο εισόδου 100 φύλλων που βγαίνει από το κάτω μέρος του μηχανήματος. Για εκτυπωτές φωτογραφιών, ο δίσκος χαρτιού προσφέρει ρυθμιζόμενα ρυθμιστικά για εκτυπώσεις φωτογραφιών 4 "x6", 5 "x8" και 8 "x11".

Ίσως έχετε πολλές εικόνες στη βιβλιοθήκη σας, αλλά αυτές οι μνήμες δεν σας εξυπηρετούν πάντα τόσο καλά που κάθεστε στο smartphone σας. Ο φορητός εκτυπωτής φωτογραφιών HP Sprocket σάς επιτρέπει να συνδέσετε τους λογαριασμούς κοινωνικών μέσων σας στην ελεύθερη εφαρμογή Sprocket (διαθέσιμη για iOS και Android) και να τα εκτυπώσετε σε χρόνο μηδέν χρησιμοποιώντας το Bluetooth. Η εφαρμογή σας επιτρέπει επίσης να προσθέσετε πράγματα όπως κείμενο, σύνορα και emojis και πολλά άλλα για μια προσαρμοσμένη αφή.

Ο ίδιος ο εκτυπωτής είναι απόλυτα φορητός, με διάμετρο 4,53 x 2,95 x 0,87 ίντσες - ή περίπου το μέγεθος ενός iPhone - και ζυγίζει μόλις έξι ουγγιές. Εκτυπώνει φωτογραφίες 2 x 3 ιντσών σε χαρτί με αυτοκόλλητη ετικέτα, το οποίο μπορεί να είναι περιορισμένο ανάλογα με τον τρόπο με τον οποίο σκοπεύετε να το χρησιμοποιήσετε, αλλά διατηρεί τις μνήμες σας παρόλα αυτά.

Θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε κάποιες άλλες επιλογές; Δείτε τον οδηγό μας για τους καλύτερους φορητούς εκτυπωτές φωτογραφιών .

Εάν αναζητάτε έναν εκτυπωτή για φωτογραφίες ευρείας μορφής, ανατρέξτε στο Epson Artisan 1430, το οποίο παρέχει εκτυπώσεις μέχρι 13 σε 19 ίντσες. Πρόκειται για εκτυπωτή inkjet που χρησιμοποιεί μελάνι βαφής, σε αντίθεση με το μελάνι χρωστικής, και παράγει έτσι απίστευτα ζωντανά χρώματα. Ενώ οι εκτυπωτές μελάνης χρωστικής ουσίας παραδοσιακά επαινούν για τη μακροζωία τους, οι εκτυπωτές μελάνης βαφής έχουν προχωρήσει πολύ και ο Artisan 1430 αξιώνει μέχρι 200 ​​χρόνια αποθήκευσης και 98 χρόνια στην οθόνη.

Το 1430 έρχεται με έξι μελάνια Claria Hi-Definition της Epson (μαύρο, κυανό, ματζέντα, κίτρινο, ανοιχτό κυανό και ανοιχτό ματζέντα), τα οποία ισχυρίζονται η Epson ότι είναι ανθεκτικά στη διάβρωση, ανθεκτικά στις γρατζουνιές και ανθεκτικά στο νερό. Ο ίδιος ο εκτυπωτής είναι βαρέος σε σύγκριση με μερικούς άλλους σε αυτόν τον κατάλογο, με μέγεθος 17,3 x 27,8 x 12,5 ίντσες και βάρος 26 κιλά. Ακόμα, αν έχετε το χώρο γραφείου, θα εξυπηρετήσει μερικές από τις πιο απότομες εκτυπώσεις που έχουμε δει.

Αυτή η λύση εκτύπωσης με ένα άγγιγμα φέρνει την άμεση γοητεία της polaroid στην εποχή του smartphone, αλλά εμπορεύεται τη φωτοσύνθεση για λαμπρές φωτογραφίες υψηλής ποιότητας. Η εκτύπωση με ένα άγγιγμα κόβει τα σκαλοπάτια ανάμεσα σε μια μεγάλη φωτογραφία και ένα φυσικό αντίγραφο. Απλά τοποθετήστε την εικόνα και τοποθετήστε το iPhone Android σας στην αποβάθρα για άμεση εκτύπωση με προηγμένη τεχνολογία εκτύπωσης εξάχνωσης χρωστικής ευρεσιτεχνίας.

Εκτός από τα smartphones, η βάση είναι συμβατή με iPads, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές και Memory sticks USB. Και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την αποστράγγιση της φόρτισης της συσκευής σας όταν έχετε μια μεγάλη ουρά φωτογραφιών για εκτύπωση. Η ταυτόχρονη φόρτιση σας επιτρέπει να επαναφορτίσετε δύο έξυπνες συσκευές ενώ περιμένετε. Προσαρμόστε τις λήψεις σας με την εφαρμογή σύντροφος, η οποία σας προσφέρει πλήθος φίλτρων, αυτοκόλλητων ετικετών, πρότυπα και άλλες λειτουργίες για να μετατρέψετε τα στιγμιότυπα σας σε λήψεις ποιότητας στούντιο.

Οι φωτογραφίες εκτυπώνονται σε τυπική μορφή 4 "x 6" με ζωντανά χρώματα και λεπτομέρειες υψηλής ευκρίνειας. Η τεχνολογία θερμικής μεταφοράς D2T2 διασφαλίζει ότι δεν θα αιμορραγούν ούτε θα εξασθενίσουν κατά την εκτύπωση.

Δεδομένου ότι οι περισσότεροι εξειδικευμένοι εκτυπωτές φωτογραφικών μηχανών είναι συχνά πολύ μεγάλοι για να μεταφέρονται γύρω, το Canon Selphy CP1200 είναι μια ευπρόσδεκτη επιλογή. Ωστόσο, έρχεται με μια προειδοποίηση. Το CP1200 εκτυπώνει μόνο εικόνες 4 "x6". Αν ψάχνετε κυρίως εκτυπώσεις έτοιμες για το Facebook και το Instagram, το συμβιβασμό αξίζει το σημείο τιμής. Μεγαλύτερη απογοήτευση, αγαπάμε τη λειτουργικότητα της Canon, ειδικά τη δυνατότητα εκτύπωσης εικόνων απλά πατώντας ένα κουμπί στο smartphone σας μέσω της εφαρμογής Selphy της Canon.

Στην πραγματικότητα, η όλη πρόταση αγοράς της Canon μπορεί να βασίζεται στην ιδέα ότι έχετε ένα smartphone που χρησιμοποιείτε τακτικά για φωτογραφικούς σκοπούς. Σας προσφέρουμε ευτυχία με εκτυπώσεις που μοιάζουν πολύ με αυτό που βλέπετε στην οθόνη του smartphone σας. Για έναν εκτυπωτή που είναι αρκετά συμπαγής σε 1,9 λίβρες για να φέρει γύρω, ακριβώς αυτό θα μπορούσαμε να ελπίζουμε. Ως χαρακτηριστικό μπόνους για μικρές εκτυπώσεις, η Canon διαθέτει μια ξεχωριστή επίστρωση σε κάθε εκτύπωση που προστατεύει από ακαθαρσίες ή υγρά.

Με δυνατότητα εκτύπωσης έως και 54 εκτυπώσεων με μία μόνο φόρτιση, οι επιλογές για καρτ ποστάλ, διαβατήριο και τετράγωνη ετικέτα είναι επίσης διαθέσιμες για να συμπληρώσουν το σημείο πώλησης 4 "x6". Η ασύρματη εκτύπωση είναι ένα snap μέσω WiFi, και για εσάς η Apple χρησιμοποιεί, Airprint. Ο εκτυπωτής προσφέρει επίσης μια προαιρετική μπαταρία για ταξίδια. (Μην έχετε χρήματα για να ταξιδέψετε; Βλέπετε τον κόσμο χωρίς ποτέ να αφήσετε τον καναπέ σας!)

Μαρκαρισμένο με την αναγνωρίσιμη κόκκινη γραμμή που κοσμεί κανονικά τους φακούς Canon, ο εκτυπωτής PRO-1000 προσφέρει την εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης που επιθυμούν οι επαγγελματίες φωτογραφιών. Το σύστημα μελάνης LUCIA PRO 11 χρωμάτων και χρωμίου Optimizer επιτυγχάνει ευκρινείς εικόνες με αξιοσημείωτη στιλπνότητα σε όλους τους τύπους μέσων. Διαθέτει τέσσερα μονόχρωμα μελάνια που ελαχιστοποιούν το μπρούντζο και δημιουργούν βαθιά μαύρα χρώματα για δραματικές εκτυπώσεις σε γκρι. Επιπλέον, η τεχνολογία FINE (Full-Photolithography Inkjet Nozzle Engineering) της Canon επιτρέπει την εκτύπωση με μικροσκοπικά σταγονίδια και υψηλές αναλύσεις μέχρι 4.800 με 2.400 κουκίδες ανά ίντσα.

Εκτυπώνοντας φωτογραφίες έως 17 x 22 ίντσες, το PRO-1000 προσφέρει τις μεγαλύτερες φωτογραφίες μεγέθους της γραμμής imagePROGRAF. Εκτυπώνει ταχύτερα και πιο αθόρυβα από ό, τι αναμενόταν από πολλούς αναθεωρητές της Amazon, παράγοντας μια έγχρωμη φωτογραφία 13 x 19 ιντσών σε 2 λεπτά και 30 δευτερόλεπτα. Είναι επίσης εύκολο να συνδεθείτε με διαθέσιμες επιλογές USB 2.0, Ethernet και WiFi. Το τελευταίο σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με την εφαρμογή Canon PRINT για να στέλνετε ασύρματα αρχεία από το smartphone ή το tablet σας, καθώς και να παρακολουθείτε απομακρυσμένα τα επίπεδα μελάνης και την κατάσταση του εκτυπωτή.

Στις 28,5 x 17 x 11,2 ίντσες και ζυγίζοντας ένα βαρύ 70,5 κιλά, αυτό το μηχάνημα είναι ένα θηρίο με όλα τα μέτρα. Αλλά αν είναι η ποιότητα που λαχταράτε, θα σας προσφέρει αξέχαστη τέχνη ... υποθέτοντας ότι πήρατε μια φωτογραφία αξίζει τον κόπο να ξεκινήσετε.

Σε σύγκριση με τον προκάτοχό του, ο SP-2, ο ασύρματος εκτυπωτής SP-3 διαχειρίζεται το μεγαλύτερο μέγεθος ταινίας Instax Square χωρίς να προσθέτει πολλά μεγέθη στον ίδιο τον εκτυπωτή. Θα χρειαστεί να κερδίσετε λίγο περισσότερα χρήματα, καθώς η ίδια η ταινία είναι πιο ακριβή αλλά εκτός από αυτό είναι μια θαυμάσια επιλογή.

Αν υπολογίσετε 5,1 x 4,6 x 1,8 ίντσες και ζυγίζετε ένα ελαφρύ 11,1 ουγκιές, μπορείτε να γλιστρήσετε τον εκτυπωτή στην τσάντα σας χωρίς πρόβλημα. Είναι τροφοδοτούμενη από μπαταρία (χρεώνεται μέσω θύρας microUSB), η οποία καθιστά ακόμα πιο φορητή και θα παρέχει περίπου 160 εκτυπώσεις ανά φόρτιση. Εκτυπώνει τετράγωνες εικόνες μέχρι 2,4 ίντσες που θυμίζουν παλιά Polaroids αλλά με καλύτερη ποιότητα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Instax Share για να στείλετε εικόνες στον εκτυπωτή, καθώς και να προσθέσετε φίλτρα και να κάνετε μικρές αλλαγές. Ωστόσο, αν θέλετε να κάνετε μεγαλύτερες επεξεργασίες, συνιστούμε να κάνετε λήψη μιας ειδικής εφαρμογής επεξεργασίας.

Για έναν εκτυπωτή φωτογραφιών που μπορεί να τα κάνει όλα, συνιστούμε το HP DeskJet DJ2655. Εκτυπώνει όχι μόνο εκπληκτικές φωτογραφίες, αλλά μπορεί επίσης να σαρώσει εικόνες απευθείας στον υπολογιστή σας και να τις αντιγράψει.

Σε αυτό το σημείο τιμών, είναι ασυνήθιστο να βρείτε έναν εκτυπωτή που μπορεί να συνδεθεί ασύρματα στον υπολογιστή σας ή να εκτυπώσει από κινητές συσκευές, αλλά ο DJ2655 κάνει και τα δύο αυτά πράγματα. Ο σχεδιασμός του είναι κομψός και μοντέρνος, διαθέτει έναν πίνακα ελέγχου LED στην επάνω αριστερή γωνία, μια μικρή οθόνη LCD και ένα δίσκο εισόδου που περιέχει 60 φύλλα χαρτιού. Μετρούται 5,87 x 16,74 x 11,97 ίντσες, ζυγίζει 7,5 κιλά και εκτυπώνει σελίδες μέχρι 8,5 x 14 ίντσες. Αν και δεν είναι ο γρηγορότερος εκτυπωτής στην αγορά, διαθέτει στιγμιαία στεγνή μελάνη, ώστε να μπορείτε να χειρίζεστε τις φωτογραφίες σας μόλις είναι έτοιμοι χωρίς να φοβούνται να τα μουτζουρώνουν.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .