Εγγραφή από καλωδιακό / δορυφορικό DVR σε συσκευή εγγραφής DVD

Τι να κάνετε με το βίντεο στο DVR σας μετά την πλήρη φόρτιση του σκληρού δίσκου

Με την αυξανόμενη χρήση των ψηφιακών συσκευών εγγραφής βίντεο (όπως καλωδιακά ή δορυφορικά DVR) έρχεται το ερώτημα τι πρέπει να κάνουμε όταν γεμίσουν οι σκληροί δίσκοι τους. Μπορεί να μπορείτε να μεταφέρετε τις εγγραφές του σκληρού σας δίσκου σε DVD, αλλά υπάρχουν ορισμένοι περιορισμοί. Για να μάθετε περισσότερα, συνεχίστε να διαβάζετε.

Πριν ξεκινήσετε

Η φυσική διαδικασία εγγραφής από ένα DVR σε μια συσκευή εγγραφής DVD είναι η ίδια με την εγγραφή σε ένα VCR ή σε ένα DVD recorder / VCR combo. Στην πραγματικότητα, το εγχειρίδιο χρήσης DVR ή DVD Recorder θα πρέπει να έχει μια σελίδα που να το απεικονίζει.

Μπορείτε να συνδέσετε ένα DVR σε μια συσκευή εγγραφής DVD, υπό την προϋπόθεση ότι είναι διαθέσιμες οι ακόλουθες επιλογές σύνδεσης. Χρησιμοποιήστε είτε τις εξόδους βίντεο S-Video ή Yellow Composite , μαζί με τις έξοδοι στερεοφωνικού ήχου ανάγνωσης / λευκού του DVR στο S-Video ή το Composite Video και τις κόκκινες / λευκές αναλογικές στερεοφωνικές εισόδους του DVD recorder.

Είναι σημαντικό πριν αγοράσετε DVD recorder ή DVD combo / VHS VCR combo ότι το DVR σας έχει τις επιλογές σύνδεσης που αναφέρονται παραπάνω - εάν το DVR σας έχει μόνο εξόδους HDMI για video / video ή HDMI για οπτικές και ψηφιακές οπτικές / ομοαξονικές εξόδους για ήχο , τότε δεν έχετε καλή τύχη καθώς οι συσκευές εγγραφής DVD δεν παρέχουν αυτές τις επιλογές εισόδου - Με άλλα λόγια, είναι απαραίτητο για το DVR σας να αναλογικές έξοδοι βίντεο και ήχου, ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε σήματα βίντεο και ήχου στη συσκευή εγγραφής DVD σας για να αντιγράψετε τις εγγραφές σας από το DVR σε DVD.

Ο συντελεστής προστασίας αντιγραφής

Επίσης, ακόμη και η συσκευή εγγραφής DVR και DVD έχει συμβατές συνδέσεις, ένας άλλος παράγοντας που πρέπει να θυμάστε είναι ότι με ορισμένα προγράμματα που μπορεί να έχετε καταγράψει στο DVR σας, όπως αυτά που προέρχονται από HBO, Showtime, On-demand υπηρεσίες προγράμματος, -premium κανάλια, χρησιμοποιούν έναν τύπο αντιγραφής-προστασίας που επιτρέπει μια αρχική καταγραφή σε ένα DVR, αλλά θα εμποδίσει το πρόγραμμα αυτό να αντιγραφεί περαιτέρω σε DVD ή VHS. Δεδομένου ότι αυτό είναι τυχαίο, δεν θα ξέρετε μέχρι να το δοκιμάσετε ή να λάβετε υπόψη οποιαδήποτε μηνύματα προστασίας κατά της αντιγραφής πριν αρχίσει το πρόγραμμα. Εάν η συσκευή εγγραφής DVD ανιχνεύσει ένα σήμα που προστατεύεται από την αντιγραφή, θα εμφανίζει συνήθως ένα μήνυμα στην πρόσοψη του DVD recorder και, ενδεχομένως, θα αφαιρέσει το δίσκο DVD.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την αυξημένη χρήση της προστασίας αντιγραφής που μπορεί να αποτρέψει τη μεταφορά των εγγραφών από ένα DVR σε μια συσκευή εγγραφής DVD, ανατρέξτε στο άρθρο μου: Η περίπτωση του DVD recorder εξαφανίσεων .

Βήματα εγγραφής DVR σε DVD

Εάν θέλετε να μεταφέρετε τις εγγραφές που έχετε κάνει στο DVR σε DVD, ακολουθήστε τα βασικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

Άλλα πράγματα που πρέπει να ληφθούν υπόψη

Εάν εγγράφεστε σε καλωδιακές / δορυφορικές υπηρεσίες HD και διαθέτετε DVR High-Def ως τμήμα αυτής της υπηρεσίας, η εγγραφή στο DVD recorder δεν θα είναι σε υψηλή ευκρίνεια, καθώς το DVD δεν είναι φορμά υψηλής ευκρίνειας. Αυτό που θα συμβεί είναι ότι το DVR θα υποβαθμίσει την έξοδο εγγραφής σε τυπική ευκρίνεια μέσω των εξόδων βίντεο S-video ή Composite (κίτρινο), έτσι ώστε το DVD recorder να μπορεί να καταγράφει το σήμα σε DVD.

Αν νομίζετε ότι η χρήση ενός Blu-ray Disc recorder θα σας επιτρέψει να κάνετε αντίγραφα του καλωδιακού / δορυφορικού περιεχομένου σας σε HD, είναι επίσης σημαντικό να σημειώσετε ότι στις ΗΠΑ δεν μπορείτε να εγγράψετε οποιοδήποτε περιεχόμενο HD από ένα DVR σε μια συσκευή εγγραφής δίσκων Blu-ray .

Τέλος, για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις συσκευές εγγραφής DVD μπορεί και δεν μπορεί να κάνει, ελέγξτε τις πλήρεις Συχνές ερωτήσεις του DVD Recorder