Χαρακτηριστικά υλικού και λογισμικού του iPhone 4S

Ανακοινώθηκε: 4 Οκτωβρίου 2011
Δημοσιεύθηκε: 14 Οκτωβρίου 2011
Διακοπή: 9 Σεπτεμβρίου 2014

Όταν το iPhone 4S έκανε το ντεμπούτο του, ήταν πιο αξιοσημείωτο για τα λογισμικά χαρακτηριστικά του από το υλικό του. Το υλικό προσφέρει βελτιωμένες βελτιώσεις στις αναμενόμενες περιοχές - έναν ταχύτερο επεξεργαστή, μια καλύτερη κάμερα, βελτιωμένη ποιότητα για εγγραφή βίντεο - αλλά το λογισμικό πήρε όλους τους τίτλους.

Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το Siri, το iMessage, το Κέντρο Ειδοποίησης και το iCloud έκαναν ντεμπούτο μαζί με το iPhone 4S (το Siri ήταν, τότε, ένα αποκλειστικό χαρακτηριστικό του 4S, ενώ τα άλλα χαρακτηριστικά ήταν μέρος του iOS 5 , το οποίο ήρθε με το 4S). Αυτά τα χαρακτηριστικά έχουν αρχίσει να γίνονται θεμελιώδη μέρη των οικοσυστημάτων iOS και Mac σε μια σειρά συσκευών της Apple.

Το iPhone 4S ήταν επίσης το πρώτο iPhone που εργάστηκε επίσημα στο δίκτυο Sprint.

Χαρακτηριστικά λογισμικού iPhone 4S

Οι πιο σημαντικές προσθήκες λογισμικού για το ντεμπούτο στις 4S περιλαμβάνουν:

Χαρακτηριστικά υλικού του iPhone 4S

Οι αξιοσημείωτες αλλαγές στις δυνατότητες υλικού του iPhone 4S ήταν:

iPhone 4S Χωρητικότητα

16 GB
32 GB
64 GB

Διάρκεια ζωής μπαταρίας iPhone 4S

Φωνητικές κλήσεις

Διαδίκτυο

βίντεο

Ήχος

Διάφορα.

Αμερικανοί μεταφορείς

AT & T
Τρέχω
Verizon

Χρωματιστά

Μαύρος
άσπρο

Μέγεθος

4,5 ύψος κατά 2,31 πλάτος κατά 0,37 βαθμούς, σε ίντσες

Βάρος

4,9 ουγγιές

Διαθεσιμότητα

Ημερομηνία κυκλοφορίας: 14 Οκτωβρίου 2011 στο
ΜΑΣ
Καναδάς
Αυστραλία
Ηνωμένο Βασίλειο
Γαλλία
Γερμανία
Ιαπωνία.

Το τηλέφωνο ξεκίνησε στις 28 Οκτωβρίου στην Αυστρία, Βέλγιο, Τσεχία, Δανία, Εσθονία, Φινλανδία, Ουγγαρία, Ιρλανδία, Ιταλία, Lativa, Λιχτενστάιν, Λιθουανία, Λουξεμβούργο, Μεξικό, Τη Σουηδία και την Ελβετία. Ορισμένες άλλες χώρες έλαβαν το τηλέφωνο μέχρι το τέλος του 2011.

Η μοίρα των προηγούμενων μοντέλων iPhone

Σε αντίθεση με το παρελθόν, όταν η εισαγωγή ενός νέου μοντέλου σήμαινε ότι η προηγούμενη είχε διακοπεί, τόσο το iPhone 3GS όσο και το iPhone 4 εξακολουθούσαν να πωλούνται για αρκετό καιρό μετά την κυκλοφορία του 4S. Το iPhone 3GS 8GB πωλήθηκε για $ 0,99 με σύμβαση διάρκειας δύο ετών, ενώ το iPhone 4 8GB ήταν 99 δολάρια με σύμβαση διάρκειας δύο ετών. Το 3GS σταμάτησε το Σεπτέμβριο του 2012, ενώ τα 4 επέζησαν μέχρι τις αρχές του 2014.

Κρίσιμη υποδοχή του iPhone 4S

Με την απελευθέρωσή του, το 4S χαιρετίστηκε με ενθουσιώδεις κριτικές από μεγάλο μέρος του τεχνολογικού τύπου. Μια δειγματοληψία αυτών των ανασκοπήσεων περιλαμβάνει:

Πωλήσεις iPhone 4S

Το iPhone 4S ήταν στο επίκεντρο μιας τεράστιας έκρηξης στις πωλήσεις iPhone. Τον Μάρτιο του 2011, περίπου 6 μήνες πριν την κυκλοφορία του 4S, η Apple είχε πουλήσει περίπου 108 εκατομμύρια iPhones κάθε φορά . Δύο χρόνια αργότερα τον Νοέμβριο του 2013, ο αριθμός αυτός είχε επεκταθεί σε πάνω από 420 εκατομμύρια iPhone.

Το iPhone 4S δεν ήταν το μόνο iPhone προς πώληση εκείνη την εποχή. Όπως σημειώθηκε παραπάνω, τα 3GS και τα 4 ήταν ακόμα πωλημένα μετά το debut του 4S και το iPhone 5 κυκλοφόρησε τον Σεπτέμβριο του 2012. Ωστόσο, το 4S ήταν αρκετά δημοφιλές ώστε να μην τερματιστεί επίσημα μέχρι το 2014, σχεδόν τρία ολόκληρα χρόνια μετά ελευθέρωση.