Δημιουργία λιστών αναπαραγωγής με το iTunes Genius

01 από 03

Εισαγωγή στη δημιουργία λιστών αναπαραγωγής με iTunes Genius

Το χαρακτηριστικό iTunes Genius του iTunes μπορεί να σας βοηθήσει να ανακαλύψετε νέα μουσική που δεν έχετε ακούσει ποτέ, αλλά μπορεί να παρουσιάσει τη μουσική που έχετε ήδη στη βιβλιοθήκη του iTunes με νέους τρόπους - ειδικά με τη μορφή playlist Genius .

Οι λίστες αναπαραγωγής Genius διαφέρουν από τις λίστες αναπαραγωγής που δημιουργείτε εσείς ή ακόμα και έξυπνες λίστες αναπαραγωγής , οι οποίες δημιουργούνται με βάση τα κριτήρια ταξινόμησης που επιλέγετε. Οι playlists Genius χρησιμοποιούν τη συλλογική νοημοσύνη των χρηστών του iTunes Store και του iTunes για να δημιουργήσουν playlists που συνδυάζουν τα σχετικά τραγούδια και δημιουργούν λίστες αναπαραγωγής που θα ακούγονται πολύ καλά.

Εφαρμόζοντας αυτό το Genius, το πιστεύετε ή όχι, δεν παίρνει σχεδόν καθόλου εργασία. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε για να δημιουργήσετε ένα.

Πρώτα, βεβαιωθείτε ότι έχετε το iTunes 8 ή μεγαλύτερο και έχετε ενεργοποιημένο το Genius . Στη συνέχεια, πρέπει να βρείτε ένα τραγούδι που θα χρησιμοποιηθεί ως βάση της λίστας αναπαραγωγής σας. Περιηγηθείτε στη βιβλιοθήκη του iTunes σε αυτό το τραγούδι. Μόλις το αποκτήσετε, υπάρχουν δύο τρόποι δημιουργίας της λίστας αναπαραγωγής:

02 του 03

Ελέγξτε τη λίστα αναπαραγωγής μεγαφώνων

Σε αυτό το σημείο, το iTunes μπαίνει. Χρειάζεται το τραγούδι που έχετε επιλέξει και συλλέγει πληροφορίες από το iTunes Store και άλλους χρήστες του Genius. Εξετάζει ποια τραγούδια αρέσουν στους ανθρώπους που τους αρέσει και στη συνέχεια χρησιμοποιούν αυτές τις πληροφορίες για να δημιουργήσουν το Playlist Genius.

Το iTunes παρουσιάζει στη συνέχεια το Playlist Genius. Πρόκειται για μια λίστα αναπαραγωγής 25 τραγουδιών, ξεκινώντας από το τραγούδι που επιλέξατε. Μπορείτε είτε να αρχίσετε να το απολαμβάνετε είτε, για να δείτε ποιες άλλες επιλογές έχετε, προχωρήστε στο επόμενο βήμα.

03 του 03

Αναθεωρήστε ή αποθηκεύστε τη λίστα αναπαραγωγής Genius

Μπορεί να είστε ικανοποιημένοι με τη λίστα αναπαραγωγής Genius όπως είναι, αλλά αν θέλετε να την τροποποιήσετε, μπορείτε.

Το προεπιλεγμένο μήκος της λίστας αναπαραγωγής είναι 25 τραγούδια, αλλά μπορείτε να το προσθέσετε σε αυτό. Κάντε κλικ στα αναπτυσσόμενα 25 τραγούδια κάτω από τη λίστα αναπαραγωγής και επιλέξτε 50, 75 ή 100 τραγούδια και η λίστα αναπαραγωγής θα αναπτυχθεί.

Για να ανακαλέσετε τυχαία τη σειρά των τραγουδιών, κάντε κλικ στο κουμπί Ανανέωση . Μπορείτε επίσης να αλλάξετε με μη αυτόματο τρόπο τη σειρά των τραγουδιών, σύροντάς τα και αποθέτοντάς τα.

Το επόμενο βήμα σας εξαρτάται από την έκδοση του iTunes που έχετε. Στο iTunes 10 ή νωρίτερα , αν είστε ικανοποιημένοι με τη λίστα αναπαραγωγής, κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση λίστας αναπαραγωγής για να αποθηκεύσετε τη λίστα αναπαραγωγής. Στο iTunes 11 ή σε υψηλότερη έκδοση , δεν χρειάζεται να αποθηκεύσετε τη λίστα αναπαραγωγής. αυτόματα αποθηκεύεται. Αντ 'αυτού, μπορείτε απλά να κάνετε κλικ στο κουμπί αναπαραγωγής δίπλα στο όνομα της λίστας αναπαραγωγής ή να κάνετε κλικ στο κουμπί ανακατέματος.

Και αυτό είναι! Αν το iTunes είναι όπως το Genius όπως ισχυρίζεται, θα πρέπει να αγαπάτε αυτά τα playlist για τις επόμενες ώρες.