Τι είναι ένα αρχείο HTC;

Πώς να ανοίξετε, να επεξεργαστείτε και να μετατρέψετε αρχεία HTC

Ένα αρχείο με την επέκταση αρχείου HTC είναι ένα αρχείο HTML Component.

Είναι πραγματικά απλά αρχεία HTML που περιέχουν δέσμες ενεργειών ή κώδικα προγραμματισμού που καθορίζει η Microsoft και οι οποίοι βοηθούν τον Internet Explorer (ορισμένες εκδόσεις, ούτως ή άλλως) να εμφανίζουν σωστά νεότερες τεχνικές που υποστηρίζουν εγγενώς άλλα προγράμματα συμβατά με τα πρότυπα.

Για παράδειγμα, μέσα σε ένα αρχείο HTML μπορεί να υπάρχει κάποιος κώδικας CSS που να διαβάζει κάτι όπως "behavior: url (pngfix.htc)", έτσι ώστε το αρχείο HTML να καλεί τον συγκεκριμένο κώδικα στο αρχείο HTC που ισχύει για εικόνες.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τα στοιχεία HTML στον οδηγό αναφοράς της HTC της Microsoft.

Σημείωση: Το "HTC" αναφέρεται επίσης στην HTC Corporation, μια εταιρία τηλεπικοινωνιακού εξοπλισμού της Ταϊβάν. Αν έχετε "αρχεία HTC" που σχετίζονται με τη συσκευή σας HTC, αυτά πιθανότατα δεν έχουν καμία σχέση με τη μορφή αρχείου Component HTML και πιθανώς να μην χρησιμοποιήσετε την επέκταση αρχείου .HTC. Συνεχίστε να διαβάζετε αν θέλετε να ανοίξετε ή να μετατρέψετε αρχεία βίντεο HTC.

Πώς να ανοίξετε ένα αρχείο HTC

Τα αρχεία HTC βασίζονται σε κείμενα, ώστε να μπορούν να ανοίγουν και να επεξεργάζονται με το Σημειωματάριο σε Windows, Notepad ++ ή σε οποιονδήποτε άλλο επεξεργαστή κειμένου.

Το Visual Studio της Microsoft μπορεί επίσης να ανοίξει αρχεία HTC.

Ένα αρχείο HTC θα πρέπει να ανοίξει με τον Internet Explorer πάρα πολύ, αλλά σε αντίθεση με τα δύο προγράμματα που μόλις ανέφερα, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε το αρχείο HTC στο IE, αφού το άνοιγμα θα σας αφήσει να δείτε το κείμενο σαν μια ιστοσελίδα.

Σημείωση: Οι πιο δημοφιλείς παίκτες πολυμέσων θα πρέπει να μπορούν να παίξουν οποιοδήποτε βίντεο HTC που μπορεί να έχετε από μια συσκευή HTC. Το VLC είναι ένα παράδειγμα. Αν το πρόγραμμα αυτό δεν λειτουργεί, συνεχίστε να διαβάζετε για να δείτε πώς μπορείτε να μετατρέψετε ένα αρχείο βίντεο HTC σε μια κοινή μορφή αρχείου βίντεο που θα πρέπει τότε να ανοίξει το VLC.

Αν διαπιστώσετε ότι μια εφαρμογή στον υπολογιστή σας προσπαθεί να ανοίξει το αρχείο HTC, αλλά είναι λάθος εφαρμογή ή εάν προτιμάτε να έχετε ένα άλλο εγκατεστημένο πρόγραμμα, ανοίξτε αρχεία HTC, δείτε το Πώς να αλλάξετε το προεπιλεγμένο πρόγραμμα για έναν οδηγό επέκτασης συγκεκριμένου αρχείου για να κάνετε αυτή την αλλαγή στα Windows.

Πώς να μετατρέψετε ένα αρχείο HTC

Οι πιο συνηθισμένες μορφές αρχείων μπορούν να μετατραπούν σε μια νέα μορφή ώστε να μπορούν να χρησιμοποιηθούν με άλλα προγράμματα ή για άλλους σκοπούς από ό, τι επιτρέπει η αρχική μορφή. Αυτοί οι τύποι αρχείων συνήθως μετατρέπονται με δωρεάν μετατροπέα αρχείων .

Ωστόσο, πιθανότατα δεν υπάρχουν λόγοι για να μετατραπεί το ίδιο το αρχείο .HTC σε οποιαδήποτε άλλη μορφή. Ορισμένες από τις συμπεριφορές στο αρχείο ενδέχεται να μπορούν να μετατραπούν σε JavaScript. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτό στο ehud.pardo / blog.

Σημείωση: Αναρωτιέστε πώς να μετατρέψετε τα αρχεία βίντεο HTC που έχετε τραβήξει από μια συσκευή HTC; Αυτά τα αρχεία δεν σχετίζονται καθόλου με τη μορφή αρχείου HTML - είναι πιθανότατα σε μια κοινή μορφή αρχείου βίντεο που υποστηρίζεται από τα περισσότερα εργαλεία μετατροπής βίντεο . Επιλέξτε ένα πρόγραμμα από τη λίστα για να μετατρέψετε το αρχείο HTC σε διαφορετική μορφή βίντεο όπως MP4 , MKV , FLV , WMV κ.λπ.

Περισσότερα βοήθεια με τα αρχεία HTC

Ανατρέξτε στην ενότητα Λήψη περισσότερης βοήθειας για πληροφορίες σχετικά με την επικοινωνία μαζί μου σε κοινωνικά δίκτυα ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη δημοσίευση σε φόρουμ τεχνικής υποστήριξης και πολλά άλλα. Επιτρέψτε μου να μάθω τι είδους προβλήματα αντιμετωπίζετε με το άνοιγμα ή τη χρήση του αρχείου HTC και θα δω τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω.