Συμβουλές για την επιλογή φορητού DVD player

Πώς να επιλέξετε το καλύτερο φορητό φορέα DVD για τις ανάγκες σας

Στον σημερινό κόσμο των κινητών, τα smartphones και τα tablet έχουν μετατραπεί σε de facto φορητές συσκευές αναπαραγωγής ταινιών για τους περισσότερους ανθρώπους. Ωστόσο, για πολλούς ανθρώπους, η δυνατότητα παρακολούθησης της συλλογής DVD εν κινήσει παραμένει μια σημαντική πηγή διασκέδασης.

Είτε πρόκειται για εκτοξευτές αεριωθούμενων αεροσκαφών, είτε για συχνές πτήσεις, είτε για γονείς που δεν θέλουν να ακούσουν τις τέσσερις τρομακτικές λέξεις "Είμαστε ακόμα εκεί;" από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου, ένα φορητό DVD player μπορεί να προχωρήσει σε μεγάλο βαθμό στην ανακούφιση των πιο εγκόσμια πτυχές του να είναι έξω και περίπου.

Εδώ είναι μια ματιά στα πράγματα που πρέπει να σκεφτείτε πριν αγοράσετε ένα φορητό DVD player. Για μια λίστα με τους καλύτερους παίκτες που δοκιμάσαμε, ανατρέξτε στη λίστα Top Portable DVD Players .

Τι είδους φορητή συσκευή αναπαραγωγής DVD θέλετε;

Θα πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά αν θα χρησιμοποιείτε κυρίως το φορητό σας DVD player ως συσκευή μεταφοράς ή, για παράδειγμα, ένα φορέα αυτοκινήτου.

Αν θέλετε το πρώτο, πάρτε ένα φορητό DVD player φορητού τύπου που θα ξεκουραζόταν άνετα στο ... καλά, γύρο. Εάν ο στόχος σας είναι ένα φορητό DVD player που χρησιμεύει ως φορέας αυτοκινήτων, σκεφτείτε να πάρει ένα σχεδιασμένο για χρήση οχημάτων.

Τα περισσότερα από αυτά, όπως το Philips PET7402A , έρχονται με δύο οθόνες που μπορούν να εγκατασταθούν πίσω από το προσκέφαλο των μπροστινών καθισμάτων έτσι ώστε οι επιβάτες στην πλάτη να μπορούν να παρακολουθήσουν άνετα την ίδια ταινία. Στην ιδανική περίπτωση, θα θέλετε και οι δύο οθόνες να διαθέτουν υποδοχές ακουστικών, για μεγαλύτερη ευελιξία.

Διαφορετικά, μπορείτε να έχετε εγκατεστημένο ένα DVD player αυτοκινήτου, όπως ένα Boss Audio ή ένα ενσωματωμένο δέκτη DVD, όπως το Pioneer AVH-280BT, καθώς και οθόνες για τα προσκέφαλα του αυτοκινήτου σας, αν έχετε χρήματα για ανταλλακτικά, t χρειάζεστε έναν παίκτη που θα μπορούσατε να πάρετε μαζί σας μέσα και έξω από το αυτοκίνητο.

Μιλώντας για ευελιξία, μερικοί "κανονικοί" παίκτες έρχονται επίσης με ιμάντες συγκράτησης για χρήση αυτοκινήτων. Αυτά είναι εξαιρετικά για τους λαούς που θέλουν να αγοράσουν ένα φορητό DVD player που θα φέρουν ως επί το πλείστον, αλλά εξακολουθούν να θέλουν την επιλογή να είναι σε θέση να το τοποθετήσετε μέσα σε ένα όχημα, εάν προκύψει η ανάγκη να διασκεδάσουν τα παιδιά.

Απλά σιγουρευτείτε ότι τα λουριά τους σωστά. Δεν θέλετε η επένδυσή σας σε λογικές τιμές να χτυπά στο πάτωμα ή να χτυπήσει κάποιον φτωχό επιβάτη στην πλάτη.

Διαστάσεις συμβατότητας

Σχεδιάζετε να χρησιμοποιήσετε το φορητό σας DVD player ως συσκευή που μπορείτε να μεταφέρετε από το σπίτι σε δωμάτιο στο σπίτι; Ίσως χρειάζεστε μόνο ασφάλιση υγείας κατά τη διάρκεια της περιστασιακής οικογενειακής συγκέντρωσης σε περίπτωση που οι συγγενείς αρχίσουν να μιλάνε για τις φρίκες που προκάλεσε η κακή θεία σας;

Αν ναι, μπορείτε να πάτε με έναν από τους πιο ογκώδεις με μια μεγαλύτερη οθόνη και να απολαύσετε τη μεγαλύτερη εμπειρία προβολής με θωράκιση προσώπου που έρχεται μαζί του.

Τι εάν πετάω πολύ;

Αν θέλετε, ωστόσο, ένα συνηθισμένο σύντροφο, τότε ίσως να θέλετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να πάτε για μικρότερο παίκτη.

Όχι μόνο το βάρος προστίθεται εύκολα όταν γεμίζετε τα πράγματα στην εκτέλεσή σας, αλλά δεν θέλετε να παίζετε με ένα τεράστιο παίκτη, όταν βγάζετε τα παπούτσια σας και εκκενώσετε τις τσέπες σας όπως άλλοι επιβάτες δίνουν εσείς το κακό βλέμμα ενώ περνάτε από την ασφάλεια του αεροδρομίου.

Ευεξία των μέσων ενημέρωσης

Αγαπάτε να παρακολουθείτε κορεατικά ή ασιατικά δράματα; Στη συνέχεια, ίσως θέλετε ένα φορητό DVD player που μπορεί να αναπαράγει βίντεο CD. Ίσως σας αρέσει να βλέπετε το ιαπωνικό anime που έχετε κατεβάσει από το διαδίκτυο. Τότε ίσως θα θελήσετε έναν παίκτη που παίζει αρχεία DIVX ή AVI

Συμβουλή: Εάν τα αρχεία βίντεο έχουν μορφοποιηθεί κατά κύριο λόγο σε MKV, κάτι που είναι λίγο πρόκληση για να βρείτε ένα φορητό DVD player για, μπορείτε πάντα να μετατρέψετε τα βίντεο σε άλλη μορφή αρχείου με δωρεάν μετατροπέα αρχείων βίντεο .

Οι νεότεροι παίκτες που μπορούν να παίξουν δίσκους Blu-ray αρχίζουν επίσης να εμφανίζονται. Ορισμένοι μπορούν ακόμη να παίξουν περιεχόμενο που δεν είναι βίντεο, όπως MP3 ή JPEG φωτογραφίες, αν θέλετε κάτι που διπλασιάζεται ως media player.

Έχει το χυμό;

Όπως και με οποιαδήποτε φορητή συσκευή, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας αποτελεί πρωταρχικό μέλημα. Μετά από όλα, δεν υπάρχει τίποτα πιο φρικτό από το να εξαντλείται ο χυμός ακριβώς όπως η αγαπημένη σας σκηνή παραλίας βόλεϊ με τα χαμηλωμένα δίχτυα από το Top Gun παίζει ένθερμα στην οθόνη του φορητού σας DVD player.

Στην ιδανική περίπτωση, θα θέλετε μια συσκευή με διάρκεια μπαταρίας τουλάχιστον 3,5 ωρών έως 4 ωρών, ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε δύο κανονικές κινήσεις ή μία από αυτές τις εκτεταμένες περικοπές ταινιών Lord of the Rings. Λοιπόν, αυτό ή να είναι σε θέση να επιστρέψει και να επανεξετάσει το Top Gun βόλεϊ σκηνή με τον Tom Cruise ξανά και ξανά και ξανά και ξανά ....

Μέγιστες εξόδους

Φορητά DVD players δεν είναι μόνο για τη λήψη ταινιών σας εν κινήσει. Μερικές φορές, είναι επίσης ωραίο να έχετε τη δυνατότητα να το συνδέσετε στην τηλεόρασή σας στο σπίτι.

Αν σας αρέσει αυτή η δυνατότητα, βεβαιωθείτε ότι έχετε μια φορητή συσκευή αναπαραγωγής DVD με συνδέσεις ήχου-βίντεο που συνδέονται σε οποιαδήποτε τυποποιημένη τηλεόραση. Συσκευές όπως ο φορέας Blu-ray DMP-B15 της Panasonic έχουν ακόμη μια θύρα HDMI που σας επιτρέπει να την συνδέσετε σε μια τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας.

Για τους ομιλητές, ορισμένοι παίκτες προσφέρουν επίσης δυνατότητα surround ήχου.

Έξτρα και κόστος

Οι πρόσθετες λειτουργίες μπορούν να προχωρήσουν πολύ στην προσθήκη λίγο περισσότερης απόλαυσης στη φορητή εμπειρία προβολής σας.

Ορισμένοι παίκτες, για παράδειγμα, διαθέτουν οθόνες που μπορούν να στρέψουν γύρω για εύκολη προβολή, να διπλώσουν σε σχήμα δισκίου ή ακόμα και να σηκωθούν σαν πλαίσιο εικόνας. Άλλοι ρίχνουν την πρόσβαση στο YouTube μέσω ασύρματης σύνδεσης.

Όσον αφορά το κόστος, τα καλά νέα είναι ότι φορητές συσκευές αναπαραγωγής DVD είναι διαθέσιμες σε σχεδόν οποιοδήποτε προϋπολογισμό. Φυσικά, οι συσκευές με μεγαλύτερες οθόνες και πολλά χαρακτηριστικά θα έρθουν με υψηλότερη τιμή, αλλά μπορείτε ακόμα να πάρετε κάποιες αρκετά στερεές συσκευές κάτω των $ 200, εάν ψωνίζετε.