Αναθεώρηση: Φορητό DVD Player Philips PET7402A

Το DVD Player διπλής οθόνης της Philips αποτελεί καλή επιλογή για προβολή σε αυτοκίνητο

Το Philips PET7402A είναι ένα φορητό DVD player σχεδιασμένο για χρήση στο αυτοκίνητο. Αυτό το καθιστά μια ελκυστική επιλογή για τους λαούς που τους αρέσει να κρατούν τους επιβάτες - ειδικά εκείνους που έχουν την τάση να ρωτούν "Είμαστε ακόμα εκεί;" - ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια μεγάλων ταξιδιών.

Η συσκευή έρχεται επίσης με μετασχηματιστή εναλλασσόμενου ρεύματος και καλώδια σύνδεσης τηλεόρασης ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιείτε στο σπίτι. Αλλά ενώ homebodies θα εκτιμήσουν αυτή την επιλογή, το μεγαλύτερο σημείο πώλησης για αυτή τη συσκευή παραμένει η οδική αξία της. Ως εκ τούτου, ο οδηγός σας αποφάσισε να βάλει τον παίκτη από τους βηματισμούς του κατά τη διάρκεια τριήμερου οδικού ταξιδιού με συγγενείς. Διαβάστε παρακάτω για να δείτε πώς προχώρησε.

Πλεονεκτήματα

Εύκολη εγκατάσταση

Η εγκατάσταση του Philips PET7402 μέσα σε ένα αυτοκίνητο είναι γρήγορη και εύκολη. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα κατσαβίδι για να τοποθετήσετε τους βραχίονες πίσω από τα προσκέφαλα των καθισμάτων οδηγού και συνοδηγού και είστε καλοί να πάτε. Αφού εγκατασταθούν οι βραχίονες στήριξης, είναι επίσης πολύ εύκολο να αφαιρέσετε τις οθόνες. Βασικά, απλώς τους clip τους και μακριά - αρκετά χρήσιμο όταν θέλετε να αφαιρέσετε προσωρινά τις οθόνες, έτσι ώστε να μην καταλήξετε δελεαστικούς κλέφτες να σπάσει στο αυτοκίνητό σας.

Ωραία ποιότητα βίντεο

Παρόλο που η ποιότητα εικόνας της οθόνης των 7 ιντσών δεν είναι σε γενικές γραμμές με μερικούς από τους καλύτερους παίκτες μιας μονάδας εκεί έξω, εξακολουθεί να είναι αρκετά καλό για τυπικό ορισμό. Παρά την ύπαρξη μιας οθόνης LCD, βλέπω κάποιες λιποθυμημένες γραμμές - όπως αυτές που βλέπετε σε μια παλιότερη τηλεόραση CRT με τυπική ευκρίνεια. Αλλά οι γραμμές δεν πρέπει να είναι τόσο μεγάλο ζήτημα από την απόσταση που θα παρακολουθείτε μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Και αν έχετε κατά κύριο λόγο μικρά παιδιά να παρακολουθούν, πιθανότατα δεν θα τους νοιάζει.

Τιμή

Δεδομένου ότι έχετε δύο οθόνες, η τιμή για το Philips PET7402 είναι αρκετά λογική. Έχω εξετάσει παίκτες μιας μονάδας που κοστίζουν περισσότερο από το σύνολο PET7402.

Επιλογές ακρόασης

Όπως και οι περισσότερες φορητές συσκευές αναπαραγωγής DVD, το Philips PET7402 ακούγεται καλύτερα με ένα ωραίο σετ ακουστικών για καλύτερο ήχο. Κάθε οθόνη διαθέτει υποδοχή ακουστικών, η οποία είναι μεγάλη όταν έχετε περισσότερους από έναν επιβάτες στο πίσω μέρος κατά τη διάρκεια μεγάλων ταξιδιών. Για τους λαούς χωρίς ακουστικά, η ένταση σε αυτή τη συσκευή είναι αρκετά δυνατή ώστε να ακούγεται στο δρόμο, ακόμη και στα αυτοκίνητα χωρίς την καλύτερη ηχομόνωση. Λάβετε υπόψη ότι η ποιότητα του ήχου μειώνεται όταν η συσκευή είναι στραμμένη προς τα πάνω.

Γρήγορη ταχύτητα προς τα εμπρός

Έχω πάντα αναρωτηθεί γιατί ορισμένοι παίκτες δεν έχουν αρκετά υψηλή ταχύτητα προώθησης. Αλλά αυτό δεν είναι πρόβλημα με το Philips PET7402, το οποίο μπορεί να προχωρήσει με ταχύτητα μέχρι και 32x. Αυτό είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για ταινίες που έχουν καεί στο σπίτι και δεν έχουν επιλογή επιλογής σκηνής.

Μειονεκτήματα

Δεύτερη οθόνη κουνιέται

Παρόλο που το Philips PET7402 λειτούργησε καλά κατά τη διάρκεια του μεγαλύτερου μέρους του ταξιδιού, υπήρχε μία φορά όταν η δεύτερη οθόνη δεν ενεργοποιήθηκε αυτόματα όταν ξεκίνησα το αυτοκίνητο μετά την πλήρωση του αερίου. Η δευτερεύουσα οθόνη ουσιαστικά έπρεπε να απενεργοποιηθεί στη συνέχεια και πάλι πριν δουλέψει. Στην πραγματικότητα, αισθάνεται σαν η δεύτερη οθόνη να αντιμετωπίζεται σχεδόν σαν ένα κοκκινοσκουφίτσα. Δεν έχει βάση, προσαρμογέα ή διαχωριστή για οικιακή χρήση. Χορηγείται, κανονικά δεν θα χρησιμοποιήσετε δύο οθόνες στο σπίτι αλλά φαίνεται απλά ότι η δεύτερη οθόνη δεν πήρε τόσο μεγάλη προσοχή όσο η πρώτη.

Δεν είναι απομακρυσμένη

Ένα τηλεχειριστήριο θα ήταν αρκετά χρήσιμο καθώς η πρόσβαση στα χειριστήρια μπορεί να είναι λίγο δύσκολη. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα ένα ζήτημα σε ένα κινούμενο αυτοκίνητο, όπου οι επιβάτες σας είναι όλοι ζωνάριοι ή αν έχετε νεότερα παιδιά που χρειάζονται βοήθεια για να λειτουργούν τα χειριστήρια. Ο δίσκος μέσα και έξω από το Philips PET7402 είναι επίσης δύσκολος όταν είναι τοποθετημένος σε ένα αυτοκίνητο.

Ζητήματα καλωδίωσης

Κατά τη διάρκεια μεγάλων ταξιδιών, τα καλώδια που συνδέουν τις οθόνες με τη θύρα του αυτοκινήτου και μεταξύ τους μπορούν εύκολα να μπλεγτούν. Το γεγονός ότι οι υποδοχές σύνδεσης για τη δεύτερη οθόνη βρίσκονται κάτω από την πλευρά (όπως στην πρώτη οθόνη) τους διευκολύνει να βγουν ή να χαλαρώσουν, κάτι που συνέβη μία φορά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μου.

Οχι μπαταρία

Η έλλειψη εσωτερικής μπαταρίας σημαίνει ότι δεν μπορείτε να πάρετε ούτε μια οθόνη σε ένα αεροπλάνο, κρίμα, αφού το μέγεθός τους τους καθιστά αρκετά εύκολο να πάρετε μαζί σε τέτοια ταξίδια. Αυτό σημαίνει επίσης ότι θα πρέπει να κάνετε αναζήτηση με το χέρι από όπου αφαιρέσατε μια ταινία σε περίπτωση που σταματήσετε το φυσικό αέριο κατά τη διάρκεια οδικού ταξιδιού.

Περιορισμένες επιλογές

Δεν έχετε πολλές επιλογές για να ρυθμίσετε τις ρυθμίσεις οθόνης όπως και με άλλους φορητούς παίκτες. Το Philips PET7402 επίσης δεν διαθέτει υποστήριξη DIVX, το οποίο είναι πάντα ένα ωραίο επιπλέον για να έχετε σε οποιαδήποτε φορητή συσκευή αναπαραγωγής.

Κλείσιμο Σκέψεις

Με δεδομένο τι προσφέρει για την τιμή, το Philips PET7402A είναι ένα στερεό φορητό DVD player για ανθρώπους που αναζητούν μια συσκευή που μπορούν να τοποθετήσουν μέσα σε ένα αυτοκίνητο. Όσοι ψάχνουν κυρίως για ένα φορητό DVD player που μπορούν να χρησιμοποιήσουν έξω από ένα αυτοκίνητο ή σε αεροπορικά ταξίδια πιθανότατα θέλουν να εξετάσουν κάτι άλλο. Αλλά για τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται κυρίως για έναν παίκτη που θα κρατήσει τα παιδιά που καταλαμβάνουν κατά τη διάρκεια μεγάλων οδικών ταξιδιών μέσα σε ένα αυτοκίνητο, το Philips PET7402 ταιριάζει στο λογαριασμό πολύ όμορφα.

Το φορητό DVD player Philips PET7402

Τιμή: 149,99 δολαρίων
Έρχεται με: Δύο οθόνες 7 ιντσών, βραχίονες τοποθέτησης αυτοκινήτου, προσαρμογέα θύρας αυτοκινήτου, προσαρμογέας εναλλασσόμενου ρεύματος, καλώδια AV

Μορφές που παίζονται

Από την αρχική μας επισκόπηση πριν από πέντε χρόνια, το Philips PET7402A αντικαταστάθηκε από το PD9012 / 37. Σε σύγκριση με την παλαιότερη έκδοση των 7 ιντσών, το PD9012 / 37 αθλείται σε μεγαλύτερη οθόνη 9 ιντσών, αν και η ανάλυση είναι χαμηλή στα 640x220. Δεδομένου ότι τα μέσα DVD είναι χαμηλής ανάλυσης για να ξεκινήσετε με, ωστόσο, δεν θα πρέπει να είναι τόσο μεγάλο ζήτημα, ειδικά από την απόσταση που ο παίκτης έχει σχεδιαστεί για να το δει. Συνολικά, η βαθμολογία αναθεώρησης για την παλαιότερη παραλλαγή εξακολουθεί να ισχύει για τη νέα έκδοση. Για εναλλακτικούς παίκτες, ελέγξτε το Roundup DVD και Blu-ray Player καθώς και συμβουλές σχετικά με τον τρόπο επιλογής φορητού DVD Player .