Αναθεώρηση App App για iPhone

Το καλό

Το κακό

Αγορά στο iTunes

Το Gadget για τα τρόφιμα (US $ 3,99) διαθέτει πλήθος λειτουργιών που διευκολύνουν τη διαχείριση πολλών λιστών παντοπωλείων και ψώνια. Φαίνεται ωραίο και είναι σχετικά εύκολο στη χρήση, αλλά μπορεί να το χτυπήσει από παρόμοιες εφαρμογές που είναι διαθέσιμες για λιγότερο;

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με τις καλύτερες εφαρμογές λίστας παντοπωλείων του iPhone .

Μια εφαρμογή με χαρακτηριστικά

Δεν μπορείτε να βοηθήσετε, αλλά να εντυπωσιαστείτε από τον κατάλογο των χαρακτηριστικών του καταστήματος τροφίμων του Grocery Gadget. Μπορείτε να δημιουργήσετε πολλές λίστες αγορών που οργανώνονται από το κατάστημα, να εισάγετε δεδομένα από άλλες εφαρμογές (συμπεριλαμβανομένων των εφαρμογών συνταγών ) και να συγχρονίζετε τη λίστα σας με άλλα μέλη της οικογένειας σας.

Η διεπαφή είναι όμορφα σχεδιασμένη και σχετικά εύκολη στη χρήση. Λέω σχετικά επειδή είναι αρκετά διαισθητικό να καταλάβω, αλλά το Grocery Gadget δεν μπορεί να ταιριάζει με την απλότητα της εφαρμογής Grocery IQ , η οποία δεν παίρνει καθόλου χρόνο για να μάθει. Κατά την πρώτη εκκίνηση της εφαρμογής, το Grocery Gadget περιλαμβάνει αρκετούς καταλόγους αγορών - μπακάλικο, φαρμακείο, αναλώσιμα γραφείου κ.λπ.

Για να προσθέσετε στοιχεία σε αυτές τις λίστες, μπορείτε να αναζητήσετε ανά λέξη-κλειδί, κατηγορία ή να σαρώσετε τον γραμμωτό κώδικα. Ήμουν λίγο απογοητευμένος από την αναζήτηση λέξεων-κλειδιών, καθώς η βάση δεδομένων δεν είναι σχεδόν τόσο ισχυρή όσο αυτή της εφαρμογής Grocery IQ. Ήμουν σε θέση να βρουν πολλά κοινά αντικείμενα, αλλά η εφαρμογή δεν είχε μια λίστα για χυμό βακκίνιων ή λινάρι, μεταξύ άλλων. Μπορείτε να προσθέσετε εύκολα αυτά τα στοιχεία με μη αυτόματο τρόπο, αλλά προσθέτει ένα επιπλέον βήμα σε αυτό που υποτίθεται ότι είναι μια εφαρμογή εξοικονόμησης χρόνου. Μπορείτε επίσης να σαρώσετε τον γραμμωτό κώδικα των στοιχείων (στο iPhone 3GS ή νεότερο), αλλά βρίσκω ότι η αναζήτηση λέξεων-κλειδιών είναι ταχύτερη και εξοικονομεί χρόνο.

Δημιουργία ομάδας

Μόλις ολοκληρωθεί η λίστα σας, η εφαρμογή Grocery Gadget διαθέτει διάφορους τρόπους για να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε τις αγορές σας. Τα στοιχεία κατάταξης ταξινομούνται ανά κατηγορία, διευκολύνοντας την πλοήγηση στα πολυάριθμα καταστήματα τροφίμων. Η εφαρμογή περιλαμβάνει επίσης μια ποικιλία από κουπόνια κατάστημα, παρόλο που πρέπει να δημιουργήσετε έναν δωρεάν λογαριασμό για να εκμεταλλευτείτε αυτό το χαρακτηριστικό. Αν προτιμάτε να επεξεργαστείτε τη λίστα των παντοπωλείων σας online, μπορείτε να το κάνετε στο GroceryGadgets.com.

Μια άλλη ευχάριστη πτυχή του Gadget Grocery είναι το χαρακτηριστικό της ομάδας. Μόλις δημιουργήσετε μια ομάδα, μπορείτε να συγχρονίσετε τη λίστα σας με άλλα μέλη. Κάθε λίστα περιλαμβάνει μια επιλογή για την ειδοποίηση των μελών και άλλα μέλη θα δουν όταν ελέγχετε ορισμένα στοιχεία. Αυτό είναι πολύ χρήσιμο εάν κάνετε συχνά αγορές με άλλους ανθρώπους για να εξοικονομήσετε χρόνο. Ένα άλλο πλεονέκτημα - μπορείτε να εισαγάγετε δεδομένα από ορισμένες εφαρμογές συνταγών, συμπεριλαμβανομένου του BigOven .

Η κατώτατη γραμμή

Το Grocery Gadget περιλαμβάνει περισσότερα χαρακτηριστικά από τις δωρεάν εφαρμογές λίστας αγορών όπως το Grocery IQ , αλλά δεν είμαι σίγουρος αν αυτό αρκεί για να δικαιολογήσει την τιμή. Μου αρέσει πολύ το χαρακτηριστικό συγχρονισμού ομάδας, οπότε το Grocery Gadget αξίζει να δούμε αν αυτό το χαρακτηριστικό είναι σημαντικό για εσάς. Διαφορετικά, πιστεύω ότι οι περισσότεροι χρήστες θα είναι ευχαριστημένοι με την εφαρμογή Grocery IQ, η οποία διατίθεται δωρεάν. Συνολική βαθμολογία: 3,5 αστέρια από τα 5.

Τι χρειάζεστε

Το Grocery Gadget είναι συμβατό με τα iPad, iPhone και iPod touch . Απαιτεί iPhone OS 3.1 ή νεότερη έκδοση.