Πώς να διαγράψετε έναν λογαριασμό YouTube

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να εγκαταλείψετε μόνιμα το λογαριασμό σας YouTube πίσω

Ψάχνετε να διαγράψετε το λογαριασμό σας στο YouTube, αλλά δεν έχετε ιδέα πώς γίνεται αυτό; Δεν υπάρχει επιλογή διαγραφής λογαριασμού στην απλή όψη στη σελίδα ρυθμίσεων , οπότε η εξεύρεση του τρόπου με τον οποίο μπορείτε ακριβώς να το κάνετε μπορεί να είναι απογοητευτικό.

Είτε έχετε αρκετά βίντεο στο κανάλι σας που θέλετε να διαγράψετε ταυτόχρονα, είτε σχόλια που έχετε αφήσει στα βίντεο άλλων χρηστών που δεν θέλετε πλέον να συσχετίζονται, διαγράφοντας το περιεχόμενο του λογαριασμού σας στο YouTube (και κάνοντάς το έτσι να εμφανίζεται ως εάν δεν διαθέτετε λογαριασμό στο YouTube - διατηρώντας παράλληλα το λογαριασμό σας Google) είναι στην πραγματικότητα πολύ γρήγορο και εύκολο να το κάνετε όταν γνωρίζετε τα ακριβή βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

Οι παρακάτω οδηγίες θα σας δείξουν πώς μπορείτε να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας YouTube (συμπεριλαμβανομένων όλων των βίντεο και άλλων δεδομένων σας) από το YouTube.com στον ιστό ή από την επίσημη εφαρμογή YouTube για κινητά .

01 από 08

Αποκτήστε πρόσβαση στις Ρυθμίσεις YouTube

Στιγμιότυπο οθόνης του YouTube.com

Στο δίκτυο:

  1. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο YouTube στο YouTube.com και κάντε κλικ στο εικονίδιο του λογαριασμού χρήστη στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
  2. Κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις από το αναπτυσσόμενο μενού.

Στην εφαρμογή:

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή και πατήστε το εικονίδιο του λογαριασμού χρήστη που βρίσκεται στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.
  2. Πατήστε το βέλος προς τα κάτω στην επόμενη καρτέλα που εμφανίζεται δίπλα στη φωτογραφία και το όνομα χρήστη, για να δείτε μια λίστα με όλους τους λογαριασμούς σας στο YouTube. (Σημείωση: Μην αγγίζετε τις Ρυθμίσεις . Θα σας μεταφέρει μόνο στις ρυθμίσεις εφαρμογής / προβολής και όχι στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας.)
  3. Αγγίξτε το εικονίδιο με το γρανάζι στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

02 από 08

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις Λογαριασμού σας Google από το YouTube

Στιγμιότυπο οθόνης του YouTube.com

Το YouTube είναι προϊόν Google, οπότε η διαχείριση των ρυθμίσεων του λογαριασμού σας στο YouTube γίνεται μέσω της σελίδας του λογαριασμού σας στο Google . Όταν διαγράφετε το λογαριασμό σας στο YouTube, ο κύριος λογαριασμός σας Google, τον οποίο διαχειρίζεται, θα παραμείνει ανέπαφος.

Στο δίκτυο:

  1. Κάντε κλικ στην επιλογή Προβολή ή αλλαγή των ρυθμίσεων του λογαριασμού σας . Μια υποσημείωση εμφανίζεται κάτω από αυτόν τον σύνδεσμο εξηγώντας ότι θα μεταφερθείτε στη σελίδα του λογαριασμού σας στο Google.

Στην εφαρμογή:

  1. Αφού αγγίξετε το εικονίδιο με το γρανάζι στο προηγούμενο βήμα, πατήστε το λογαριασμό που θέλετε να διαγράψετε . Θα μεταφερθείτε στη σελίδα του λογαριασμού σας στο Google.

03 του 08

Αποκτήστε πρόσβαση στις προτιμήσεις του λογαριασμού σας

Στιγμιότυπο οθόνης του Google.com

Στο δίκτυο:

  1. Στην περιοχή Προτιμήσεις λογαριασμού, κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή του λογαριασμού ή των υπηρεσιών σας .

Στην εφαρμογή:

  1. Πατήστε Προτιμήσεις λογαριασμού .

04 του 08

Κάντε κλικ για να διαγράψετε τα Προϊόντα / Υπηρεσίες Google

Στιγμιότυπο οθόνης του Google.com

Στο δίκτυο:

  1. Κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή προϊόντων . Θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας για να βεβαιωθείτε ότι είστε εσείς.

Στην εφαρμογή:

  1. Στην ακόλουθη καρτέλα, αφού πατήσετε τις προτιμήσεις λογαριασμού στο τελευταίο βήμα, κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή υπηρεσιών Google . Θα σας ζητηθεί να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας για να βεβαιωθείτε ότι είστε εσείς.

05 του 08

Κάντε κλικ στο εικονίδιο Trashcan Beside YouTube

Στιγμιότυπο οθόνης του Google.com

Στο διαδίκτυο και στην εφαρμογή:

  1. Προαιρετικά κάντε κλικ ή επιλέξτε Λήψη δεδομένων αν θέλετε να αποθηκεύσετε τα δεδομένα σας στο YouTube πριν να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας. Θα μπορείτε να ελέγξετε ή να καταργήσετε την επιλογή της λίστας των υπηρεσιών Google που διαθέτετε για τη λήψη δεδομένων. Θα μπορείτε επίσης να επιλέξετε τον τύπο αρχείου και τη μέθοδο παράδοσης.
  2. Κάντε κλικ ή επιλέξτε το εικονίδιο κάδου απορριμμάτων που εμφανίζεται δίπλα στην υπηρεσία YouTube. Και πάλι, ενδέχεται να σας ζητηθεί να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας για επαλήθευση.

06 του 08

Επιβεβαιώστε ότι θέλετε να διαγράψετε συνεχώς το περιεχόμενό σας

Στιγμιότυπο οθόνης του Google.com

Στο διαδίκτυο και στην εφαρμογή:

  1. Κάντε κλικ ή πιέστε Θέλω να διαγράψω οριστικά το περιεχόμενό μου αν είστε σίγουροι ότι θέλετε να διαγράψετε το λογαριασμό σας στο YouTube και όλο το περιεχόμενό του. Εάν όχι, έχετε άλλη επιλογή να κάνετε κλικ ή να πατήσετε Θέλω να κρύψω το κανάλι μου, έτσι ώστε η δραστηριότητα και το περιεχόμενό σας στο YouTube να είναι ιδιωτικές.
  2. Εάν θέλετε να προχωρήσετε με τη διαγραφή, ελέγξτε τα πλαίσια για να επιβεβαιώσετε στην Google ότι καταλαβαίνετε τι διαγράφεται και, στη συνέχεια, πατήστε / πατήστε Διαγραφή του περιεχομένου μου . Να θυμάστε ότι μόλις πατήσετε / πατήσετε αυτό, δεν μπορεί να ανακληθεί.

07 του 08

Προαιρετικά διαγράψτε τον συνδεδεμένο λογαριασμό Google

Στιγμιότυπο οθόνης του Google.com

Ο λογαριασμός σας στο YouTube δεν είναι ξεχωριστός από το λογαριασμό σας στο Google. Είναι, ουσιαστικά, βασικά το ίδιο - επειδή χρησιμοποιείτε το YouTube από το λογαριασμό σας στο Google.

Αυτό που επιτύχατε παραπάνω ήταν οι διαγραφές όλων των περιεχομένων και δεδομένων καναλιού σας στο YouTube (όπως τα σχόλια που απομένουν σε άλλα βίντεο). Όσο όμως διατηρείτε το Λογαριασμό σας Google, εξακολουθείτε να έχετε τεχνικά ένα λογαριασμό στο YouTube - απλώς χωρίς περιεχόμενο YouTube ή με ίχνος προηγούμενης δραστηριότητας στο YouTube.

Η διαγραφή όλου του περιεχομένου του YouTube είναι αρκετή, αλλά αν θέλετε να το κάνετε ένα βήμα παραπέρα και να διαγράψετε ολόκληρο το Λογαριασμό σας Google, συμπεριλαμβανομένων όλων των δεδομένων από άλλα προϊόντα Google που χρησιμοποιείτε, μπορείτε να το κάνετε και αυτό. Αυτό δεν συνιστάται αν εξακολουθείτε να θέλετε να διατηρήσετε τον Λογαριασμό σας Google να χρησιμοποιεί το Gmail, το Drive, τα Έγγραφα και άλλα προϊόντα της Google.

Στο δίκτυο:

  1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του λογαριασμού χρήστη και κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις από το αναπτυσσόμενο μενού.
  2. Κάντε κλικ στην επιλογή Προβολή ή αλλαγή των ρυθμίσεων του λογαριασμού σας .
  3. Στην περιοχή Προτιμήσεις λογαριασμού, κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή του λογαριασμού ή των υπηρεσιών σας .
  4. Κάντε κλικ στην επιλογή Διαγραφή λογαριασμού Google και δεδομένων. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας για επαλήθευση.
  5. Διαβάστε και περιηγηθείτε στο περιεχόμενό σας, ώστε να κατανοήσετε τι θα διαγραφεί, αφαιρέστε τα απαραίτητα πλαίσια ελέγχου για να επιβεβαιώσετε και κάντε κλικ στο μπλε κουμπί Διαγραφή λογαριασμού .

Υπενθύμιση: Αυτό όχι μόνο θα διαγράψει τον λογαριασμό σας Google, αλλά και όλα τα δεδομένα που χρησιμοποιείτε και σε άλλα προϊόντα Google. Αυτό δεν μπορεί να αναιρεθεί.

08 από 08

Προαιρετικά διαγράψτε το λογαριασμό συνδεδεμένης επωνυμίας

Στιγμιότυπο οθόνης του Google.com

Στις περιπτώσεις που το περιεχόμενό σας στο YouTube συσχετίστηκε με έναν λογαριασμό επωνυμίας και όχι με τον κύριο λογαριασμό σας στο Google, θα παραμείνει ο λογαριασμός επωνυμίας που εξακολουθεί να περιλαμβάνεται στα κανάλια σας (παρόλο που δεν υπάρχει περιεχόμενο εκεί).

Εάν ο λογαριασμός επωνυμίας σας υπάρχει για άλλους λόγους, όπως για τη χρήση άλλων προϊόντων της Google όπως το Gmail, το Drive και άλλα, τότε πιθανότατα δεν θα θέλετε να διαγράψετε το λογαριασμό επωνυμίας. Εάν, ωστόσο, το χρησιμοποιήσατε μόνο για το YouTube και διαγράψατε το περιεχόμενό σας ακολουθώντας τα προηγούμενα βήματα, μπορεί επίσης να θέλετε να διαγράψετε και τον λογαριασμό Brand.

Στο δίκτυο:

  1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο του λογαριασμού χρήστη, κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις και κάντε κλικ στην επιλογή Δείτε όλα τα κανάλια μου ή δημιουργήστε ένα νέο . Θα δείτε ένα πλέγμα όλων των λογαριασμών σας - συμπεριλαμβανομένου του κύριου λογαριασμού σας που σχετίζεται με τον Λογαριασμό σας Google και οποιονδήποτε άλλο που αναφέρεται ως λογαριασμός μάρκας.
  2. Κάντε κλικ στο λογαριασμό που αντιστοιχεί στα δεδομένα που διαγράψατε στα προηγούμενα βήματα. Τώρα επιστρέψτε στις Ρυθμίσεις .
  3. Κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη ή κατάργηση διαχειριστών προς ανακατεύθυνση στο λογαριασμό. Στο κάτω μέρος της επόμενης σελίδας, θα πρέπει να δείτε ένα σύνδεσμο διαγραφής λογαριασμού με κόκκινα γράμματα. Κάντε κλικ σε αυτό και συνδεθείτε ξανά στον λογαριασμό σας για επαλήθευση.
  4. Θα σας ζητηθεί να διαβάσετε ορισμένες σημαντικές πληροφορίες και, στη συνέχεια, να ελέγξετε δύο κουτιά για να επιβεβαιώσετε ότι καταλαβαίνετε τι αφορά η διαγραφή λογαριασμού μάρκας. Αφού ελεγχθεί, κάντε κλικ στο μπλε κουμπί Διαγραφή λογαριασμού .

Υπενθύμιση: Αν χρησιμοποιούσατε άλλα προϊόντα της Google με το λογαριασμό Brand, όλα τα δεδομένα θα διαγραφούν επίσης. Αυτό δεν μπορεί να αναιρεθεί.