Πώς να κατεβάσετε τα αρχεία καταγραφής Gmail μέσω IMAP

Η Google αποθηκεύει μεταγραφές των περιόδων συνομιλίας του Hangouts στο Gmail, προσβάσιμες μέσω της ετικέτας " Συνομιλίες ". Με την περιήγηση σε προηγούμενες περιόδους σύνδεσης, θα δείτε ολόκληρο το ιστορικό ανταλλαγής μηνυμάτων στα διάφορα εργαλεία συνομιλίας της Google.

Ωστόσο, αυτές οι συνομιλίες δεν κλειδώνονται σε ιδιόκτητη μορφή συνομιλίας. Η Google τα αποθηκεύει στο Gmail σαν να ήταν οποιοδήποτε άλλο μήνυμα. Και επειδή οι μεταγραφές συνομιλιών μοιάζουν με μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να τα εξάγετε ως μηνύματα, αν έχετε ρυθμίσει το Gmail ώστε να επιτρέπει συνδέσεις IMAP.

Λήψη αρχείων καταγραφής συνομιλιών Gmail μέσω IMAP

Για να αποκτήσετε πρόσβαση και να εξάγετε αρχεία καταγραφής συνομιλιών Gmail και Google Talk χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

Όταν έχετε ρυθμίσει το λογαριασμό σας Gmail στο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας, χρησιμοποιήστε τα εργαλεία εξαγωγής αυτού του προγράμματος για να κάνετε λήψη ενός τοπικού αντιγράφου του φακέλου "Συνομιλίες". Για παράδειγμα, στο Outlook 2016, εκτυπώστε όλες τις συζητήσεις σε μορφή PDF ή επισκεφθείτε το αρχείο | Άνοιγμα & Εξαγωγή | Εισαγωγή / Εξαγωγή | Εξαγωγή σε ένα αρχείο για εξαγωγή του φακέλου Chats είτε σε φάκελο αρχείου προσωπικού αρχείου του Outlook είτε σε αρχείο δεδομένων χωρισμένο με κόμμα.

Αν και μπορείτε να αντιγράψετε τις μεταγραφές chat από το φάκελο [Gmail] / Chats , δεν μπορείτε να τις εισαγάγετε σε διαφορετικό λογαριασμό Gmail αντιγράφοντας στο φάκελο [Gmail] / Chats του συγκεκριμένου λογαριασμού.

Τι συνομιλίες;

Η Google αλλάζει συχνά τα ονόματα και τις προσφορές προϊόντων των εργαλείων άμεσης επικοινωνίας. Το 2018, οι "συνομιλίες" που συνενώνονται στο Gmail προέρχονται από το Google Hangouts. Οι συνομιλίες από πολλά χρόνια πριν μπορεί να προέρχονται από το GChat ή το Google Talk ή άλλα εργαλεία συνομιλίας που υποστηρίζονται από την Google.