Πώς να επιλέξετε παραλήπτες από το βιβλίο διευθύνσεων στο Gmail

Επιλέξτε από τις επαφές σας κατά την αποστολή ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Το Gmail κάνει πραγματικά εύκολη την επιλογή μιας επαφής στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, καθώς αυτόματα προτείνει το όνομα και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που πληκτρολογείτε. Ωστόσο, υπάρχει ένας άλλος τρόπος για να επιλέξετε ποιες επαφές να στείλετε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και χρησιμοποιώντας το βιβλίο διευθύνσεών σας.

Η χρήση της λίστας επαφών σας για να επιλέξετε τους παραλήπτες ενός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι χρήσιμη αν προσθέτετε πολλά άτομα στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μόλις είστε έτοιμοι να μεταβείτε, μπορείτε απλώς να επιλέξετε όσο περισσότερους παραλήπτες ή / και ομάδες θέλετε και στη συνέχεια να τις εισαγάγετε στο email για να ξεκινήσετε αμέσως τη σύνταξη ενός μηνύματος σε όλες αυτές τις επαφές.

Πώς να παραλάβετε τους παραλήπτες από το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο Gmail

Ξεκινήστε με ένα νέο μήνυμα ή εισαγάγετε τη λειτουργία "απάντηση" ή "προώθηση" σε ένα μήνυμα και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  1. Στα αριστερά της γραμμής, στην οποία κανονικά πληκτρολογείτε μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ένα όνομα επικοινωνίας, επιλέξτε το σύνδεσμο Για να συνδεθείτε, ή το πλήκτρο Κρυφής ή Δεσμευμένη στη δεξιά πλευρά, εάν θέλετε να στείλετε ένα αντίγραφο του άνθρακα ή τυφλού αντιγράφου άνθρακα.
  2. Επιλέξτε τους παραλήπτες που θέλετε να συμπεριλάβετε στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και θα ξεκινήσουν αμέσως την ομαδοποίηση στο κάτω μέρος του παραθύρου Επιλογή επαφών . Μπορείτε να μετακινηθείτε στο βιβλίο διευθύνσεών σας για να επιλέξετε επαφές καθώς και s χρησιμοποιήστε το πλαίσιο αναζήτησης στο πάνω μέρος αυτής της οθόνης.
    1. Για να καταργήσετε τις επαφές που έχετε ήδη επιλέξει, απλώς επιλέξτε ξανά την καταχώρισή τους ή χρησιμοποιήστε το μικρό "x" δίπλα στην καταχώριση στο κάτω μέρος του παραθύρου Επιλογή επαφών .
  3. Κάντε κλικ ή πατήστε το κουμπί Επιλογή στο κάτω μέρος όταν τελειώσετε.
  4. Συντάξτε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπως θα κάνατε κανονικά και, στη συνέχεια, στείλτε το όταν είναι έτοιμο.