Πώς και γιατί να απενεργοποιήσετε τους χρήστες Twitter (Εργαλεία + Συμβουλές)

Καλοί και κακοί λόγοι για την κατάργηση των χρηστών του Twitter, καθώς και μερικά απλά εργαλεία απενεργοποίησης

Ο καλύτερος λόγος για την κατάργηση των χρηστών του Twitter είναι ότι δεν σας αρέσει πλέον να βλέπετε τι έχουν καταχωρίσει στη ροή σας. Είναι ενοχλητικές, μεταφέρουν ανεπιθύμητα μηνύματα και σας κάνουν να σκεφτείτε θυμωμένες σκέψεις όταν τους βλέπετε να θολώνουν τη ζωοτροφή σας.

Ένας κακός λόγος για να μην ακολουθήσετε κάποιον στο Twitter είναι επειδή δεν σας ακολουθούν, παρόλο που γι 'αυτό πολλοί άνθρωποι απενεργοποιούν τους ανθρώπους στο Twitter. Επιστροφή στις παλιές ημέρες του Twitter, αυτό ήταν αρκετά κοινό. Όταν ακολουθήσατε κάποιον, ήταν ένα είδος ανταλλαγής κάρμα όπου περιμένατε το άλλο άτομο να σας ακολουθήσει.

Τώρα, όχι τόσο πολύ. Υπάρχουν περίπου 100 kajillion άτομα στο Twitter και δεν πρόκειται να σας ακολουθήσουν . Οι διασημότητες ειδικά δε θα σας ακολουθήσουν. Υπάρχουν πολλά spammers στο Twitter τώρα, έτσι ώστε οι χρήστες να απενεργοποιήσουν τις ειδοποιήσεις όταν τους ακολουθούν. Έτσι, αν νομίζετε ότι κάποιος δεν σας παρακολουθεί από παράξενη, ίσως είναι μόνο επειδή δεν έχουν ιδέα ποιος είστε και ότι τους ακολουθείτε.

Με αυτό είπε, κανείς δεν έχει καμία υποχρέωση να σας ακολουθήσει στο Twitter, και δεν είναι ρεαλιστικό να το περιμένετε. Έχω ένα ζευγάρι χιλιάδες οπαδούς στο Twitter και μια φορά σε μια στιγμή θα πάω μέσα και να δούμε ποιος με ακολουθεί. Αν βρω ανθρώπους που νομίζω ότι θα ήθελα να ακούσω περισσότερο, θα τους ακολουθήσω. Αλλά δεν μπορώ να ακολουθήσω όλους, ή το Twitter θα γίνει άχρηστο για μένα. Η τροφή μου θα ξεπεράσει με άσχετα Tweets. Το ίδιο ισχύει και για εσάς. Θέλετε πραγματικά να ακολουθείτε χιλιάδες ανθρώπους ή απλά οι άνθρωποι που θεωρείτε ενδιαφέρον;

Αλλά δυστυχώς, ας το πάρουμε. Εάν θέλετε να μάθετε πώς μπορείτε να καταργήσετε την παρακολούθηση των χρηστών του Twitter καλύτερα, δείτε πώς. Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι ο λογαριασμός σας μπορεί να επισημαίνεται και να αναστέλλεται εάν διακόψετε την παρακολούθηση περισσότερων από 100 ατόμων την ημέρα, επειδή τα spammy bots τείνουν να κάνουν αυτό και είναι μια μεγάλη κόκκινη σημαία.

Αφαιρέστε τους από τον παραδοσιακό τρόπο

Μεταβείτε στο προφίλ τους και κάντε κλικ στο μεγάλο μπλε κουμπί "επόμενο" έως ότου γίνει κόκκινο και λέει "αναιρέστε". Θα είστε σε θέση να διαπιστώσετε αν σας ακολουθούν, επειδή στο προφίλ τους θα σας πει "ακολουθεί εσείς" δίπλα στο το όνομα χρήστη τους.

Υπάρχει επίσης ένας τόνος εργαλείων που ακολουθούν.

Προσωπικά, θεωρώ ότι είναι λίγο καταθλιπτικό για να ξέρω ποιος δεν με παρακολουθεί, ειδικά όταν είναι κάποιος που έχω γνωρίσει στο Twitter για πολύ καιρό. Αλλά αν θέλετε πραγματικά να ξέρετε ποιος σας αχρηστεύει, αυτές είναι περισσότερες από αρκετές επιλογές. Αν θέλετε έναν εύκολο τρόπο να αποκτήσετε νέους οπαδούς, δοκιμάστε τις Twitter Chats.

Όταν θέλετε να απενεργοποιήσετε κάποιον, απλά το κάνετε. Και μην τους εμποδίζετε , γιατί δεν είναι το ίδιο πράγμα. Εάν χρειάζεστε ένα εργαλείο για να το κάνετε, τότε πιθανόν να κάνατε πολλά λάθη και να ακολουθήσετε τους ανθρώπους για λάθος λόγους.

Εδώ είναι αυτό που κάνω: όταν κάποιος εμφανίζεται συνεχώς στην τροφή μου δημοσιεύοντας κάτι που βρίσκω ενοχλητικό, αρνητικό ή δυσάρεστο, τους απωθώ. Και συνεχίζω να το κάνω αυτό όπως συμβαίνει. Δεν θα γνωρίζετε πάντα ότι κάποιος είναι ψιλοκομμένος που θα ακολουθήσει αμέσως, και αυτό είναι εντάξει. Αλλά αν χρειαστεί να κάνετε μαζική αποσυμπίληση των ανθρώπων, ίσως να θέλετε να επανεξετάσετε ολόκληρη τη στρατηγική σας στο Twitter.