Καλύτερες δωρεάν και νόμιμες ιστοσελίδες BitTorrent

Οι καλύτερες νομικές υπηρεσίες P2P για μουσική, βίντεο, βιβλία και παιχνίδια

Υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες P2P στο διαδίκτυο που είναι δημοφιλείς, αλλά η συντριπτική τους πλειοψηφία παρέχει συνδέσμους σε λογισμικό και αρχεία πολυμέσων που προστατεύονται από πνευματικά δικαιώματα. Εάν θέλετε να μάθετε τα καλύτερα μέρη για να έχετε δωρεάν και νόμιμη μουσική, βίντεο και άλλους τύπους αρχείων, τότε πρέπει να μεταβείτε σε έναν από τους καλύτερους νόμιμους δικτυακούς τόπους P2P . Γενικά, αυτοί οι νόμιμοι ιστότοποι BitTorrent έχουν συνδέσμους σε αρχεία που καλύπτονται από την Άδεια Creative Commons. Ένα αρχείο που καλύπτεται από CCL είναι ασφαλές για αντιγραφή και διανομή. Εδώ είναι μια επιλογή από P2P ιστοσελίδες που προσφέρουν δωρεάν και νόμιμες λήψεις και έχουν μια καλή επιλογή του περιεχομένου.

01 από 07

bt.etree.org

Χιλιάδες συναυλίες από «εμπορικούς φιλικούς» καλλιτέχνες όπως το Grateful Dead μπορούν να μεταφορτωθούν από το bt.etree.org. Tim Mosenfelder / Getty Images

Αν σας αρέσει να ακούτε ζωντανές ηχογραφήσεις συναυλιών, τότε αξίζει να ελέγξετε το bt.etree.org. Οι νόμιμες καταγραφές των συγκροτημάτων και των καλλιτεχνών μπορούν να μεταφορτωθούν μέσω του BitTorrent. Τα ληφθέντα αρχεία βρίσκονται στη μορφή Flacless, έτσι ώστε οι λήψεις μπορούν να είναι εκατοντάδες megabytes σε μέγεθος, αλλά η ποιότητα είναι εξαιρετική. Το Bt.tree.org είναι μια κοινότητα όπου οι φίλοι μοιράζονται ηχογραφήσεις και ο ιστότοπος έχει δημιουργήσει μια μεγάλη επιλογή που καλύπτει πολλές μπάντες. Περισσότερο "

02 του 07

Δίκτυο Vuze

Το δίκτυο Vuze περιέχει μια νόμιμη επιλογή πηγών P2P που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κατεβάσετε πολυμέσα χρησιμοποιώντας το δωρεάν πρόγραμμα-πελάτη Vuze BitTorrent. Ο πελάτης λογισμικού Vuze είναι εύκολος στη χρήση, χάρη σε μια απλή διεπαφή που διαθέτει ένα σύστημα φίλτρου που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για την τελειοποίηση των αποτελεσμάτων. Χρησιμοποιώντας το νόμιμο δίκτυο BitTorrent που προσφέρει η Vuze, μπορείτε να αναζητήσετε μια ολόκληρη σειρά μέσων, όπως μουσική, βίντεο, ταινίες, τηλεόραση και ηχητικά βιβλία. Υπάρχει επίσης μια ειδική μουσική ενότητα που περιέχει μια ευρεία γκάμα επιλογών. Περισσότερο "

03 του 07

Αρχείο Internet

Το Internet Archive είναι μια τεράστια συλλογή ταινιών, σιωπηλών ταινιών, βιβλίων, τηλεοπτικών εκπομπών και ειδησεογραφίας για σημαντικά γεγονότα. Ο ιστότοπος είναι απολύτως νόμιμος. Το αρχείο δεν είναι εύκολο να πλοηγηθεί, αλλά είναι γεμάτο με ενδιαφέρον περιεχόμενο. Περισσότερο "

04 του 07

Legit Torrents

Το Legit Torrents έχει περισσότερους από 3.700 νομικούς συνδέσμους που καλύπτουν μουσική, ταινίες, βιβλία, παιχνίδια, anime, εφαρμογές και άλλα είδη αρχείων. Αυτός ο νόμιμος ιστότοπος διαμοιρασμού αρχείων έχει επίσης μια επιλογή εύλογου λογισμικού που δεν καλύπτει μόνο τα Microsoft Windows αλλά και τις πλατφόρμες Mac και Linux. Ένα ωραίο χαρακτηριστικό του Legit Torrents είναι να βλέπεις ποια είναι τα σημερινά 10 κορυφαία νομικά torrents μέσω του μενού Extra Stats. Εστιάζοντας στο μουσικό περιεχόμενο του ιστότοπου, τα αρχεία που έχουν ληφθεί είναι ένα μείγμα μορφών MP3 , Ogg και Flac. Περισσότερο "

05 του 07

Δημόσια Τοπικά Τομείς

Όλο το περιεχόμενο αυτού του ιστότοπου είναι δημόσιο και είναι απόλυτα νόμιμο. Εάν είστε οπαδός παλαιών ταινιών επιστημονικής φαντασίας, μπορείτε να παρακολουθήσετε μέχρι να πετάξετε χρησιμοποιώντας το Public Domain Torrents. Ο ιστότοπος είναι για τις ταινίες και προσφέρει μια καλή συλλογή κλασικών και ταινιών Β σε κάθε κατηγορία. Περισσότερο "

06 του 07

Bitlove

Εάν τα podcasts είναι το πράγμα σας, το Bitlove είναι το μέρος για να πάτε για μια τεράστια ποικιλία νομικών, downloadable podcasts. Μπορείτε να φιλτράρετε ανά γλώσσα, η οποία είναι χρήσιμη επειδή ορισμένα podcasts είναι σε γλώσσες διαφορετικές από την αγγλική. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε ανά τύπο. Περισσότερο "

07 του 07

GameUpdates.org

Εάν βρίσκεστε σε τυχερά παιχνίδια, ελέγξτε τις ενημερώσεις παιχνιδιών. Αυτός ο ιστότοπος προσφέρει νομικά torrents για gamers. Η εγγραφή δεν απαιτείται για λήψη, μόνο αν θέλετε να μεταφορτώσετε. Χρησιμοποιήστε το πλαίσιο αναζήτησης ή κάντε κλικ σε ένα από τα δημοφιλή torrents που εμφανίζονται στην αρχική οθόνη. Πρέπει να έχετε εγκατεστημένο ένα πρόγραμμα BitTorrent για να κάνετε λήψη αρχείων. Περισσότερο "