Πώς να παίξετε το iPod σε έναν υπολογιστή

Μη αυτόματη διαχείριση του iPod σας

Όλοι γνωρίζουμε ότι τα iPods είναι φοβερά φορητά media players και ότι, χάρη στο μέγεθός τους, μπορούν να ληφθούν σχεδόν οπουδήποτε. Επειδή οι σκληροί δίσκοι τους είναι τόσο μεγάλοι, είναι επίσης εξαιρετικοί για τη μεταφορά μεγάλων ποσοτήτων μουσικής σε μικρά πακέτα.

Γνωρίζατε ότι χρησιμοποιώντας μια συγκεκριμένη ρύθμιση στο iPod σας, μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρη τη μουσική βιβλιοθήκη μαζί σας σε ένα μικρό πακέτο και να την χρησιμοποιήσετε για να παίξετε το iPod σας σε έναν υπολογιστή;

Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε μερικές περιπτώσεις:

Ένα άλλο πλεονέκτημα της αναπαραγωγής του iPod σας σε έναν υπολογιστή είναι ότι ενώ το iPod παίζει, φορτίζεται και η μπαταρία του.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Αυτές οι οδηγίες δεν ισχύουν για το iPhone ή το iPod touch στο iTunes 9 και νεότερο. Με αυτόν τον συνδυασμό, δεν χρειάζεται να αλλάξετε ρυθμίσεις για την αναπαραγωγή της συσκευής iOS μέσω του υπολογιστή.

Για να ενεργοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία, κάντε τα εξής:

1. Συνδέστε το iPod σας στον υπολογιστή με τον οποίο συγχρονίζετε κανονικά

2. Όταν εμφανιστεί η οθόνη διαχείρισης iPod , κοιτάξτε στο κάτω τετράγωνο των πλαισίων ελέγχου. Κάποιος θα είναι "Μη αυτόματη διαχείριση μουσικής και βίντεο". Επιλέξτε αυτό το πλαίσιο.

Σημαντική σημείωση: Όταν χειρίζεστε ένα iPod χειροκίνητα, αυτό σημαίνει ότι ο συγχρονισμός δεν θα πραγματοποιηθεί αυτόματα όταν συνδέσετε το iPod πια και ότι θα χρειαστεί να προσθέσετε και να αφαιρέσετε με μη αυτόματο τρόπο ταινίες, μουσική, τηλεόραση, podcasts, φωτογραφίες κ.λπ. .

3. Τώρα, μπορείτε να συνδέσετε αυτό το iPod στον νέο υπολογιστή που θέλετε να παίξετε μέσω του iPod.

4. Όταν το κάνετε αυτό, το iPod θα εμφανιστεί στο δίσκο στην άκρα αριστερή πλευρά της οθόνης. Κάντε κλικ στο βέλος στα αριστερά για να αποκαλύψετε τα περιεχόμενα του iPod.

5. Περιηγηθείτε στη μουσική βιβλιοθήκη ή σε άλλα περιεχόμενα του iPod για να βρείτε τη μουσική που θέλετε και κάντε διπλό κλικ ή κάντε κλικ στο κουμπί αναπαραγωγής στο iTunes.

6. Μια άλλη σημαντική σημείωση: Όταν χειρίζεστε το iPod σας με το χέρι, δεν μπορείτε απλά να το αποσυνδέσετε χωρίς να το καταστρέψετε. Αντίθετα, πρέπει να το αφαιρέσετε πριν αποσυνδέσετε. Κάντε αυτό είτε κάνοντας δεξί κλικ στο iPod στην αριστερή στήλη και επιλέγοντας "εξαγωγή" είτε κάνοντας κλικ στο κουμπί εξαγωγής.