Τα 5 Παιχνίδια που Καλύτερη Χρήση του Wii MotionPlus

Το One-to-One Gesture Gaming έγινε σωστά

Όταν κυκλοφόρησε το Wii, οι παίκτες ανακάλυψαν ότι το απομακρυσμένο Wii προσέφερε κάτι πολύ λιγότερο από την πραγματική ανίχνευση κίνησης ένα-προς-έναν που περίμενε και οι παίκτες συχνά βρέθηκαν να τρέχουν και να τρέχουν το τηλεχειριστήριο σε τυχαίες κατευθύνσεις. Η λύση της Nintendo ήταν να δημιουργήσει ένα dongle MotionPlus που βελτίωσε σημαντικά την ανίχνευση κίνησης του απομακρυσμένου. Αργότερα, η Nintendo δημιούργησε την τεχνολογία MotionPlus στο Wii Remote Plus . Ήταν μια τεράστια βελτίωση, αλλά πολλά παιχνίδια δεν χρησιμοποιούσαν ποτέ την τεχνολογία υψηλότερου επιπέδου - εν μέρει επειδή πολλοί άνθρωποι δεν αγόραζαν ποτέ τον νέο ελεγκτή. Ωστόσο, εδώ είναι πέντε παιχνίδια που αγκάλιασαν την τεχνολογία MotionPlus και έκαναν συναρπαστικά πράγματα μαζί της.

01 από 05

«Ο θρύλος του Zelda: σκάνδαλο Skyward»

Nintendo

"Ο θρύλος του Zelda: Skyward Sword" αναμφισβήτητα αντιπροσωπεύει την καλύτερη χρήση του ελεγκτή MotionPlus. Χρησιμοποιεί όμορφα τις δυνατότητες κίνησης one-to-one για να κάνει τους παίκτες να αισθάνονται ότι ο ελεγκτής είναι μια επέκταση των χεριών και των μυαλών τους, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία χειρισμών χειρός για εργαλεία και όπλα. Το τελευταίο παράδειγμα του ποιοι παίκτες ήλπιζαν ένα παιχνίδι Wii θα μπορούσαν να είναι, το "Skyward Sword" είναι ίσως το καλύτερο παιχνίδι βασισμένο σε χειρονομία όλων των εποχών και όλοι πρέπει να το δοκιμάσουν. Περισσότερο "

02 του 05

'Wii Sports Resort'

Μπορείτε να βάλετε τόση περιστροφή σε μια μπάλα πινγκ-πονγκ που ταιριάζει σαν ένα Frisbee. Nintendo

Το "Wii Sports Resort" είναι το παιχνίδι που δημιούργησε η Nintendo για να αναδείξει την τεχνολογία MotionPlus και έκανε μια αναγκαιότητα για επένδυση στο dongle. Ήταν απίστευτα συναρπαστικό να έχουμε τελικά τον one-to-one έλεγχο που οι παίκτες πάντα ήλπιζαν όταν έπαιζαν πινγκ πονγκ ή μάχες με σπαθιά. Το παιχνίδι έδειξε πολλή εφευρετικότητα, καθώς με τον τρόπο που μιμούνται χρησιμοποιώντας ένα τόξο και το βέλος, έχοντας παίκτες τραβήξει το nunchuk πίσω σαν μια χορδή. Ήταν μια αποκαλυπτική εμπειρία - μία που σας έκανε να επιθυμείτε να σχεδιάζεται κάθε παιχνίδι Wii για το MotionPlus. Περισσότερο "

03 του 05

«Tiger Woods PGA Tour 12:

Μεγάλο μέρος του τελευταίου παιχνιδιού του Tiger Woods πραγματοποιείται σε αυτό το μαθήμα του Augusta. EA Sports

Το "Tiger Woods PGA Tour 10" ήταν το πρώτο παιχνίδι του Tiger Woods για την υποστήριξη της τεχνολογίας MotionPlus και χρησιμοποίησε την τεχνολογία εξαιρετικά, οπότε παρατίθεται εδώ το «Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters», είτε από τα δύο παιχνίδια που προηγήθηκαν θα μπορούσε να έχει κάνει τη λίστα. Το σημαντικό σημείο είναι ότι το MotionPlus άλλαξε την εμπειρία του Tiger Woods με τρόπους που ήταν λεπτόι αλλά και βαθύ, αλλάζοντας μια πράξη τυχαίας ταλάντωσης σε έναν από τους πιο καλλιτεχνικούς σκοπούς. Περισσότερο "

04 του 05

'Red Steel 2'

Στο Red Steel 2, οι παίκτες μπορούν να χειριστούν το σπαθί τους με ένα κύμα του απομακρυσμένου Wii. Ubisoft

Το "Red Steel 2" είναι η συνέχεια ενός μέτριου παιχνιδιού εντελώς ανυπόμονος για μια συνέχεια, αλλά λάμπει στη χρήση της τεχνολογίας MotionPlus, εναλλάσσοντας το κλασσικό σπαθί με το απρόσκοπτα ολοκληρωμένο gunplay. Ενώ το παιχνίδι, συνολικά, ήταν κάπως απογοητευτικό, καθώς δεν υπήρχε το multiplayer που ήταν τόσο τέλειο για μια σωστή ιστορία, η χρήση του MotionPlus ήταν αστρική. Περισσότερο "

05 του 05

'Virtua Tennis 4'

SEGA

Το "Virtua Tennis 4" διαθέτει το βέλτιστα εφαρμοσμένο σύστημα MotionPlus για οποιοδήποτε παιχνίδι τένις για το Wii, ωστόσο δεν είναι μια διασκεδαστική εμπειρία επειδή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα χειριστήρια κίνησης μόνο σε ένα μικρό τμήμα του παιχνιδιού. Εκτός από αυτό, δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καν μη χειριστήρια χειρονομίας MotionPlus. όλα γίνονται με το πάτημα κουμπιών. Παρόλο που η απόφαση να αποτραπεί η χρήση των ελέγχων κίνησης σε όλους τους τρόπους ήταν κακή, τα τμήματα του MotionPlus του παιχνιδιού είναι ένα λεπτό, κακώς χρησιμοποιημένο σύστημα ελέγχου. Περισσότερο "