Τρόποι για τη μείωση της αποθήκευσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου iPhone

Για πολλούς χρήστες iPhone , ο διαθέσιμος αποθηκευτικός χώρος στις συσκευές τους είναι εξαιρετικό. Με τόσες εφαρμογές, φωτογραφίες, τραγούδια και παιχνίδια σε όλα τα τηλέφωνα, είναι εύκολο να χτυπήσετε τα όρια αποθήκευσης - ειδικά σε εσάς έχετε ένα τηλέφωνο 8GB ή 16GB .

Σε αυτή την κατάσταση, μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας χωρίς αρκετό χώρο για να κάνετε ό, τι θέλετε και πρέπει να απελευθερώσετε κάποια μνήμη. Έχετε εξετάσει το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο;

Έχοντας όλη την αλληλογραφία σας στα χέρια σας στο iPhone σας είναι μεγάλη, αλλά το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μπορεί επίσης να πάρει πολύ χώρο αποθήκευσης και αν χρειάζεστε όλο τον ελεύθερο χώρο που μπορείτε να πάρετε, είναι ένα καλό μέρος να εξετάσετε το ενδεχόμενο να κάνετε κάποιες αλλαγές.

Ακολουθούν τρεις τρόποι με τους οποίους τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο στο iPhone σας.

Μην τοποθετείτε απομακρυσμένες εικόνες

Οι περισσότεροι από εμάς έχουν πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με εικόνες σε αυτά, είτε τα ενημερωτικά δελτία, διαφημίσεις, επιβεβαιώσεις αγορών ή ανεπιθύμητα μηνύματα. Είτε έτσι είτε αλλιώς, για να εμφανίσετε τις εικόνες που είναι ενσωματωμένες σε κάθε email, το iPhone σας πρέπει να κατεβάσει κάθε εικόνα. Και δεδομένου ότι οι εικόνες καταλαμβάνουν πολύ περισσότερο χώρο αποθήκευσης από το κείμενο, αυτό μπορεί να προσθέσει μέχρι και πολλή μνήμη που χρησιμοποιείται.

Εάν είστε εντάξει με το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο να είναι λίγο απλό, μπορείτε να αποκλείσετε το iPhone από τη λήψη οποιασδήποτε από αυτές τις εικόνες. Να κάνω αυτό:

  1. Πατήστε Ρυθμίσεις
  2. Πατήστε Αλληλογραφία, Επαφές, Ημερολόγιο
  3. Μεταβείτε στην ενότητα " Αλληλογραφία "
  4. Μετακινήστε το ρυθμιστικό Φόρτωση Απομακρυσμένων Εικόνων σε Off / White.

Παρόλο που αποκλείετε απομακρυσμένες εικόνες (δηλ. Εικόνες που είναι αποθηκευμένες στο διακομιστή ιστού κάποιου άλλου), θα μπορείτε να βλέπετε τις εικόνες που σας αποστέλλονται ως συνημμένα .

BONUS: Δεδομένου ότι δεν κάνετε λήψη πολλών εικόνων, χρειάζονται λιγότερα δεδομένα για να λάβετε το ταχυδρομείο σας, πράγμα που σημαίνει ότι θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να πετύχετε το μηνιαίο όριο δεδομένων σας !

Διαγραφή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου νωρίτερα

Όταν πατήσετε το εικονίδιο του κάδου απορριμμάτων κατά την ανάγνωση του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή σπρώξτε τα εισερχόμενά σας και πατήστε Διαγραφή, μπορεί να πιστεύετε ότι διαγράφετε το μήνυμα, αλλά δεν είστε. Αυτό που λέτε στην πραγματικότητα στο iPhone σας είναι "την επόμενη φορά που θα αδειάσετε τα σκουπίδια μου, φροντίστε να διαγράψετε αυτό το". Δεν διαγράφετε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο αμέσως επειδή υπάρχουν ρυθμίσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου iPhone που ελέγχουν πόσο συχνά το iPhone αδειάζει τα σκουπίδια του.

Φυσικά, όλα τα πράγματα που περιμένουν να διαγραφούν εξακολουθούν να καταλαμβάνουν χώρο στο τηλέφωνό σας, οπότε αν τα διαγράψετε πιο γρήγορα, θα ελευθερώσετε χώρο πιο γρήγορα. Για να αλλάξετε τη ρύθμιση:

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Όλοι οι λογαριασμοί ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν υποστηρίζουν αυτή τη ρύθμιση, επομένως θα πρέπει να πειραματιστείτε για να δείτε με ποιους τρόπους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την συμβουλή.

Μην κατεβάσετε οποιοδήποτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε όλους

Αν θέλετε να πάρετε πραγματικά ακραίες, ή απλά θέλετε πραγματικά να χρησιμοποιήσετε τον αποθηκευτικό χώρο σας για κάτι άλλο, μην ρυθμίσετε λογαριασμούς email στο iPhone σας καθόλου. Με αυτό τον τρόπο, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο θα πάρει 0 MB της πολύτιμης αποθήκευσης σας.

Αν δεν ρυθμίσετε λογαριασμούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιείτε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο τηλέφωνό σας. Αντί να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή "Αλληλογραφία", θα μεταβείτε στον ιστότοπο για τον λογαριασμό σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (ας πούμε Gmail ή Yahoo! Mail ) στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας και συνδεθείτε με αυτόν τον τρόπο. Όταν χρησιμοποιείτε webmail, δεν λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο τηλέφωνό σας.

Χρειάζεστε περισσότερο χώρο για να εγκαταστήσετε τη νέα έκδοση του iOS; Έχουμε μερικές ακόμα συμβουλές για να σας βοηθήσουμε να φορτώσετε αυτήν την ενημέρωση στο τηλέφωνό σας!