Αποστολή μηνυμάτων κειμένου δωρεάν Χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή μηνυμάτων

Ψάχνετε για έναν εύκολο τρόπο αποστολής δωρεάν μηνυμάτων κειμένου; Πολλοί από τους αγαπημένους σας πελάτες μηνυμάτων σας επιτρέπουν να στέλνετε δωρεάν μηνύματα κειμένου σε ένα κινητό τηλέφωνο.

Ανάλογα με το σχέδιο ασύρματων υπηρεσιών που διαθέτετε, ενδέχεται να υπάρξουν χρεώσεις για μηνύματα κειμένου σε ορισμένες περιπτώσεις. Η χρήση μιας εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να αποφύγετε τυχόν επιπλέον χρεώσεις δεδομένων. Επιπλέον, όταν στέλνετε μηνύματα από την αγαπημένη σας εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, η συνομιλία σας αποθηκεύεται μέσα στην εφαρμογή, καθιστώντας την πρακτική για πρόσβαση σε όλες τις συνομιλίες σας. Τέλος, μπορεί μερικές φορές να είναι πιο άνετο στο μήνυμα από τον επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή σας, με πλήρη χρήση του πληκτρολογίου και της οθόνης.

Ένα πράγμα που πρέπει να σημειωθεί κατά την αποστολή μηνυμάτων κειμένου μέσω μιας εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων είναι ότι ο παραλήπτης των κειμένων μπορεί να επιβαρυνθεί ακόμα, ανάλογα με το σχέδιο που έχει με τον πάροχο ασύρματων υπηρεσιών.

Δείτε πώς μπορείτε να στέλνετε μηνύματα κειμένου χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων

Ενώ όλες οι εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων σας επιτρέπουν να επικοινωνείτε με άλλους χρήστες αυτής της πλατφόρμας, μόνο μερικές από αυτές σας επιτρέπουν να στέλνετε μηνύματα κειμένου σε ένα κινητό τηλέφωνο. Εδώ είναι μερικοί για να εξετάσει:

Πώς να στείλετε ένα μήνυμα κειμένου από το AOL Instant Messenger

Το AOL Instant Messenger, αλλιώς γνωστό ως AIM, είναι μία από τις αρχικές πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων. Σήμερα διαθέτει μια εντυπωσιακή λίστα χαρακτηριστικών, όπως δωρεάν μηνύματα κειμένου, συνομιλίες ομάδας, κοινή χρήση αρχείων και ενσωμάτωση κοινωνικών μέσων. Για να στείλετε ένα δωρεάν μήνυμα κειμένου, κάντε λήψη του προγράμματος-πελάτη και συνδεθείτε στην επιφάνεια εργασίας σας (ή χρησιμοποιήστε τον υπολογιστή-πελάτη μέσω σύνδεσης στο www.aim.com) και κάντε κλικ στο εικονίδιο του κινητού τηλεφώνου στην επάνω δεξιά γωνία του μενού. Πληκτρολογήστε το όνομα της επαφής στην οποία θέλετε να στείλετε ένα κείμενο και κάντε κλικ στο κουμπί έναρξης για να προχωρήσετε. Για οδηγίες βήμα προς βήμα, ελέγξτε την Αποστολή μηνυμάτων κειμένου δωρεάν με το AIM .

Πώς να στείλετε ένα μήνυμα κειμένου από το Google Voice

Το Google Voice είναι μια δωρεάν υπηρεσία που σας επιτρέπει να εκτελέσετε πολλές λειτουργίες που σχετίζονται με τηλεφωνικές κλήσεις. Μπορείτε να ρυθμίσετε τον δικό σας τηλεφωνικό αριθμό Google Voice, να προωθήσετε τις κλήσεις σας και να μεταγράψετε τα μηνύματα φωνής σας. Μπορείτε επίσης να στείλετε δωρεάν μηνύματα κειμένου. Για να ξεκινήσετε, εγγραφείτε και συνδεθείτε στο Google Voice κάνοντας κλικ εδώ. Κάντε κλικ στο κουμπί "Κείμενο" στο επάνω μέρος του μενού στην αριστερή πλευρά, εισάγετε το όνομα ή τον αριθμό τηλεφώνου της επαφής σας και το μήνυμά σας. Κάντε κλικ εδώ για βήμα προς βήμα οδηγίες .

Ενώ για πολλούς ανθρώπους η άμεση επικοινωνία με φίλους λειτουργεί πολύ καλά, σε άλλες περιπτώσεις μπορεί να είναι ωφέλιμη η χρήση μιας εφαρμογής μηνυμάτων για την αποστολή κειμένων. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα εάν το πρόγραμμά σας για κινητά δεδομένα έχει ένα όριο για το πόσα κείμενα μπορείτε να στείλετε κάθε μήνα. Το AIM και το Google Voice είναι δύο μεγάλες επιλογές αν βρεθείτε σε αυτή την κατάσταση. Καλα να περνας!

Ενημερώθηκε από την Christina Michelle Bailey, 9/7/16