Πώς να κάνω Silly Snapchat Faces με φακούς Selfie

Εδώ είναι πώς να έχετε κάποια σοβαρή διασκέδαση με Snapchat

Πιστέψτε το ή όχι, δεν χρειάζεται να είστε κάτω των 18 ετών για να είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε το Snapchat και να έχετε πολλά διασκεδαστικά μαζί του. Σίγουρα, είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κοινωνικά apps μεταξύ των νεότερων πλήθος, αλλά τα νέα Snapchat αντιμετωπίζει / φακοί χαρακτηριστικό για selfies είναι αρκετό για να φέρει το εσωτερικό παιδί από σχεδόν κάθε ενήλικα πάρα πολύ-δεν έχει σημασία τι ηλικία σας μπορεί να είναι.

Φακοί Snapchat: Μια εισαγωγή

Στα μέσα Σεπτεμβρίου του 2015, η Snapchat έφερε τη νέα της λειτουργία φακών σε εφαρμογές iOS και Android. Δεν εκπλήσσει, ήταν ένα μεγάλο χτύπημα με τους ερασιτέχνες selfie.

Το νέο χαρακτηριστικό βασικά εφαρμόζει τα εφέ φιλτραρίσματος στο πρόσωπό σας όταν συγκρατείστε την κάμερα που βλέπει προς τα εμπρός για να πάρετε ένα αυτοκόλλητο . Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία ανίχνευσης προσώπου, η εφαρμογή εντοπίζει αυτόματα τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας όπως τα μάτια σας και το στόμα σας για να εφαρμόσετε σωστά τα αποτελέσματα.

Ακούγεται καθαρό, σωστά; Εάν έχετε λάβει οποιαδήποτε μηνύματα Snapchat από φίλους που έχουν ήδη παίξει με φακούς, τότε ίσως αναρωτιόσαστε πώς μπορείτε να κάνετε το ίδιο.

Για να μάθετε πώς να ενεργοποιείτε τους φακούς Snapchat, περιηγηθείτε στην παρακάτω διαφάνεια για ένα γρήγορο φροντιστήριο οθόνης. Θα χρησιμοποιήσω το δικό μου πρόσωπο για να το επιδείξω αυτό για σας!

01 από 03

Ανοίξτε την κάμερα μπροστά στην Snapchat και αγγίξτε μακρά το πρόσωπό σας

Στιγμιότυπα από το Snapchat για iOS

Εάν είστε ολοκαίνουργιοι στο Snapchat και δεν έχετε ιδέα για το πώς να το χρησιμοποιήσετε, εδώ είναι ένα γρήγορο φροντιστήριο που θα πρέπει να ελέγξετε έξω για να σας βοηθήσει να εξοικειωθείτε με τον τρόπο λειτουργίας του και τον τρόπο πλοήγησης σε όλες τις κύριες καρτέλες.

Εάν είστε εξοικειωμένοι με το Snapchat, τότε μπορείτε να προχωρήσετε δεξιά και να μεταβείτε στην καρτέλα της κάμερας. Αγγίξτε το εικονίδιο κάμερας στην επάνω δεξιά γωνία για να μεταβείτε στην κάμερα που βλέπει προς τα εμπρός της συσκευής σας, ώστε να μπορείτε να δείτε τον εαυτό σας στην οθόνη σας.

Τώρα, για να ενεργοποιήσετε τους φακούς, εδώ πρέπει να κάνετε:

  1. Κρατήστε τη συσκευή σας προς τα έξω, έτσι ώστε ολόκληρο το πρόσωπό σας να είναι ορατό στην οθόνη, διατηρώντας το όσο πιο σταθερό μπορείτε.
  2. Χρησιμοποιήστε ένα δάκτυλο για να χτυπήσετε μακρά στο πρόσωπό σας, διατηρώντας σταθερότητα και φροντίζοντας να μην κινήσετε το κεφάλι σας πάρα πολύ.
  3. Ένα πλέγμα πρέπει να εμφανίζεται γύρω από το πρόσωπό σας και να εξαφανίζεται μέσα σε ένα δευτερόλεπτο ή δύο.
  4. Θα πρέπει επίσης να δείτε μια νέα επιλογή από εικονίδια που εμφανίζονται στο κάτω μέρος της οθόνης στα δεξιά του κουμπιού κουμπιού, τα οποία μπορείτε να περάσετε με το δάχτυλό σας για να περιηγηθείτε.

Τώρα η διασκέδαση αρχίζει!

02 του 03

Αγγίξτε ένα φακό ενώ κρατάτε το κεφάλι και το πρόσωπο σταθερό

Στιγμιότυπο οθόνης του Snapchat για iOS

Το τελευταίο βήμα είναι να πατήσετε απλώς οποιοδήποτε φακό θέλετε να δοκιμάσετε στο πρόσωπό σας, θυμηθείτε να κρατάτε τη συσκευή σας και το κεφάλι σας όσο πιο σταθερή γίνεται. Όσο περισσότερο μετακινείτε, τόσο περισσότερο θα καταλήξετε να συγχέετε τη λειτουργία ανίχνευσης προσώπου της εφαρμογής, προκαλώντας την εμφάνιση φακών που φαίνονται στραβοποιημένα και ανακριβή.

Το αποτέλεσμα? Το πρόσωπό σας τεντωμένο, μεγεθυνμένο, χρωματισμένο και καλυμμένο με όλα τα άλλα διασκεδαστικά εφέ που θα σας κάνουν να γελάσετε ή να σας σοκάρει.

Μερικοί από τους φακούς θα σας δώσουν οδηγίες να υπερβάλλετε την εμφάνιση. Για παράδειγμα, όταν αγγίξετε έναν φακό, μπορεί να εμφανιστεί στην οθόνη κάποιο κείμενο που σας λέει να «σηκώσετε τα φρύδια σας» ή να «ανοίξετε το στόμα».

Μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες και βίντεο με φακούς Snapchat για να στείλετε στους φίλους σας. Για να τραβήξετε μια φωτογραφία, απλώς αγγίξτε το φακό που θέλετε, ακολουθήστε τις οδηγίες εάν υπάρχει φακός και μετά αγγίξτε το εικονίδιο του φακού (το οποίο θα πρέπει να είναι αυτό που φαίνεται μεγαλύτερο).

Εάν θέλετε να τραβήξετε ένα βίντεο, πρέπει να πατήσετε το μεγάλο μεσαίο εικονίδιο του φακού και να το κρατήσετε πατημένο. Όταν τελειώσετε, το βίντεο θα σας δείξει μια προεπισκόπηση του βίντεό σας. Στείλτε το σε φίλους σας ή δημοσιεύστε τις στην ιστορία σας αν είστε ευχαριστημένοι με αυτό!

Νέοι φακοί προστίθενται καθημερινά

Μπορείτε να περιμένετε να δείτε τουλάχιστον ένα νέο φακό την ημέρα σε βάρος ενός υπάρχοντος φακού. Αυτό θα διασφαλίσει ότι μπορείτε να περιμένετε να πειραματιστείτε με πολλούς νέους φακούς για να κρατήσετε τα εαυτά σας φρέσκα και συναρπαστικά.

03 του 03

Δοκιμάστε το με έναν φίλο

Στιγμιότυπα από το Snapchat για iOS

Όταν περιηγείστε στους διαθέσιμους φακούς, θα πρέπει να συναντήσετε μερικά που σας επιτρέπουν να φέρετε έναν φίλο ώστε να μπορείτε να μοιραστείτε και το φακό! Αυτοί οι φακοί έχουν σχεδιαστεί για να ανιχνεύουν δύο πρόσωπα ταυτόχρονα.

Κάθε φορά σε ένα χρονικό διάστημα, το Snapchat θα εισάγει και νέους φακούς που έχουν επιπλέον κινούμενα εφέ. Μερικοί θα παραμορφώσουν τη φωνή σας εκτός από το πρόσωπό σας, μερικοί θα σας επιτρέψουν να παίξετε ένα παιχνίδι και κάποιοι θα βάλουν έναν χορευτικό χαρακτήρα (όπως ένα hotdog, για παράδειγμα) κάπου στη σκηνή.

Εναπόκειται σε εσάς να εξερευνήσετε τους φακούς και να τα δοκιμάσετε. Αν μη τι άλλο, είναι η τέλεια δικαιολογία για τη λήψη περισσότερων εαυτών.