Πώς να καθορίσει το σφάλμα # 002 σε ένα Homebrewed Nintendo Wii

Αν λάβετε μήνυμα σφάλματος # 002 κατά την εκκίνηση ενός παιχνιδιού Wii και έχετε εγκατεστημένο το κανάλι Homebrew Channel , τότε πιθανότατα θα αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα IOS που σχετίζεται με ενημερώσεις παιχνιδιών.

Το IOS είναι το μέρος του λειτουργικού συστήματος που φορτώνει παιχνίδια και διαφορετικά παιχνίδια χρησιμοποιούν διαφορετικές IOSes. Σε ένα Wii που δεν είναι homebrewed, το παιχνίδι θα εγκαταστήσει το σωστό IOS, αν δεν υπάρχει ήδη, αλλά οι ενημερώσεις του λειτουργικού συστήματος από τη Nintendo έχουν σχεδιαστεί για να καταστρέψουν το homebrew, γι 'αυτό και οι χρήστες αποφεύγουν την ενημέρωση όταν εγκαθίσταται το Channel Homebrew.

Το μήνυμα σφάλματος # 002 πιθανότατα εμφανίζεται ως λευκό κείμενο σε μπλε οθόνη και διαβάζει:

Σφάλμα # 002 Παρουσιάστηκε σφάλμα. Πατήστε το κουμπί εξαγωγής, αφαιρέστε το δίσκο παιχνιδιών και απενεργοποιήστε την τροφοδοσία στην κονσόλα. Παρακαλούμε διαβάστε το εγχειρίδιο λειτουργίας του Wii για περαιτέρω οδηγίες.

Αν ενεργοποιήσετε και απενεργοποιήσετε την κονσόλα δεν βοηθάτε, τι συμβαίνει και πώς παίρνετε το παιχνίδι σας για να παίξετε;

Πώς να διορθώσετε ένα σφάλμα Wii # 002

Για αρχάριους, εάν η κονσόλα σας δεν είναι hacked και δεν περιέχει το Channel Homebrew, τότε ίσως έχετε την τύχη να κάνετε μια ενημέρωση συστήματος για να την διορθώσετε. Διαφορετικά, επικοινωνήστε με την υποστήριξη της Nintendo.

Με κονσόλες Wii που έχουν καταστραφεί, σε ορισμένες περιπτώσεις μπορείτε απλά να εκτελέσετε το παιχνίδι χρησιμοποιώντας Gecko OS, αλλά υπάρχουν και προγράμματα όπως το Wad Manager και το Pimp My Wii που θα εγκαταστήσουν το απαραίτητο IOS για να διορθώσουν το μήνυμα Error # 002.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι έχετε διερευνήσει αυτά τα προγράμματα σε κάθε αντίστοιχο ιστότοπο, για να βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε τον πιο ενημερωμένο σύνδεσμο. Οι ενημερώσεις μερικές φορές απελευθερώνονται αλλά δεν αντικαθιστούν τους συνδέσμους που εμφανίζονται παραπάνω.

Το Pimp My Wii προαιρετικά εγκαθιστά αυτόματα όλες τις ενημερώσεις IOSes και μη-homebrew, αλλά μπορείτε επίσης να επιλέξετε ποιες ενημερώσεις θέλετε, που είναι η πιο προσεκτική προσέγγιση.

Εάν θέλετε να επιλέξετε μόνο το IOS που χρειάζεστε για ένα συγκεκριμένο παιχνίδι που δεν θα τρέξει, ελέγξτε αυτή τη λίστα που δείχνει ποιο IOS χρησιμοποιείται από κάθε παιχνίδι. Μόλις μάθετε τι IOS χρειάζεστε, επιλέξτε κάθε IOS στη διεπαφή Pimp My Wii και το πρόγραμμα θα κατεβάσει και θα εγκαταστήσει τα κατάλληλα αρχεία.

Το παιχνίδι σας πρέπει να παίξει σε αυτό το σημείο αποφεύγοντας ταυτόχρονα το μήνυμα Error # 002.

Σημείωση: Μπορεί να εγκατασταθούν μερικές πρόσθετες ενημερώσεις μαζί με το Pimp My Wii. Ένας από αυτούς μπορεί να ενεργοποιήσει εκ νέου τον έλεγχο ενημερώσεων, οπότε φροντίστε να απενεργοποιήσετε τον έλεγχο της ενημέρωσης, αν αυτό σας συμβεί.