Εκτιμήστε τη χρήση των δεδομένων σας με υπολογιστές δεδομένων

Μην αναβαθμίσετε ακόμα! Μάζεψε τα δεδομένα που θα χρησιμοποιήσεις πρώτα

Το τελευταίο πράγμα που θέλετε είναι να πληρώσετε πάρα πολλά για τα δεδομένα, αλλά στο ίδιο πνεύμα, δεν θέλετε να ξοδέψετε τόσο λίγα που υποτιμάτε τη χρήση σας και καταλήγετε ακόμη περισσότερο σε υπερβολικές χρεώσεις.

Ή, σε ενδεχομένως χειρότερο σενάριο, το σχέδιό σας δεδομένων ενδέχεται να ανασταλεί μέχρι και τον επόμενο κύκλο χρέωσης αν χρησιμοποιήσετε όλα τα δεδομένα σας.

Έτσι, πώς ξέρετε με βεβαιότητα πόσα δεδομένα θα χρησιμοποιήσετε; Δεν μπορείτε να ξέρετε με βεβαιότητα ότι δεν μπορείτε να υπολογίσετε με ακρίβεια πόσες ταινίες Netflix θα μεταφερθείτε από τον καναπέ σας, τα βίντεο του YouTube που θα παίξετε στο Chromecast σας και τις εικόνες που θα ανεβάσετε στο Facebook.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε έναν υπολογισμό χρήσης δεδομένων

Υπάρχουν κάποιες αριθμομηχανές δεδομένων που μπορείτε να στηρίξετε, που σας δίνουν ερωτήσεις σχετικά με τις προηγούμενες συνήθειες και τις μελλοντικές σας συνήθειες, ώστε να μπορείτε να υπολογίσετε πόσα δεδομένα χρειάζεστε για να κάνετε αυτά τα είδη των πραγμάτων (όπως αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ροή βίντεο κλπ.).

Μόλις ενημερωθείτε για τα δεδομένα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες για να προβλέψετε με μεγαλύτερη ακρίβεια τι είδους σχέδιο πρέπει να αγοράσετε. Για παράδειγμα, αν ο υπολογιστής υπολογίζει ότι θα χρησιμοποιούσατε 1,5 GB δεδομένων κινητής τηλεφωνίας, θα θέλατε να επιλέξετε κάτι σαν σχέδιο 2 GB, ώστε να μην πληρώνετε υπερβολικά, αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε μείνει πάνω από 1 GB για να μην κόψετε τον εαυτό σας πολύ νωρίς.

Μια άλλη χρήση για αυτούς τους αριθμομηχανές δεδομένων είναι να τα συμπληρώσετε μέσα στις παραμέτρους του τρέχοντος σχεδίου δεδομένων σας, αλλά να συμπληρώσετε μόνο ό, τι πρέπει να κάνετε πριν από ό, τι επιλέγετε όλες τις επιθυμίες σας, ώστε να μπορείτε να δείτε γιατί υπερβείτε το μηνιαίο σας επίδομα τι μπορείτε να κάνετε για να περιορίσετε τη χρήση των δεδομένων σας .

Για παράδειγμα, εάν προσαρμόσετε όλες τις διαφορετικές επιλογές της αριθμομηχανής και είναι ήδη 5 GB (και αυτό είναι η μέγιστη χρήση δεδομένων ανά μήνα), αλλά δεν έχετε εισάγει ακόμη και πληροφορίες για τα social media, μπορείτε να υποθέσετε ότι θα παραμείνετε εντός το όριο δεδομένων σας εάν αποφύγετε τους ιστότοπους κοινωνικών μέσων.

Συμβουλή: Αν συνεχίσετε να λαμβάνετε μηνιαία μηνιαία αποζημίωση δεδομένων και γι 'αυτό αναρωτιέστε πόσα δεδομένα θέλετε να αναβαθμίσετε, εξετάστε τις συνήθειες των προηγούμενων δεδομένων σας είτε στη συσκευή σας είτε μέσω των λογαριασμών σας. Αυτό θα σας πει ακριβώς πόσα δεδομένα χρησιμοποιείτε, τα οποία στη συνέχεια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποφασίσετε τι είδους σχέδιο θα πληρώσετε για να μην πάρετε το μηνιαίο επίδομά σας.

Σημείωση: Επειδή οι περισσότεροι αριθμομηχανές δεν προσθέτουν VoIP ως στοιχείο, σκεφτείτε την εκτίμηση της χρήσης VoIP εάν νομίζετε ότι θα το χρησιμοποιείτε συχνά.

01 του 06

Ο υπολογιστής δεδομένων δεδομένων του AT & T

Υπολογιστής δεδομένων AT & T. att.com

Δεδομένου ότι τα δεδομένα που χρησιμοποιούμε είναι πιο εύκολα κατανεμημένα σε κατηγορίες όπως το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, η πλοήγηση στο διαδίκτυο και η ροή βίντεο, ο υπολογιστής δεδομένων της AT & T παρέχει αυτό το είδος κριτηρίων και πολλά άλλα.

Στη σελίδα αριθμομηχανής χρήσης δεδομένων, χρησιμοποιήστε το ρυθμιστικό για να επιλέξετε μια τιμή. Για παράδειγμα, μετακινήστε τις "Τοποθεσίες κοινωνικών μέσων με φωτογραφίες" σε 400 αν νομίζετε ότι δημοσιεύετε κάθε μήνα πολλές εικόνες σε Facebook, Twitter, Instagram κ.λπ.

Το ίδιο ισχύει και για το "Ώρες ροής βίντεο 4Κ", "Χρόνος που ξοδεύεται στο διαδίκτυο", "Τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που αποστέλλονται και λαμβάνονται," και άλλες επιλογές.

Η AT & T διαθέτει επίσης έναν αριθμομηχανή δεδομένων για χρήση δεδομένων hotspot σε οχήματα που παρέχει παρόμοιες πληροφορίες. Περισσότερο "

02 του 06

Ο υπολογιστής δεδομένων HotSpot για κινητά Smartphone της T-Mobile

Αν σκοπεύετε να μοιραστείτε την υπηρεσία T-Mobile από το τηλέφωνό σας με το laptop ή το tablet σας, βεβαιωθείτε ότι έχετε δει αυτό τον αριθμομηχανή δεδομένων.

Ο εκτιμητής χρήσης δεδομένων της T-Mobile σας ρωτά για τις συνήθειες ροής, τις λήψεις εφαρμογών, την πλοήγηση στο διαδίκτυο, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και πολλά άλλα. Απλά επιλέξτε έναν αριθμό από κάθε καταχώρηση για να δηλώσετε πόσα λεπτά θα περάσετε να κάνετε ή πόσα αρχεία ή στοιχεία που θα χρησιμοποιήσετε σε κάθε κατηγορία.

Ένας άλλος τρόπος για να υπολογίσετε τη χρήση δεδομένων με αυτήν την αριθμομηχανή είναι να επιλέξετε ένα σχέδιο δεδομένων στα δεξιά, όπως για παράδειγμα το 5 GB και, στη συνέχεια, να δείτε τι δείχνει η αριθμομηχανή για όλα όσα θα μπορούσατε να κάνετε με δεδομένα 5 GB. Περισσότερο "

03 του 06

Αριθμομηχανή δεδομένων καλωδίου ενός χρήστη

Αυτός ο εκτιμητής χρήσης δεδομένων είναι λίγο πιο πολύπλοκος από τους άλλους που έχουμε καταχωρίσει σε αυτήν τη σελίδα. Για εκκινητές, μπορείτε να επιλέξετε μια προκαθορισμένη επιλογή όπως χαμηλή, κανονική ή υψηλή για να συμπληρώσετε αυτόματα όλες τις επιλογές.

Διαφορετικά, επιλέξτε τιμές για συγκεκριμένες περιοχές αν νομίζετε ότι θα χρησιμοποιήσετε το διαδίκτυο για τους σκοπούς αυτούς.

Μπορείτε να επιλέξετε μια διαφορετική τιμή για τα γενικά προγράμματα περιήγησης ιστού σε σχέση με τη χρήση πολυμέσων, καθώς και τον αριθμό των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα στείλετε / λάβετε με και χωρίς συνημμένα αρχεία.

Εκτός από αυτές οι υποδοχές αξίας για μεταφορτώσεις εγγράφων, μεταφορτώσεις φωτογραφιών και χρήση εφεδρικών αντιγράφων στο διαδίκτυο . Η ενότητα λήψεων σάς επιτρέπει να επιλέξετε μεταξύ λήψεων λογισμικού και ενημερώσεων όπως λήψεις του Windows Update και ενημερώσεις ορισμών ιών. Περισσότερο "

04 του 06

Αριθμομηχανή δεδομένων Fido

Για να ξεκινήσετε, επιλέξτε είτε ένα τηλέφωνο, ένα κινητό hotspot ή ένα tablet. Πιθανότατα δεν έχει σημασία πολύ που επιλέγετε για σκοπούς δοκιμής, αλλά προχωρήστε και επιλέξτε ένα από αυτά.

Όπως και με άλλους αριθμομηχανές δεδομένων, χρησιμοποιήστε τα ρυθμιστικά για να υπολογίσετε πόσο θα χρησιμοποιήσετε κάθε υπηρεσία. Υπάρχει ένα για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, άμεσα μηνύματα, μουσική, ροή βίντεο υψηλής ευκρίνειας, ροή βίντεο SD, κοινή χρήση φωτογραφιών και άλλα.

Μπορείτε επίσης να εισαγάγετε ένα ακριβές νούμερο για κάθε μία από αυτές τις περιοχές, αν δεν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το ρυθμιστικό.

Καθώς προσαρμόζετε κάθε στοιχείο, θα δείτε τον εκτιμώμενο δείκτη χρήσης να μετακινείται στο επάνω μέρος αυτής της σελίδας. Όταν τελειώσετε όλοι, δείτε τον αριθμό για να λάβετε μια εκτίμηση για το πόσα δεδομένα θα χρησιμοποιούσατε βάσει των κριτηρίων. Περισσότερο "

05 του 06

US Cellular's Data Estimator Χρήσης

Η US Cellular διαθέτει επίσης έναν αριθμομηχανή δεδομένων. Απλά επιλέξτε smartphone, μόντεμ, tablet ή άλλη επιλογή από το αναπτυσσόμενο μενού στην κορυφή της σελίδας για να ξεκινήσετε.

Επιλέξτε "Ημέρα" ή "Μήνας" δίπλα σε οποιαδήποτε ή όλες τις επιλογές που βλέπετε εκεί και στη συνέχεια σύρετε το κουμπί προς τα δεξιά για να αυξήσετε την εκτίμησή σας για το ποσό που θα χρησιμοποιήσετε για το συγκεκριμένο στοιχείο κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου.

Υπάρχει ένα για λήψεις όπως εφαρμογές, παιχνίδια, βιβλία, τραγούδια και άλλα, καθώς και ένα για μουσική, βίντεο SD και HD, κοινωνικές δημοσιεύσεις μέσων, ηλεκτρονικά ταχυδρομεία και πολλά άλλα. Περισσότερο "

06 του 06

Υπολογιστής δεδομένων του Sprint

Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όλοι αυτοί οι άλλοι αριθμομηχανές χρήσης δεδομένων, η Sprint's σας επιτρέπει να επιλέξετε μεταξύ ενός τηλεφώνου και άλλων όπως ένα φορητό υπολογιστή ή tablet.

Επιλέξτε "ημέρα", "εβδομάδα" ή "μήνα" από κάθε κατηγορία και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε το ρυθμιστικό για να προσαρμόσετε τη χρήση σας. Επιλέξτε πόσα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου νομίζετε ότι θα στείλετε και λάβετε, πόσες ιστοσελίδες θα ανοίξετε, δημοσιεύσεις κοινωνικών μέσων που θα κάνετε, ώρες μουσικής που θα μεταδώσετε κλπ.

Παρακολουθήστε το ρυθμιστικό στο κάτω μέρος αυτής της σελίδας για να δείτε πόσα δεδομένα της Sprint εκτιμάτε ότι θα πρέπει να πληρώσετε. Περισσότερο "