Επισκόπηση της LG 98UB9800 98 ιντσών 4K Ultra HD TV

Αν ψάχνετε για μια πραγματικά μεγάλη 4K Ultra HD τηλεόραση , η LG μπορεί να έχει μόνο το εισιτήριο, το 98-ιντσών 98UB9800.

Το πρώτο μοντέλο 98UB9800 ενσωματώνει μια επίπεδη οθόνη LCD IPS (με φωτισμό άκρων σε συνδυασμό με τοπική μείωση του φωτισμού), η οποία προσφέρει μια πιο αποτελεσματική ευρεία οπτική γωνία (φυσικά με το μεγάλο μέγεθος οθόνης, πολλοί άνθρωποι μπορούν εύκολα να κάθονται σε ένα καλό σημείο για να δουν το σύνολο οθόνη), καθώς και το True 4K Engine Pro της LG, το οποίο επιτρέπει περισσότερη αναβάθμιση των πηγών περιεχομένου χαμηλότερης ανάλυσης και της επεξεργασίας TruMotion 240Hz .

Για τον ήχο, το 98UB9800 ένα ενσωματωμένο ηχείο 5.2 καναλιών που σχεδιάστηκε από τον March Kardon ενσωματωμένο στο πλαίσιο για εκείνους που δεν διαθέτουν εξωτερικό σύστημα ήχου (αν και με οποιαδήποτε τηλεόραση αυτές τις μέρες, συνιστώ πάντα μια εξωτερική γραμμή ήχου ή δέκτη οικιακού κινηματογράφου / σύστημα ηχείων για καλύτερη εμπειρία ακρόασης).

Το 98UB9800 ενσωματώνει το webOS ως τη διασύνδεση έξυπνης τηλεόρασης, επιτρέποντας πιο διαισθητική πρόσβαση και πλοήγηση περιεχομένου ήχου και βίντεο σε διαδίκτυο και σε δίκτυο.

Όσον αφορά το περιεχόμενο 4K και τη μετάδοση συνεχούς ροής, αυτό το σετ παρέχει σύνδεση HDMI 2.0 , η οποία παρέχει συμβατότητα με σήματα πηγής 4k 4k και αποκωδικοποίηση HEVC (H.265), η οποία, σε συνδυασμό με γρήγορη ευρυζωνική σύνδεση, επιτρέπει πρόσβαση σε περιεχόμενο συνεχούς ροής 4K από την Netflix ή άλλους συμβατούς συμβατούς παρόχους περιεχομένου στο διαδίκτυο.

Επίσης, εάν διαθέτετε συμβατό smartphone ή tablet, μπορείτε να μεταφέρετε περιεχόμενο απευθείας από αυτές τις συσκευές στην τηλεόραση μέσω της λειτουργίας WiFi Direct. Αυτό είναι εκτός από τις ενσωματωμένες επιλογές Ethernet και Wifi της τηλεόρασης για την πρόσβαση σε περιεχόμενο στο οικιακό σας δίκτυο ή στο διαδίκτυο.

Επιπλέον, εάν είστε τρισδιάστατος ανεμιστήρας (και αν δεν είστε αυτό το σετ μπορεί να αλλάξετε γνώμη), το 98UB9800 περιλαμβάνει το παθητικό Cinema 3D της LG που παρέχει πολύ άνετη προβολή 3D χρησιμοποιώντας την παθητική μέθοδο - και τα γυαλιά είναι πολύ φθηνά (2 ζεύγη περιλαμβάνεται).

Μια άλλη χρήση για τις δυνατότητες 3D της τηλεόρασης είναι το διπλό παιχνίδι (απαιτεί επιπλέον ειδικά γυαλιά), αλλά αυτή η λειτουργία επιτρέπει στην τηλεόραση να εμφανίζει ταυτόχρονα δύο διαφορετικές εικόνες που επικαλύπτονται σε πλήρη οθόνη, αλλά κάθε άτομο, αν φοράει τα ειδικά γυαλιά, την «εικόνα» τους.

Για λειτουργική ευκολία, η τηλεόραση έρχεται επίσης με το LG Magic Remote - παρέχει πλοήγηση μενού μέσω του τροχού αντίχειρα, των φυσικών κινήσεων ή του φωνητικού ελέγχου.

Φυσικά, όλα αυτά έρχονται με μια τιμή, αλλά αν έχετε τα εφεδρικά μετρητά, παρακολουθώντας τις αγαπημένες σας ταινίες είτε ανεβασμένες είτε σε πραγματικό 4K σε μια πραγματικά μεγάλη οθόνη, είναι μια εντυπωσιακή εμπειρία - και, εκτός από την αυξημένη διαθεσιμότητα 4K streaming περιεχόμενο, η μορφή Ultra HD Blu-ray Disc αναμένεται να αρχίσει να είναι διαθέσιμη αργά το 2015 ή στις αρχές του 2016 .

98UB9800 - Επίσημη σελίδα προϊόντος

Επίσης, εάν αυτό το εξαιρετικά μεγάλο μέγεθος οθόνης και η τιμή είναι πάρα πολύ για σας, αυτό το σετ προσφέρεται επίσης σε τρία "μικρότερα" πρόσθετα μεγέθη οθόνης:

84-ιντσών 84UB9800 - Επίσημη σελίδα προϊόντος

Η 79-ίντσα 79-ίντσες - Επίσημη σελίδα προϊόντος

Η 65-ιντσών 65UB9800 - Επίσημη σελίδα προϊόντος