Προβολή 4K μέσω Comcast Cable - Τι πρέπει να ξέρετε

Το καλώδιο COMCAST προσφέρει προβολή 4K - αλλά η επιλογή είναι περιορισμένη

Εάν διαθέτετε τηλεόραση 4K Ultra HD και είστε συνδρομητής καλωδιακής τηλεόρασης Comcast Xfinity ή σκέφτεστε για αυτό. Δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο βίντεο 4K χρησιμοποιώντας το Comcast.

4K μέσω της Comcast

Οι προσφορές 4K της Comcast είναι διαθέσιμες σε όλες τις αγορές όπου η Comcast έχει άδεια λειτουργίας.

Για να δείτε 4K μέσω Comcast, χρειάζεστε:

Μόλις δεσμευθείτε να εγγραφείτε και να νοικιάσετε το κουτί, θα έχετε τη δυνατότητα πρόσβασης στο περιεχόμενο 4K που προσφέρεται από τη Comcast από δύο πηγές περιεχομένου:

Το κουτί XG1v4

Εδώ είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του απαιτούμενου κουτιού XG1v4:

Το XG1v4 δεν είναι διαθέσιμο για αυτοεγκατάσταση, είναι απαραίτητη μια τηλεφωνική κλήση εγκατάστασης.

Η κατώτατη γραμμή

Από τότε που εισήχθησαν 4K Ultra HD τηλεοράσεις, η διαθεσιμότητα και οι πωλήσεις αυξάνονταν σταθερά με την αντίστοιχη τάση προς προσιτές τιμές. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα εκατομμύρια καταναλωτές να έχουν και να χρησιμοποιούν αυτά τα σύνολα. Ωστόσο, ενώ τα σετ είναι άφθονα και προσιτά, ο ρυθμός παράδοσης περιεχομένου 4K για προβολή έχει καθυστερήσει από τη ζήτηση.

Ενώ το περιεχόμενο 4K μέσω streaming από υπηρεσίες όπως το Amazon, Netflix, Vudu και άλλοι, καθώς και ο δίσκος Blu-ray Ultra HD έχει αυξηθεί σταθερά, η τηλεοπτική μετάδοση 4K είναι ακόμα μακριά . Επίσης, ενώ το DirecTV και το Dish Network προσφέρουν περιορισμένο περιεχόμενο 4K μέσω δορυφόρου, η λήψη του καλωδίου 4K πάνω από το καλώδιο είναι σχεδόν ανύπαρκτη. Η Comcast είναι ο μόνος σημαντικός πάροχος καλωδιακών υπηρεσιών που προσφέρει περιορισμένη πρόσβαση σε περιεχόμενο 4K.

Μείνετε συντονισμένοι καθώς αυτή η ιστορία εξελίσσεται!