Κορυφαίοι τρόποι χρήσης του κινητού τηλεφώνου σας με ασφάλεια και με σύνεση

Τα κινητά τηλέφωνα έχουν γίνει μια σημαντική πτυχή της κινητής ζωής μας και πολύ συχνά ξεχνάμε τα βασικά όταν πρόκειται για τη χρήση κινητού τηλεφώνου. Προτού οι συνήθειες σας μετατραπούν σε κακές συνήθειες, ανατρέξτε σε αυτές τις συμβουλές και άρθρα για να βεβαιωθείτε ότι θα χρησιμοποιείτε πάντα το κινητό σας με ασφάλεια και ευφυία ενώ βρίσκεστε στο δρόμο.

Ασφαλής χρήση κινητού τηλεφώνου είναι σημαντική για όλους να θυμόμαστε. Μην είστε ο άνθρωπος που κάνει τους άλλους να τρελαίνονται από τη χρήση του κινητού τηλεφώνου σας.

01 του 06

Πού να μην χρησιμοποιήσετε ένα κινητό τηλέφωνο

Spencer Platt / Getty Images Ειδήσεις / Getty Images

Είναι σημαντικό για τους επαγγελματίες κινητού γραφείου να γνωρίζουν το γεγονός ότι πολλές δικαιοδοσίες έχουν καταστήσει παράνομη τη χρήση του κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση. Σε ορισμένες περιπτώσεις μπορείτε ακόμα να χρησιμοποιείτε συσκευές ανοιχτής ακρόασης.

Η άγνοια του νόμου δεν αποτελεί υπεράσπιση, οπότε σημειώστε από πού δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κινητό σας τηλέφωνο.

02 του 06

Ετικέτα κινητού τηλεφώνου

Άννα Μπιζόν / Gallo Images ROOTS Συλλογή RF / Getty Images
Πολλοί απομακρυσμένοι εργάτες δεν θυμούνται να χρησιμοποιούν σωστή ετικέτα κινητού τηλεφώνου. Τα κινητά τηλέφωνα μας έδωσαν τη δυνατότητα να μείνουμε σε επαφή, ανεξάρτητα από το πού συμβαίνει να δουλεύουμε. Παρόλο που αυτό έχει μεγάλα πλεονεκτήματα για τους επαγγελματίες κινητής τηλεφωνίας, μπορεί επίσης να αποτελέσει μέσο ερεθισμού και ενοχλητικών συναδέλφων μετακινούμενων εργαζομένων, συναδέλφων και πελατών.

03 του 06

Χρησιμοποιήστε ένα κινητό τηλέφωνο σε ένα όχημα;

Spaces Images.Blend Images / Getty Images
Ο σημαντικότερος κανόνας που πρέπει να θυμάστε είναι να μην χρησιμοποιείτε κινητό τηλέφωνο όταν οδηγείτε. Είναι επικίνδυνο και θέτει σε κίνδυνο όχι μόνο εσάς αλλά όλους τους άλλους στο δρόμο. Πρέπει να εστιάσετε στο δρόμο και όχι σε συνομιλία κυττάρων.

04 του 06

Μπορώ να χρησιμοποιήσω το κινητό μου τηλέφωνο στο εξωτερικό;

Nico De Pasquale Φωτογραφία / Στιγμή / Getty Images
Κατανοήστε τις απαιτήσεις που πρέπει να έχει το κινητό σας ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε εκτός της Βόρειας Αμερικής. Δεν θέλετε να χάσετε σημαντικές κλήσεις. Περισσότερο "

05 του 06

Πρέπει να επιτρέπονται τα κινητά τηλέφωνα κατά τη διάρκεια των πτήσεων;

Φωτογραφία από τον Bobi / Moment / Getty Images
Η FCC εργάζεται προς την κατεύθυνση λύσεων που οδηγούν στην εγκεκριμένη χρήση κινητών τηλεφώνων, ενώ ένα αεροπλάνο είναι εν πτήσει, κάτι που μέχρι τώρα ήταν παράνομο. Παρόλο που αυτές οι λύσεις δεν θα είναι άμεσες και δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το δικό σας κινητό τηλέφωνο στον αέρα, αυτό δημιουργεί ορισμένες ερωτήσεις που θα πρέπει να εξετάσουν οι επαγγελματίες κινητών τηλεφώνων όταν ταξιδεύουν αεροπορικώς.

06 του 06

Ασφάλεια κινητού τηλεφώνου

Yagi Studio / DigitalVision / Getty Images
Οι εργοδότες πρέπει να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο για να εξασφαλίσουν ότι οι μετακινούμενοι εργαζόμενοι χρησιμοποιούν τα κινητά τους τηλέφωνα με ασφάλεια και δεν θέτουν τη ζωή τους ή τη ζωή των άλλων σε κίνδυνο λόγω της χρήσης κινητού τηλεφώνου. Μπορούν να δημιουργηθούν πολιτικές με τη συμβολή τόσο της διαχείρισης όσο και των απομακρυσμένων εργαζομένων, ώστε να διασφαλιστεί η δίκαιη ισορροπία και ότι οι πολιτικές είναι ρεαλιστικά λειτουργικές και εφαρμόσιμες.