Αναθεώρηση δέκτη καναλιού Elite VSX-91TXH 7.1

Η κατώτατη γραμμή

Το Pioneer Elite VSX-91TXH είναι καλή αξία για το σπίτι. Ως ένας από τους δέκτες νέας γενιάς που ενσωματώνει αποκωδικοποίηση surround Dolby TrueHD και DTS-HD, είναι έτοιμος για το μέλλον. Επιπλέον, αυτός ο δέκτης διαθέτει εκτεταμένες δυνατότητες σύνδεσης, δυνατότητα εφεδρείας και πολύ ευέλικτη λειτουργία ήχου και εικόνας. Αν ψάχνετε για δέκτη που ενσωματώνει ευέλικτη συνδεσιμότητα ήχου και βίντεο, καθώς και εξαιρετική απόδοση ήχου που δεν θα καταστεί "παρωχημένη" σε λίγα μόνο χρόνια, τότε ελέγξτε το VSX-91TXH.

Για μια πιο προσεκτική εμφάνιση, ελέγξτε τη συλλογή φωτογραφιών Pioneer VSX-91TXH .

Συγκρίνετε Τιμές

Πλεονεκτήματα

Μειονεκτήματα

Περιγραφή

Οδηγός αναθεώρησης - Pioneer Elite VSX-91TXH 7.1 καναλιών δέκτη οικιακού κινηματογράφου - Σύντομη αναθεώρηση

Η εξαιρετική ηχητική απόδοση του VSX-91TXH και προσφέρει περισσότερη ισχύ από ένα δωμάτιο μεσαίου μεγέθους. Χρήσιμα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την ενσωματωμένη αποκωδικοποίηση για όλες τις μεγάλες μορφές ήχου surround 5.1, 6.1 και 7.1 Channel, συμπεριλαμβανομένων των Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus και DTS-HD. Προσαρμογές δεύτερης ζώνης, οι οποίες επιτρέπουν στο χρήστη να τροφοδοτεί ταυτόχρονη ή δεύτερη πηγή σε άλλο δωμάτιο (απαιτείται πρόσθετος ενισχυτής), συνδεσιμότητα μέσω δορυφορικού ραδιοφώνου XM και Sirius, σύνδεση iPod μέσω καλωδίου προσαρμογής και MCACC (σύστημα πολλαπλών καναλιών ακουστικής βαθμονόμησης ) ρύθμιση αυτόματου ηχείου. Το 91TXH κάνει επίσης μια καλή δουλειά με τη σύνθετη μετατροπή βίντεο S-video σε Video component σε HDMI.

Η συσκευή 91TXH προσφέρει ανάλυση τόσο για τον ήχο όσο και για το βίντεο. Αυτό κάνει σίγουρα το 91TXH ένα ευέλικτο δέκτη home theater. Η ποιότητα εικόνας από πηγές HD είναι πολύ συνεπής. Ωστόσο, η μετατροπή και επεξεργασία βίντεο των αναλογικών πηγών βίντεο ήταν κάτω από το μέσο όρο, όπως αποκαλύφθηκε από το DVD Benchmark της Silicon Optix HQV. Δείτε μερικά παραδείγματα αποτελεσμάτων δοκιμών .

Βρήκα την ποιότητα ήχου του VSX-91TXH, τόσο με μουσική όσο και με πηγές βίντεο (όπως το DVD), ήταν εξαιρετική, καθιστώντας το αποδεκτό τόσο για εκτεταμένη ακουστική μουσική όσο και για χρήση στο home theater.

Επίσης, βρήκα ότι η λειτουργία ρύθμισης αυτόματου ηχείου MCACC (Multi-Channel Acoustic Calibration System) λειτούργησε πολύ καλά, ειδικά με το επίπεδο του κεντρικού καναλιού, που πάντα φαίνεται ότι είναι το πιο δύσκολο να βρεθεί σωστά με το DVD source material.

Ο VSX-91TXH είναι ένας πολύ ευέλικτος δέκτης που παραδίδει τα προϊόντα σε απόδοση ήχου, αλλά χρειάζεται κάποια βελτίωση στην απόδοση του βίντεο. Το δίνω 4.0 αστέρια από το 5.

Μερικές βελτιώσεις που θα είχαν κερδίσει μια υψηλότερη βαθμολογία: περισσότερες είσοδοι HDMI (ενδεχομένως με ένα στην πρόσοψη), καλύτερη μετατροπή 480i / 480p, αναβάθμιση βίντεο, ειδική είσοδο πικάπ και ένα τηλεχειριστήριο πιο εύκολο στη χρήση.

Διαβάστε την πλήρη επισκόπηση