Πώς να αποθηκεύσετε οποιοδήποτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως γραφική ύλη EML στο Windows Mail

Μετατρέψτε οποιοδήποτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε χαρτικά

Υπάρχουν τόσα υπέροχα χαρτικά διαθέσιμα για λήψη, και είναι εύκολο να κυλήσετε και το δικό σας.

Αλλά μπορείτε επίσης να αποθηκεύσετε οποιοδήποτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως χαρτικά στα Windows Mail και Outlook Express εύκολα.

Αποθηκεύστε οποιοδήποτε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως χαρτί EML στα Windows Mail ή στο Outlook Express

Για να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε μήνυμα ως χαρτικά για τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας στα Windows Mail ή Outlook Express:

Βεβαιωθείτε ότι θυμάστε το φάκελο στον οποίο αποθηκεύσατε τη νέα συσκευή χαρτικής. Σας προτείνω να χρησιμοποιήσετε τον ίδιο φάκελο που χρησιμοποιείτε για την άλλη γραφική ύλη EML.

Αυτό είναι, τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το νέο χαρτικά σας για συναρπαστικά νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Windows Mail ή το Outlook Express.

Αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εκ νέου στο Outlook Express

Εάν αποθηκεύσετε ένα μήνυμα από το φάκελο Απεσταλμένα στοιχεία ως αρχείο .eml, μπορείτε να στείλετε ξανά το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάνοντας διπλό κλικ και στέλνοντας το αρχείο .eml στο Outlook Express.

Στο Windows Mail, μπορείτε να επεξεργαστείτε αυτά τα μηνύματα όπως παραπάνω.

Εγκαταστήστε το γραφικό του Outlook Express σε μορφή EML

Δεν χρειάζεται εγκατάσταση, για παράδειγμα. Εάν το χαρτοπωλείο EML έρχεται ως συμπιεσμένο αρχείο zip, απλά αποσυνδέστε το με ένα βοηθητικό πρόγραμμα όπως το WinZip.

Τώρα μπορείτε να "εγκαταστήσετε" το αρχείο .eml σε οποιοδήποτε κατάλογο θέλετε. Έβαλα το γραφικό μου EML Outlook Express στο φάκελο " Τα έγγραφά μου \ Documents \ Documents " για να τα συγκεντρώσω όλα σε ένα μέρος, για παράδειγμα.

Και, βεβαίως, η χρήση του χαρτιού .eml είναι εξίσου εύκολη με την εγκατάσταση του!

Το χαρτί EML δεν λειτουργεί;

Εάν έχετε εγκατεστημένη την Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας για το Outlook Express (911567), βεβαιωθείτε ότι έχετε και ενεργοποιήσετε το πακέτο KB918766 για το χαρτοφυλάκιο .eml για εργασία. Μετά την εγκατάσταση της ενημερωμένης έκδοσης, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το αρχείο μητρώου για να ορίσετε τις απαραίτητες τιμές: Επιλέξτε Run ... από το μενού Έναρξη , πληκτρολογήστε "regedit" και κάντε κλικ στο κουμπί OK . Τώρα επιλέξτε Αρχείο | Εισαγωγή ... από το μενού του Επεξεργαστή Μητρώου και ανοίξτε το zenable_eml_stationery.reg.

(Δοκιμασμένο με το Outlook Express 6 και το Windows Mail 6)