Πού να πάτε στη συνομιλία με άλλες μητέρες

Ψάχνετε να συνομιλήσετε με άλλες μητέρες; Ενώ είναι καθησυχαστικό να λαμβάνετε συμβουλές από εμπειρογνώμονες, μερικές φορές θέλετε απλώς να αποκτήσετε τη γνώμη άλλων γυναικών που έχουν βιώσει την γονική μέριμνα από πρώτο χέρι.

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο οι μαμάδες μπορεί να θέλουν να επικοινωνούν με άλλες μητέρες σε απευθείας σύνδεση είναι να έχουν κάποιο είδος αλληλεπίδρασης. Μερικές φορές, η εργασία όλη την ημέρα, η φροντίδα των παιδιών για ώρες ή η παραμονή στο σπίτι μπορεί να σας κάνει να επιθυμείτε να υπάρχουν περισσότεροι ενήλικες για να μιλήσετε.

Υπάρχει μια ποικιλία επιλογών για να συνδεθείτε με άλλους γονείς, συμπεριλαμβανομένων των συγκεκριμένων για τη μαμά chat rooms, των κοινοτικών φόρουμ, των ομάδων Facebook και των Twitter.

Κοινοτικά Φόρουμ για τις μητέρες

Babycenter: Βρείτε χιλιάδες ομάδες σχετικά με τα θέματα της εγκυμοσύνης, τα μωρά και την ανατροφή των παιδιών. Οι λειτουργίες του φόρουμ είναι επίσης διαθέσιμες στις εφαρμογές τους για κινητά.

Το Bump: Το φόρουμ αυτό σας επιτρέπει να συνδεθείτε με άλλες γυναίκες για να συζητήσετε την εγκυμοσύνη, τα μωρά και τα μικρά παιδιά έως 24 μηνών. Έχει επίσης πίνακες μηνυμάτων με βάση την τοποθεσία - ίσως μπορείτε να μετατρέψετε μια εικονική συζήτηση σε μια προσωπική συνάντηση!

CafeMom: Το CafeMom προσφέρει μια μοναδική επιλογή φόρουμ για να συνδεθείτε με άλλες μητέρες. Moms με έφηβους , Stepmom Central , και παιδιά δημοτικού σχολείου , είναι μόνο μερικές από τις ομάδες που προσφέρονται.

BabyBumps: Αυτό είναι ένα φόρουμ Reddit με χιλιάδες χρήστες. Είναι τεχνικά προορισμένο για έγκυες γυναίκες, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα εξαιρετικό μέρος για όλες τις μητέρες ή τις μητέρες για να συζητήσουν οτιδήποτε στο μυαλό τους.

Facebook & amp; Κελάδημα

Το Facebook έχει γίνει μια σημαντική πλατφόρμα για ομαδικές συζητήσεις και το θέμα της γονικής μέριμνας δεν αποτελεί εξαίρεση. Οι ομάδες μπορούν να είναι είτε Άνοιγμα , επιτρέποντας σε οποιονδήποτε να συμμετάσχει, ή Κλειστή , η οποία απαιτεί από έναν συντονιστή να εγκρίνει μια ιδιότητα μέλους.

Μια ομάδα που έχει κλείσει θα έχει ένα μήνυμα που λέει έτσι, οπότε μπορείτε να ζητήσετε να συμμετάσχετε.

Εδώ είναι μόνο μερικές ομάδες που μπορεί να θέλετε να ελέγξετε έξω.

Fussy Baby Site Support Group: Αυτή η ομάδα έχει πάνω από 10.000 μέλη και αποτελεί μια εξαιρετική πηγή για να συζητά κανείς όλα τα πράγματα που σχετίζονται με τα κουρασμένα μωρά.

Κάνετε Συμβουλές για Ειδικές Ανάγκες: Με 6.000+ μέλη, αυτή η ομάδα είναι ένα καταπληκτικό μέρος για να συνδεθείτε με άλλους γονείς που έχουν παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Babywearing 102: Μια εξαιρετικά δημοφιλής ομάδα με δεκάδες χιλιάδες μέλη, η εστίαση είναι "ένας τόπος για να γιορτάσουμε και να μάθουμε για babywearing."

Μπορείτε να αναζητήσετε περισσότερες ομάδες στο Facebook που απευθύνονται σε μητέρες, χρησιμοποιώντας τη γραμμή αναζήτησης στο Facebook για να βρείτε ομάδες που περιέχουν μια συγκεκριμένη λέξη-κλειδί.

Το Twitter είναι ένας άλλος πόρος για τη σύνδεση με άλλες μητέρες που μοιράζονται τις εμπειρίες τους. Μερικοί ακόμη φιλοξενούν προγραμματισμένες συζητήσεις γνωστές ως Twitter Parties , που σας επιτρέπουν να συμμετέχετε σε μια ζωντανή συνομιλία.

Μία από τις πιο δημοφιλείς μάρκες της Twitter, η Amy Lupold Bair είναι μια "μαμά, έμπορος κοινωνικών μέσων, παγκόσμιος ιδρυτής της επιρροής, δημιουργός Twitter Party". Συμμετέχετε σε εκατοντάδες χιλιάδες άλλους χρήστες του Twitter, ακολουθώντας την για συμβουλές για γονείς, θέματα γονικής μέριμνας.

@Traveling moms: Πηγαίνοντας στο δρόμο; Λάβετε συμβουλές σχετικά με το ταξίδι με παιδιά και συναντάτε άλλες μητέρες συμμετέχοντας στο εβδομαδιαίο πάρτι Twitter κάθε Δευτέρα στις 9-10 μ.μ.

Άλλες λεωφορειακές λεωφόρους για τις μητέρες μέσω του Twitter μπορούν να βρεθούν αναζητώντας μέσω της τεράστιας συλλογής των hashtags και των λογαριασμών χρηστών του Twitter.

Μαμά δωμάτια συνομιλίας

Ένα εικονικό δωμάτιο αφιερωμένο στις μητέρες είναι μια άλλη επιλογή για τη σύνδεση των moms από όλο τον κόσμο. Μπορείτε, φυσικά, να προσπαθήσετε να βρείτε άλλες μητέρες μέσα από οποιαδήποτε αίθουσα συνομιλίας, αλλά είναι πιο εύκολο αν ψάχνετε για αυτά που προορίζονται μόνο για τις μητέρες.

Το Young Mommies Homesite: Εάν είστε νεαρή μητέρα που ψάχνει για καθοδήγηση ή απλά κάποιος άλλος για να μιλήσει σε όποιον έχει περάσει από παρόμοιους αγώνες, αυτή η αίθουσα συνομιλίας μπορεί να είναι το ιδανικό μέρος για εσάς.

Ώρα Συνομιλίας (Μείνετε στο σπίτι Moms): Αν και αυτό το δωμάτιο είναι συχνά άδειο, μπορείτε να το κρατήσετε ανοιχτό για να ελέγξετε τα μέλη εάν είστε μαμά που εργάζεται από το σπίτι.